Ernestson Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Kto to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 17 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2012 Kurt Vonnegut. Ja też nie poznałem na początku, ale kliknąłem "Pokaż obrazek", przeczytałem nazwę i wszystko już było jasne. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 Doskonale był również ubrany Denzel Washington w American Gangster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 imho i góra i dół wielke, długie i workowate jakby prosto od krawca "starej daty" Wydaje mi się, że to był właśnie topowy styl tamtego czasu. Akcja dzieje się w kolorowych latach 70. Zgodzę się z Tobą, ta stylizacja jest nienajbardziej udana jednak znakomita większość stylizacji tego bohatera jest naprawdę na duży plus, szczególnie Denzel w dwurzędówce ( nie mogę jakoś teraz znaleźć zdjęcia :/ ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 To jest akurat przykład na to, jak zwodnicze bywa zazwyczaj ocenianie ubioru na statycznym zdjęciu. Przeważnie proporcje są przekłamane. W filmie ten garnitur prezentuje się o wiele lepiej, lżej (należy zwrócić uwagę na to, że sylwetka jest przekrzywiona, co zasłania wcięcia w talii i tym samym wydaje się jakby marynarka była kwadratowa). Zdjęcia potrafią (i zazwyczaj tak się dzieje), że bardzo przekłamują wiele rzeczy, które na żywo widać od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 znakomita większość stylizacji tego bohatera jest naprawdę na duży plus, szczególnie Denzel w dwurzędówce ( nie mogę jakoś teraz znaleźć zdjęcia :/ ) blog też zapowiadał się nie najgorzej http://theclassicstyle.files.wordpress.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 O to mi chodziło! Doskonałość dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sir Well Endowed Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 Zrezygnował bym tylko z biletówki. Garnitur świetnie dopasowany. Ciekawe jak leży na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 A mi biletówka wlasnie bardzo się podoba, bo troszkę przeciwstawia się materiałowi w paski, tworząc marynarkę mniej formalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 18 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2012 Również Frank Jest to chwila przed aresztowaniem Franca. Tak na marginesie film świetny a i zestawy przynajmniej dwa jeszcze przychodzą mi do głowy fajne. o znalazłem: http://youtu.be/m3QyTiNVwWA?hd=1&t=38s ps. jeśli zdjęcia się nie załadują odśwież stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2012 To zdjęcie ze ślubu koszmarne. Niedopasowana marynarka, za duże, za długie spodnie, cóż w tym zestawie świetnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 19 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2012 Ze swojej strony skrytykuję jedynie kwiatek przypięty do klapy. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Otto Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Polecam bazę Europeana, a konkretnie archiwum wiedeńskiego atelier fotograficznego Madame d'Ora, czyli Dory Kallmus: najznamienitsze postacie swoich czasów, świetne zdjęcia. Dobrze ubrani mężczyźni, o damach już nie wspominając: Enjoy! http://www.europeana.eu/portal/search.h ... 2C+Atelier Trzy przykłady "z brzegu": i akcent polski, czyli książę Władysław Lubomirski: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Kwiecień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2012 Polecam bazę Europeana, a konkretnie archiwum wiedeńskiego atelier fotograficznego Madame d'Ora, czyli Dory Kallmus: najznamienitsze postacie swoich czasów, świetne zdjęcia. Dobrze ubrani mężczyźni, o damach już nie wspominając: Enjoy! Hit! Wielkie dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 1 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2012 A może tak http://www.hom-made.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Dobrze ubrani mężczyźni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Uważam, że ten pan w środku jest źle ubrany (brak kapelusza!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaues Napisano 11 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2012 Bo robi sobie czapkę z gazety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitch Napisano 12 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2012 No i jakie klapy w płaszczu ma Pani po lewej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2012 Aż mam ochotę zapalic fajkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 17 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2012 lamówka na mankietach do mnie nie przemawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 17 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2012 lamówka na mankietach do mnie nie przemawia Do mnie też nie, ale czasami ważniejsz jest dla mnie jak sie cos nosi, niż co sie nosi Facet wyglada jakby sie z tą fajką i w tym garniturze urodził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal. Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Jedynie do czego można się przyczepić, to brak wystającego mankietu do koszuli. No i spinka do krawata- niektórzy ją lubią inni nienawidzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bar Tholomai Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Szara marynarka chyba jednak zbyt wytaliowana. Dawid wygląda tutaj jakby go ktoś w gorset wsadził - może stąd ta mina:D Czy mi się tylko wydaje czy lewy wąs jest dłuży niż prawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olli Napisano 23 Maj 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2012 Rzadko który muzyk przywiązuje większą wagę do elegancji na scenie, a co sądzicie o tym panu? Bluesowy gitarzysta Joe Bonamassa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi