Dr Kilroy Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Kurt Vonnegut. Ja też nie poznałem na początku, ale kliknąłem "Pokaż obrazek", przeczytałem nazwę i wszystko już było jasne. Pozdrawiam, Dr Cytuj
Skalpel Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Doskonale był również ubrany Denzel Washington w American Gangster Cytuj
Skalpel Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 imho i góra i dół wielke, długie i workowate jakby prosto od krawca "starej daty" Wydaje mi się, że to był właśnie topowy styl tamtego czasu. Akcja dzieje się w kolorowych latach 70. Zgodzę się z Tobą, ta stylizacja jest nienajbardziej udana jednak znakomita większość stylizacji tego bohatera jest naprawdę na duży plus, szczególnie Denzel w dwurzędówce ( nie mogę jakoś teraz znaleźć zdjęcia :/ ) Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 To jest akurat przykład na to, jak zwodnicze bywa zazwyczaj ocenianie ubioru na statycznym zdjęciu. Przeważnie proporcje są przekłamane. W filmie ten garnitur prezentuje się o wiele lepiej, lżej (należy zwrócić uwagę na to, że sylwetka jest przekrzywiona, co zasłania wcięcia w talii i tym samym wydaje się jakby marynarka była kwadratowa). Zdjęcia potrafią (i zazwyczaj tak się dzieje), że bardzo przekłamują wiele rzeczy, które na żywo widać od razu. Cytuj
PawelR Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 znakomita większość stylizacji tego bohatera jest naprawdę na duży plus, szczególnie Denzel w dwurzędówce ( nie mogę jakoś teraz znaleźć zdjęcia :/ ) blog też zapowiadał się nie najgorzej http://theclassicstyle.files.wordpress.com Cytuj
Skalpel Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 O to mi chodziło! Doskonałość dla mnie. Cytuj
Sir Well Endowed Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zrezygnował bym tylko z biletówki. Garnitur świetnie dopasowany. Ciekawe jak leży na plecach. Cytuj
pol606 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 A mi biletówka wlasnie bardzo się podoba, bo troszkę przeciwstawia się materiałowi w paski, tworząc marynarkę mniej formalna. Cytuj
PawelR Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Również Frank Jest to chwila przed aresztowaniem Franca. Tak na marginesie film świetny a i zestawy przynajmniej dwa jeszcze przychodzą mi do głowy fajne. o znalazłem: http://youtu.be/m3QyTiNVwWA?hd=1&t=38s ps. jeśli zdjęcia się nie załadują odśwież stronę Cytuj
roland Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 To zdjęcie ze ślubu koszmarne. Niedopasowana marynarka, za duże, za długie spodnie, cóż w tym zestawie świetnego? Cytuj
Dr Kilroy Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Ze swojej strony skrytykuję jedynie kwiatek przypięty do klapy. Pozdrawiam, Dr Cytuj
Otto Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Polecam bazę Europeana, a konkretnie archiwum wiedeńskiego atelier fotograficznego Madame d'Ora, czyli Dory Kallmus: najznamienitsze postacie swoich czasów, świetne zdjęcia. Dobrze ubrani mężczyźni, o damach już nie wspominając: Enjoy! http://www.europeana.eu/portal/search.h ... 2C+Atelier Trzy przykłady "z brzegu": i akcent polski, czyli książę Władysław Lubomirski: Cytuj
Jan Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Polecam bazę Europeana, a konkretnie archiwum wiedeńskiego atelier fotograficznego Madame d'Ora, czyli Dory Kallmus: najznamienitsze postacie swoich czasów, świetne zdjęcia. Dobrze ubrani mężczyźni, o damach już nie wspominając: Enjoy! Hit! Wielkie dzięki! Cytuj
saphir.pl Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2012 A może tak http://www.hom-made.com Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Uważam, że ten pan w środku jest źle ubrany (brak kapelusza!) Cytuj
michaues Opublikowano 11 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2012 Bo robi sobie czapkę z gazety Cytuj
Mitch Opublikowano 12 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2012 No i jakie klapy w płaszczu ma Pani po lewej stronie Cytuj
damiance Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 lamówka na mankietach do mnie nie przemawia Cytuj
Jan Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2012 lamówka na mankietach do mnie nie przemawia Do mnie też nie, ale czasami ważniejsz jest dla mnie jak sie cos nosi, niż co sie nosi Facet wyglada jakby sie z tą fajką i w tym garniturze urodził. Cytuj
michal. Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Jedynie do czego można się przyczepić, to brak wystającego mankietu do koszuli. No i spinka do krawata- niektórzy ją lubią inni nienawidzą. Cytuj
Bar Tholomai Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Szara marynarka chyba jednak zbyt wytaliowana. Dawid wygląda tutaj jakby go ktoś w gorset wsadził - może stąd ta mina:D Czy mi się tylko wydaje czy lewy wąs jest dłuży niż prawy? Cytuj
olli Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Rzadko który muzyk przywiązuje większą wagę do elegancji na scenie, a co sądzicie o tym panu? Bluesowy gitarzysta Joe Bonamassa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi