Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

284 zeta za Ray-bany (mam nadzieję, że oryginalne) to i tak nie dużo, prawda.

Sprowadziłeś mnie na ziemie, bo faktycznie promocje pewnie się nie łączą, bo gdyby jeszcze groupon obowiązywał od takiej ceny:

http://aurore.pl/p/4454/3258/okulary-ray-ban-new-wayfarer-2132-901-52--ray-ban-meskie-okulary-przeciwsloneczne.html

To byłoby pięknie, ale, że za darmo nic nie ma więc groupon obowiązuje dla okularów z ceny regularnej.

Pytanie, do podłużnej twarzy, braku włosów, stylu smart casual (koszula, marynarka, chinosy, mokasyny lub derby), bardziej pasować będą Wayfarery, czy Aviatory?

Opublikowano

Tak bardzo przekonany bym o tym nie był. Groupon aż tak bardzo się tym nie interesuje, ważne są $$$. Hitem była grouponowa oferta sprzedaży programów antywirusowych NOD 32.

W tej cenie taka oferta nigdy się nie pojawiła i pewnie nigdy się nie pojawi ze strony producenta oprogramowania: http://www.groupon.pl/oferty/cala-polska/DTP-SOFT/4829906. Gdyby ktokolwiek z Groupona sprawdził tą ofertę to w 2 minuty zauważyłby, że przedłużenie licencji tego antywirusa na 5 lat... nie istnieje. Są licencje max 3letnie.

Oświadczenie polskiego dystrybutora:

Oficjalne oświadczenie w sprawie promocji licencji ESET prowadzonej na portalu Groupon.

Drodzy Partnerzy firma Dagma, polski dystrybutor rozwiązań ESET, ani żaden z Autoryzowanych Partnerów ESET nie organizował w ostatnim czasie żadnej akcji sprzedaży licencji na serwisie Groupon.

Licencje tam oferowane nie pochodzą z polskiej dystrybucji i Dagma nie ma nic wspólnego z tą akcją. Przy współpracy z producentem ESET ustaliliśmy, że prawdopodobnie większość licencji sprzedawanych w promocyjnej cenie na Groupon pochodzi z nielegalnego źródła z zagranicy. Są to licencje wykradzione jednemu z europejskich dostawców Internetu. Wszystkie licencje z tej puli są sprawdzane przez producenta, a licencje wykradzione zostały już anulowane przez firmę ESET. Rejestracja nowych licencji z tej puli jest zablokowana. Oznacza to, że nawet jeśli dzisiaj, któraś z nielegalnych licencji działa, to przestanie działać w ciągu kilku najbliższych dni. Niestety nie możemy pomóc oszukanym klientom w żaden sposób i poszkodowani muszą zgłosić się do sprzedawcy danej licencji.

We wszystkich telefonach klientów do działu wsparcia technicznego ESET, informujemy ich, że nie są to licencje z polskiej dystrybucji, a jeśli nie da się ich zarejestrować na stronie eset.pl, oznacza to, że są to licencje nielegalne.

Opublikowano

Jesteś pewien, że chcesz bezmyślnie prezentować takie adresy na forum?

no offence - ale tanich rolexów, viagre itp. na mejla każdy dostaje dużo, wystarczy się chwilę zastanowić co, za ile, skąd.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Byłem dziś http://optique-exclusive.pl/ i polecam wszystkim. Jechałem z zamiarem zakupu okularów korekcyjnych marki PERSOL, a wyszedłem z marką PRADA. Nie zamieszczam tego pasta aby się pochwalić, a po to żeby zaznaczyć, że obsługa jest w 100% kompetentna i wie co proponuje. Z początkiem badanie, a następnie przymiarka kilkunastu modeli oprawek, cierpliwości obsługi nie da się nic zarzucić.

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja się dałem skusić na Bossa. Świetne oprawki. Cena spora (nie napiszę, która to sieć sklepów, ale jeśli dodam że bardzo popularna to pewnie część z Was będzie wiedziała), ale zobaczyłem, że leżą na nosie idealnie. A okulary to nie skarpetki. No i kupiłem. 

Opublikowano

Już czekam na ripostę jednego z kolegów (nie powiem kogo, ale jeśli dodam, że bardzo popularnego, to pewnie większość z Was będzie wiedziała) :)

A cięta riposta to nie skarpetki. No i czekam... :)

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano

Ja się dałem skusić na Bossa. Świetne oprawki. Cena spora (nie napiszę, która to sieć sklepów, ale jeśli dodam że bardzo popularna to pewnie część z Was będzie wiedziała), ale zobaczyłem, że leżą na nosie idealnie. A okulary to nie skarpetki. No i kupiłem. 

To może pokażesz jakieś zdjęcia.