kamil Napisano 27 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2012 I tylko nie rozumiem, dlaczego Cameron ma zapięte oba guziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Bardzo mi się ten zestaw Willa podoba, majstersztyk zgrania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 rothschild? Trafiony, zatopiony Niestety wraz z pojawieniem się w google'u wyszukiwania obrazem, jakiekolwiek takie zabawy straciły sens . Podaje adres obrazu i wyświetla mi się, że to zdjęcie autorstwa Lisy Larsen "Baron Guy Rothschild, holding his cane, France 1952." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 rothschild? Trafiony, zatopiony Niestety wraz z pojawieniem się w google'u wyszukiwania obrazem, jakiekolwiek takie zabawy straciły sens . Podaje adres obrazu i wyświetla mi się, że to zdjęcie autorstwa Lisy Larsen "Baron Guy Rothschild, holding his cane, France 1952." Po prostu przyznałeś się do oszukiwania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Ostatnio oglądałem kilka meczów NBA z udziałem naszego rodzynka i, nomen omen, rzucił mi się w oczy trener Phoenix Suns - Alvin Gentry. Ładnie łączy kolory koszul i dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2012 Powiedziałbym, że banalnie (krawaty + poszetki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 29 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2012 rothschild? http://en.wikipedia.org/wiki/Internatio ... essed_List lista godna polecenia, gdyby ktoś jeszcze miał wątpliwości, że można się ubrać dobrze i tanio rothschild? Trafiony, zatopiony nie szukałem przez gugla. skojarzyłem z innym zdjęciem z pewnej ładnej książki. Guy na wyścigach Longchamp, 1980, jak na znanego koniarza przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Mistrz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Kto to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Kto to jest? Nie mam pojęcia, często widzę go na zdjęciach z pitti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Najprawdopodobniej jest to Bruce Pask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Mistrz:Czy ten Pan nie jest tylko modelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Ten pracuje w jest dyrektorem działu mody męskiej w New York Timesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 zdecydowanie zna się na rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Ten pracuje w jest dyrektorem działu mody męskiej w New York Timesie. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Ten pracuje w jest dyrektorem działu mody męskiej w New York Timesie. Dziękuję Czy mówimy o tym samym człowieku? https://www.google.pl/search?q=Bruce+Pa ... sga2l4CIDQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Chyba nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Ten pracuje w jest dyrektorem działu mody męskiej w New York Timesie. Dziękuję Czy mówimy o tym samym człowieku? https://www.google.pl/search?q=Bruce+Pa ... sga2l4CIDQ Oj to nie ten sam jegomość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Mam propozycję którą wielokrotnie próbowałem wprowadzić w życie - aby temat ten dotyczył dobrze ubranego konkretnego mężczyzny, nie przypadkowo znalezionych zdjęć, na które jest wiele innych tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Jestem jak najbardziej za. Można się też odnieść do kryteriów zaproponowanych w 1. poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 11 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2013 Mistrz: A to jest zawodowy model. Model Profile | Aiden Shaw Born 22 February 1966 (age 46) Height : 185 / 6'1 Eyes: Blue/Grey Agencies: Paris / Success Models | Barcelona / Sight Management Studio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 12 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2013 W tym wątku powinny się znajdować osoby z bogatą historią noszenia klasycznego ubrania ze stylem z najwyższej półki. Można ich nazwać żartobliwie ambasadorami klasycznego, eleganckiego stylu. Inne przykłady będą usuwane, aby nie zaniżać poziomu Od tej pory należy podać w tym temacie minimum imię i nazwisko prezentowanej osoby (lub nick w przypadku przykładów z innych for) plus material bogatszy niz jedno zdjecie, dzieki ktoremu bedzie mozna dana osobe zaprezentowac w szerszym spektrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi