+Immune+ Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Drogi kolego. Jeżeli już chcesz wchodzić na ten grząski grunt to oznaką chamstwa jest Twoje ostanie 100 postów będących jedynie głupimi docinkami, zaczepkami i odzywkami godnymi zakompleksionego internauty. Pohamuj się trochę, bo tutaj niestety lub stety demokracji w kwestii banowania nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Wizualnie różnią się tak, jak wełna od poliestru. Plastik jest wulgarny, macica perłowa jest dyskretnie wykwintna. Guziki, owszem, mniej widać, ale czasem widać - chyba, że krawat, najlepiej na gumkę, włoży się w spodnie albo przyczepi agrafką do koszuli, tak, aby zawsze zasłaniał guziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Drogi kolego. Jeżeli już chcesz wchodzić na ten grząski grunt to oznaką chamstwa jest Twoje ostanie 100 postów będących jedynie głupimi docinkami, zaczepkami i odzywkami godnymi zakompleksionego internauty. Pohamuj się trochę, bo tutaj niestety lub stety demokracji w kwestii banowania nie ma.Z ciekawości sprawdziłem i z ostatnich 100 postów, jakieś 6 mógłbym uznać za głupie docinki i zaczepki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_b Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Mam w szafce obok ok. 150 guzików perłowych od tego samego dostawcy, który zaopatruje m. in. Brioni. Grube, kilkumilimetrowe, po prostu cudo, aż chce się szyć koszule z mankietami na guziki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 6 minut - 100 postów! Też kiedyś korciła mnie nauka szybkiego czytania...Albo szybkiego pisania koniec offtopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Dokładniej skóra z końskiego zadu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabberwocky Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 I to odwrotnie niż inne :> Pytanie/odpowiedzi o shell cordovan wrzucone tutaj, niestety, przemieszały się czasowo z innymi; nie przewidziałem tego. Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 ... głupie docinki typu ubierz t-shirt, są oznaką chamstwa i nie mają za wiele wspólnego z tematyką forum. ...oznaką chamstwa jest Twoje ostanie 100 postów będących jedynie głupimi docinkami, zaczepkami i odzywkami godnymi zakompleksionego internauty. Panowie, bardzo proszę o trzymanie poziomu. Wysyłanie kolegi po t-shirt było nieładne (można się dziwic, nie trzeba w ten sposób komentowac), a potem doszło do niepotrzebnego wzrostu temperatury dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfk Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2011 Mam w szafce obok ok. 150 guzików perłowych od tego samego dostawcy, który zaopatruje m. in. Brioni. A gdzie takie cuda rozdają (za konkretne sumy, jak mniemam)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Pytanko. Czy jeżeli zakładacie koszulę pod sweter, to wkładacie ją w spodnie, czy wystaje spod swetra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Pytanko. Czy jeżeli zakładacie koszulę pod sweter, to wkładacie ją w spodnie, czy wystaje spod swetra? w spodnie. Tak samo jak bez swetra. Podobnie w przypadku marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Pytanko. Czy jeżeli zakładacie koszulę pod sweter, to wkładacie ją w spodnie, czy wystaje spod swetra? w spodnie. Tak samo jak bez swetra. Podobnie w przypadku marynarki. Marynarkę? W spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Pytanko. Czy jeżeli zakładacie koszulę pod sweter, to wkładacie ją w spodnie, czy wystaje spod swetra? w spodnie. Tak samo jak bez swetra. Podobnie w przypadku marynarki. Marynarkę? W spodnie? Owned. Janie, CMDNS czeka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Marynarki nie! No chyba, że chcesz się zbłaźnić. Czyli wynika z tego iż pasek jest obligatoryjny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Do wyboru są jeszcze szelki. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Do wyboru są jeszcze szelki. Pozdrawiam, Dr Tak. Jasne. Tyle tylko, że nie spotykam zbyt wielu facetów noszących szelki mających proporcjonalną budowę ciała. Faceci o rozmiarze XXXXL to rozumiem. Jak dla mnie szelki nie mają porównania do pasków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Ja nie spotykam wielu facetów noszących czerwone płaszcze, stojące kołnierzyki czy cylindry, a mimo wszystko nosiłbym je (dlaczego ich na tą chwilę nie noszę, wyjaśniałem już kilka razy ). Pozdrawiam, Dr PS Poza tym, szelek i tak nigdy ich nie widać. Z tego co wiem, są też wygodniejsze od pasków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbadwoof Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Tyle tylko, że nie spotykam zbyt wielu facetów noszących szelki mających proporcjonalną budowę ciała. Może dlatego, że szelki nosi się tak by ich nie było widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Tyle tylko, że nie spotykam zbyt wielu facetów noszących szelki mających proporcjonalną budowę ciała. Może dlatego, że szelki nosi się tak by ich nie było widać? Maklerzy są wyjątkiem. A co z rękawami przy koszuli z długim i swetrze (też z długim)? Czy podciągacie rękawy jednego i drugiego, czy zostawiacie? Muszę przelecieć sobie wątek CMDNS i popatrze ćna foty i komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 Do wyboru są jeszcze szelki. Pozdrawiam, Dr Tak. Jasne. Tyle tylko, że nie spotykam zbyt wielu facetów noszących szelki mających proporcjonalną budowę ciała. Faceci o rozmiarze XXXXL to rozumiem. Jak dla mnie szelki nie mają porównania do pasków. A porównywałeś? Bo mam takie wrażenie, że zaszufladkowałeś szelki jak "produkt dla grubasów". Załóż szelki, poruszaj się w nich po mieszkaniu czy biurze i wtedy powinieneś zobaczyć zalety szelek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 A poza tym pasek paskowi nierówny ale to temat na inną dyskusję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 pirat mam szelki i pomimo, iż są w miarę luźno zapięte to i tak czuje niewielkie skrępowanie w barkach. Tak. Być może zaszufladkowałem szelki dla grubasów, bo takie odnoszę wrażenie, że szczupli facecie wolą jednak pasek, a ci grubsi to nie mają wyjścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 pirat mam szelki i pomimo, iż są w miarę luźno zapięte to i tak czuje niewielkie skrępowanie w barkach. Tak. Być może zaszufladkowałem szelki dla grubasów, bo takie odnoszę wrażenie, że szczupli facecie wolą jednak pasek, a ci grubsi to nie mają wyjścia. Ciężkie będziesz miał tutaj życie. Współczuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 pirat mam szelki i pomimo, iż są w miarę luźno zapięte to i tak czuje niewielkie skrępowanie w barkach. Tak. Być może zaszufladkowałem szelki dla grubasów, bo takie odnoszę wrażenie, że szczupli facecie wolą jednak pasek, a ci grubsi to nie mają wyjścia. Masz na myśli że są naciągnięte i cisną Cię w ramionach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2011 pirat mam szelki i pomimo, iż są w miarę luźno zapięte to i tak czuje niewielkie skrępowanie w barkach. Tak. Być może zaszufladkowałem szelki dla grubasów, bo takie odnoszę wrażenie, że szczupli facecie wolą jednak pasek, a ci grubsi to nie mają wyjścia. Masz na myśli że są naciągnięte i cisną Cię w ramionach? "Pani córka nie ma zbyt wyłupiastych oczu, tylko proszę jej poluźnić kucyk" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi