Krzysiek_W Napisano 23 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Styczeń 2014 Baca w sądzie:-Proszę Wysokiej Sprawiedliwości...-Baco, mówi się Wysoki Sądzie - poucza sędzia.-Proszę Wysokiej Sprawiedliwości - kontynuuje baca.-Proszę się zwracać do mnie Wysoki Sądzie - powtarza sędzia.-Proszę Wysokiej Sprawiedliwości...-Baco do cholery, tu nie ma żadnej sprawiedliwości, tu jest sąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 ralph lauren - stroje olimpijskie usa w soczi 2014, tym razem 'made in usa', ale ...the uniform "looks like something your grandmother would knit you for Christmas." CBS Sports made a similar observation: "It's almost like an ugly Christmas sweater vest mixed with some yoga pants."... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Styczeń 2014 Bardzo trafny komentarz, ale przynajmniej buty są ładne. A to stroje polskiej ekipy: BTW. Może Admin nowy wątek założy? Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Bardzo trafny komentarz, ale przynajmniej buty są ładne. A to stroje polskiej ekipy: (...) Swoją drogą słyszałem, że ekipę holenderską będzie ubierać Suit Supply. Będzie ładnie. A od siebie na dzień dobry: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Ja się szeroko uśmiechnąłem więc dzielę się z Wami i życzę dobrego humoru : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Wyjaśnisz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 [...]Skladanie-poszetki-chelp-pol-19.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Styczeń 2014 A tu każualowo: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Szukamy kowala czy krawca z zacięciem metaloplastyka? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Wygląda prawie jak zestaw zaprezentowany w dziale Kobieca Elegancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 znalazłem jeszcze przykład jak to nosić. Myślę, że w biurze byłby w sam raz w walce o wyższe stanowisko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 http://allegro.pl/kaiser-design-tweed-ekskluzywna-marynarka-welna-i3920991140.html ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 http://allegro.pl/kaiser-design-tweed-ekskluzywna-marynarka-welna-i3920991140.html ?! Nie jestem pewien, czy Zaki doceni ten żart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Styczeń 2014 Nie jestem pewien, czy Zaki doceni ten żart... Wątpię, żeby to był żart, a jeśli już to bardzo hermetyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 To dlaczego umieściłeś tą informację w wątku 'Humor'? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Styczeń 2014 To dlaczego umieściłeś tą informację w wątku 'Humor'? Ponieważ kiedy trafiłem na zdjęcie Zakiego na przypadkowej aukcji, to uśmiechnąłem się pod nosem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Kilka okładek z serii "Ekszyn Karajan": Pozdrawiam, Dr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mateusz Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Nie czaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 A ja czaję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr Kilroy Napisano 3 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2014 Nie jestem pewien, czy to odpowiednie miejsce, bo zasadniczo to nie jest zabawne. Nie mniej jednak zdecydowałem, że jukstapozycja ról dyrygenta (bądź co bądź, jednego z bardziej poważnych, szanowanych i sławnych dyrygentów XX wieku) i przedstawionych powyżej jest jednak dość pocieszna. Pozdrawiam, Dr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Wyjaśniając nieobeznanym, zdaniami prostymi: człowiek miał do siebie dystans. Wszakże to guru muzyki poważnej. Natomiast na tych okładkach zaprezentował się jakby grał gdzieś pomiędzy ZZ Top a Bobem Dylanem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Jedyne co w tych okładkach jest słabego to jakość fotografii - poza tą z porszaka wyglądają jakby współcześnie ktoś robił zdjęcia telefonem na wakacjach - kolorystyka, ujęcia i współpraca modela są słabe. A co do braku zadęcia - jestem na tak. Wszak dyrygent nie musi zawsze paradować we fraku, zwłaszcza, że z okładek wynika, że ma bardzo zacne hobby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Słaba jakość foto? Raczej prekursor jakości w wersji na Instagram. ;D 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Jak mi miło, że to "Humor".. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi