Misza Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 wełna+jedwab (70+30) granat będą ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Czy ktoś miał styczność z produktami włoskiej marki Red? Ich podkolanówki mają świetne wzory, a cena zachęcająca (aktualnie ok. 55 zł). http://www.soxshop.it/en/17-long Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 3 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2015 Podkolanówki na lato z wełny czy jedwabiu będą lepsze? Czy jeszcze z innego materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 3 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2015 Czy ktoś miał styczność z produktami włoskiej marki Red? Ich podkolanówki mają świetne wzory, a cena zachęcająca (aktualnie ok. 55 zł). http://www.soxshop.it/en/17-long Miałem swego czasu skarpetki tej firmy,stali wybawalcy Pitti Uomo, ceny około 18euro za pare oczywiscie wszystko zależy od skałdu przędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 3 Maj 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2015 Wyższa cena dotyczy oczywiście innych modeli niz te na stronie firmowej(podobnych jak na fotografii),ostatnio zakupione w cenie 30zł to naprawdę rzadkość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 15 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2015 Panowie Czy możecie polecić dobre skarpety , ktore sa produkowane w rozmiarach 39/40 ? Szukam dobrej klasyki , jakości trochę lepszej niż Happy socks itp. Niestety ten rozmiar jest jakas nisza na naszym rynku ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 W rozsądnej cenie Viccel, droższe, ale świetne jakościowo Bresciani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 16 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2015 www.archiduchesse.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Mam inne spostrzeżenia, Happy Socks poszły do kosza po paru założeniach, Viccel tak średnio 2-3 lata wytrzymują założenia raz-dwa na 2 tygodnie Bresciani trochę lepszej jakości, ale oferta jest typowo letnia. Moim zdaniem niewarte 2-3x wartości Viccela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 17 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2015 Ja o dziwo jestem bardzo zadowolony ze skarpet z H&M. Kupiłem w sumie dość dawno 2 pięciopaki po 22,50zł - całkiem przyjemny materiał, ciekawe wzory, dość długie, sporo wytrzymują (dużo przemieszczam się na pieszo) - za te pieniądze naprawdę super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 20 Listopad 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2015 Wiekszość Włoskich dobrych producentów skarpet ma w swojej ofercie także skarpety z przędzy typowo zimowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2015 Wiekszość Włoskich dobrych producentów skarpet ma w swojej ofercie także skarpety z przędzy typowo zimowej. Co to za skarpety? Można je znaleźć w jakimś sklepie internetowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 W Peek&Cloppenburg można kupić skarpety Falke - wcześniej ich nie widziałem. Cena 50 zł za parę. Konkretnie w CH Arkadia w Warszawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 Brak czujności - Falke jest w P&C 'od zawsze' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 24 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2015 To w takim razie nie tyle brak czujności, co raczej zainteresowania (wiedzy o marce) do tej pory . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 6 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2016 Kupiłem ostatnio do przetestowania skarpety Falke. Chciałem się przekonać co jest niezwykłego w skarpetach za 50 zł Po odwróceniu na lewą stronę widoczne są jakieś sterczące nitki (zdjęcie). Nie chodzi mi o te jaśniejsze po prawej stronie zdjęcia (wyszycie rozmiaru na nazwy modelu), tylko o te ciemne. Nie spodziewałem się. Czy to jest normalne i w ogóle o co chodzi, bo w tym miejscu nie ma żadnego szwu. Czy Falke to Waszym zdaniem produkty z trochę wyższej półki, czy tylko polska cena daje takie wrażenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kronenberg Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Kupował ktoś te różnokolorowe skarpety firmy Wola? Spory wybór kolorystyczny. 13% plastiku w składzie. Zastanawia mnie czy długość jest odpowiednia, jak zachowuje się ściągacz itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 No niestety są trochę krótkie (ściągacz ok)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 12 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2016 Wróciłem niedawno z konwentu miłośników fantastyki Pyrkon i taką uroczą pamiątkę przywiozłem (miłośnicy klasycznego horroru wiedzą co i jak): Projektuje je polska firma, szyte są w Polsce, skład to 90%+ bawełna plus elastan. Trochę dużo nitek w środku, no ale może jeszcze dopracują. Dałem im namiary na forum, może poproszą admina o zgodę na wątek w dziale firmowym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robbie1991 Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 na http://www.viccel.com/- 30% do końca kwietnia. Przy dziesięciu najdroższa gratis, ale chyba nie działa im licznik na stronie bo zapłaciłem za pełne 10, ale napisałem w mailu, że spodziewam się w związku z tym 11 gratis. Dam znać co i jak. btw ktoś się spotkał z marką Alfredo Gonzales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 17 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Viccel ostatnio w ogóle wprowadził wersję ze wzorami na fakturze swoich jednobarwnych skarpet. No i nie wiem czy jest sens zamawiać 10 - przy 5 dalej mieścimy się <50 euro i nie grozi cło i vat, a przesyłka i tak jest za darmo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hinderyt Napisano 18 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 A jeżeli szukam po prostu czarnych jednokolorowych skarpet, dobrej jakości, wytrzymałych, antybakteryjnych, dobrych na lato, przewiewnych, do garnituru? Do 30PLN za parę.... Mógłby ktoś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 18 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Bambusowe, gatta. Weź granatowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hinderyt Napisano 18 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Ok, dzięki, chodzi o https://www.gatta.pl/pl/skarpetki-meskie-gladkie-bamboo-8.html ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 18 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2016 Nie wiem. Ja kupuję stacjonarnie i różnią się trochę: zamiast bamboo yarn mają rozmiar napisany. Gatta jest obecna w wielu miejscach, pewnie jakieś blisko Ciebie się znajdzie. Stąd myślę, że łatwiej będzie zbadać to stacjonarnie. Tym bardziej, że na stronie jakoś słabo z rozmiarami jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi