Apatura Iris Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2014 284 zeta za Ray-bany (mam nadzieję, że oryginalne) to i tak nie dużo, prawda. Sprowadziłeś mnie na ziemie, bo faktycznie promocje pewnie się nie łączą, bo gdyby jeszcze groupon obowiązywał od takiej ceny: http://aurore.pl/p/4454/3258/okulary-ray-ban-new-wayfarer-2132-901-52--ray-ban-meskie-okulary-przeciwsloneczne.html To byłoby pięknie, ale, że za darmo nic nie ma więc groupon obowiązuje dla okularów z ceny regularnej. Pytanie, do podłużnej twarzy, braku włosów, stylu smart casual (koszula, marynarka, chinosy, mokasyny lub derby), bardziej pasować będą Wayfarery, czy Aviatory? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Czerwiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Poza tym w Polsce sprzedaż podrabianych towarów jest zakazana, chyba nie sądzisz, że tacy gracze jak groupon nie wiedzą co robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Verbov Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Tak bardzo przekonany bym o tym nie był. Groupon aż tak bardzo się tym nie interesuje, ważne są $$$. Hitem była grouponowa oferta sprzedaży programów antywirusowych NOD 32. W tej cenie taka oferta nigdy się nie pojawiła i pewnie nigdy się nie pojawi ze strony producenta oprogramowania: http://www.groupon.pl/oferty/cala-polska/DTP-SOFT/4829906. Gdyby ktokolwiek z Groupona sprawdził tą ofertę to w 2 minuty zauważyłby, że przedłużenie licencji tego antywirusa na 5 lat... nie istnieje. Są licencje max 3letnie. Oświadczenie polskiego dystrybutora: Oficjalne oświadczenie w sprawie promocji licencji ESET prowadzonej na portalu Groupon.Drodzy Partnerzy firma Dagma, polski dystrybutor rozwiązań ESET, ani żaden z Autoryzowanych Partnerów ESET nie organizował w ostatnim czasie żadnej akcji sprzedaży licencji na serwisie Groupon.Licencje tam oferowane nie pochodzą z polskiej dystrybucji i Dagma nie ma nic wspólnego z tą akcją. Przy współpracy z producentem ESET ustaliliśmy, że prawdopodobnie większość licencji sprzedawanych w promocyjnej cenie na Groupon pochodzi z nielegalnego źródła z zagranicy. Są to licencje wykradzione jednemu z europejskich dostawców Internetu. Wszystkie licencje z tej puli są sprawdzane przez producenta, a licencje wykradzione zostały już anulowane przez firmę ESET. Rejestracja nowych licencji z tej puli jest zablokowana. Oznacza to, że nawet jeśli dzisiaj, któraś z nielegalnych licencji działa, to przestanie działać w ciągu kilku najbliższych dni. Niestety nie możemy pomóc oszukanym klientom w żaden sposób i poszkodowani muszą zgłosić się do sprzedawcy danej licencji.We wszystkich telefonach klientów do działu wsparcia technicznego ESET, informujemy ich, że nie są to licencje z polskiej dystrybucji, a jeśli nie da się ich zarejestrować na stronie eset.pl, oznacza to, że są to licencje nielegalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apatura Iris Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2014 Dla łysej głowy, grube Wayfarery, czy delikatne Aviatory? Przymierzając lepiej aviatory, ale te z kolei są trochę oklepane i bardziej młodzieżowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2014 Okulary dobiera się do twarzy, ważny jest kształt, sama informacja, że głowa jest łysa to trochę mało:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 25 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2014 Skasowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Czerwiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2014 Jesteś pewien, że chcesz bezmyślnie prezentować takie adresy na forum? no offence - ale tanich rolexów, viagre itp. na mejla każdy dostaje dużo, wystarczy się chwilę zastanowić co, za ile, skąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Davidoff80 Napisano 9 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2014 Ja posiadam okulary boss orange i jestem z nich bardzo zadowolony.Proste czarne oprawki wykonane na konstrukcji metalowej. Przeżyły już ze mną kilka lat i nic się z nimi nie stało poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muniek Napisano 19 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2014 Byłem dziś http://optique-exclusive.pl/ i polecam wszystkim. Jechałem z zamiarem zakupu okularów korekcyjnych marki PERSOL, a wyszedłem z marką PRADA. Nie zamieszczam tego pasta aby się pochwalić, a po to żeby zaznaczyć, że obsługa jest w 100% kompetentna i wie co proponuje. Z początkiem badanie, a następnie przymiarka kilkunastu modeli oprawek, cierpliwości obsługi nie da się nic zarzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 21 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2014 zakupu okularów korekcyjnych marki PERSOL, a wyszedłem z marką PRADA. To jest jakaś różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 21 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2014 No chyba fundamentalna, skoro Persole nosi Bond a Pradę diabeł... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 21 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2014 Lubo, moim zdaniem powinieneś otrzymać honorową odznakę 'Mistrza ciętej riposty'. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 21 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2014 Merci, ale co najwyżej srebrną - złota należy się za całokształt xkozłowi:) Miło zobaczyć znów wodza z ulubionego komiksu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 21 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2014 Michał jest poza konkursem!> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osjd Napisano 24 Listopad 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2014 Bardzo polecam Aviator'a od Randolph Engineering (swoje zamowilem przez eBay) - jakosc wykonania, materialy i t.d. na wysokim poziomie. O firmie: http://www.pilotshop.nl/contents/en-uk/d83_Randolph_Engineering.html http://www.youtube.com/watch?v=Y93taIXvquo Takze w zestawie jest tzw. "maintenance kit" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antku Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Ja się dałem skusić na Bossa. Świetne oprawki. Cena spora (nie napiszę, która to sieć sklepów, ale jeśli dodam że bardzo popularna to pewnie część z Was będzie wiedziała), ale zobaczyłem, że leżą na nosie idealnie. A okulary to nie skarpetki. No i kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Już czekam na ripostę jednego z kolegów (nie powiem kogo, ale jeśli dodam, że bardzo popularnego, to pewnie większość z Was będzie wiedziała) A cięta riposta to nie skarpetki. No i czekam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 A Kozioła jak nie ma, tak nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Ja się dałem skusić na Bossa. Świetne oprawki. Cena spora (nie napiszę, która to sieć sklepów, ale jeśli dodam że bardzo popularna to pewnie część z Was będzie wiedziała), ale zobaczyłem, że leżą na nosie idealnie. A okulary to nie skarpetki. No i kupiłem. To może pokażesz jakieś zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antku Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 To ja także zamieniam się w czekanie. Ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antku Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 To może pokażesz jakieś zdjęcia. Jasne. Tutaj jest zbliżone, moje mają jaśniejszy kolor i nie tego "Boss" na szkłach. Ogólnie podobne. http://interglasses.pl/images/Hugo_Boss_0186_0UI_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antku Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Byłem dziś http://optique-exclusive.pl/ i polecam wszystkim. (...) Spokojna, ale przyciągająca oko oprawka: http://optique-exclusive.pl/product-pol-8538-GUCCI-Okulary-korekcyjne-GG1045-N-544.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanPiotr Napisano 3 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2014 Ostatnio zakupiłem oprawy Oliver Peoples Mp - 2 - grawerowane. Prezentują się wyśmienicie... Niestety do mnie nie pasują grawer na boku: moja wersja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eightwonder Napisano 7 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2014 ktos kojarzy, co to za marka okularow? troche podobne do oliver peoples albo moscot, ale nie pasuje mi ksztalt soczewek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi