mosze Napisano 5 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2012 Szanowna Pani, biała koszula jest sexy... oczywiście, dobrze dopasowana i na odpowiednio zbudowanym mężczyźnie. Czarna koszula w zasadzie nie występuje w eleganckich zestawach. Można próbować pójść na całość i wystylizować się na gangstera (do białego garnituru i kapelusza), ale nie każdy lubi. A jeśli chodzi o prezenty... cóż, odradzam zakup krawata. Jeśli facet jest koneserem, ciężko będzie go zadowolić (nie znając dokładnie gustu/upodobań lub choćby marek krawatów, spośród których można coś wybierać), a jeśli krawaty nosi, bo musi, to taki prezent nie sprawi mu radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 5 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2012 Szanowna Pani, biała koszula jest sexy... oczywiście, dobrze dopasowana i na odpowiednio zbudowanym mężczyźnii.Koszula sexy? Ale tylko, parafrazujac, na sexy chlopie? Cos tu chyba nie tak z logika albo to jakis skrot myslowy? jesli juz meska koszula mialaby byc sexy na kims to tylko rano i na pewno nie na faceice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 5 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2012 Pewnie zależy dla kogo, nie dyskryminujmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 cappelli świeża dostawa prosto z neapolu jedwabne oprócz błękitnego, który jest lniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 Piękne. Kupiłeś przez www? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 Podobają mi się wszystkie poza tym gładkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 Podobają mi się wszystkie poza tym gładkim. Masz na myśli jednokolorowy (lniany)? Bo gładki to on raczej nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krakus ;) Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 Podobają mi się wszystkie poza tym gładkim. Masz na myśli jednokolorowy (lniany)? Bo gładki to on raczej nie jest... W języku polskim używa się zwrotu "gładki" na określenie braku wzoru/nadruku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord gupol Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 Czy któryś z tych krawatów pasuje do tej koszuli? Jeśli nie to jaki krawat by pasował? Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 kupiłem tutaj - http://www.patriziocappelli.it/catalog/ możliwość wyboru parametrów bardzo mi odpowiada. lniany wziąłem na próbę. na zdjęciu wygląda obco pośród regimentali, ale sam w sobie jest całkiem przyjemny. w zbliżeniu przypomina jasny denim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 Kolorystycznie pasują bardzo ładnie, jednak jest to dość mocne zestawienie (sporo się dzieje) i można przesadzić. Trzeba ocenić całość z marynarką i/lub poszetką (chusteczką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord gupol Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 a jeśli bez marynarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 Lepiej by było z marynarką; jeśli jednak bez - to zależy od spodni. Generalnie wybrałbym spokojne, gładkie. Kolor zależy od efektu, jaki chce się osiągnąć. W każdym razie spodnie w paski, kratkę czy częściowo zanikające kotwice mogłyby wytworzyć "barok". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 27 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2012 Panowie ktos probowal moze krawatow Hermes'a? knity maja dosc konkretnie 'crunchy', tylko ceny troche zaporowe (drozej niz Drake's), wiec nie wiem czy warto. Pozdrawiam, dsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 Panowie, czy ktoś z Was posiada jakiś fajny poradnik wiązania krawatów? Bo najnowszy nabytek Lamberta jest dość sztywny i dziwnie mi się go wiąże, dodatkowo znam właściwie tylko jedną technikę wiązania, która chyba nie jest jakaś mega doskonała. W dodatku większość koszul, które posiadam mają kołnierz klasyczny, a obecnie zakupiłem koszulę z kołnierzem włoskim, w którym jakieś niedoskonałości w wiązaniu są wystawione na widok, więc potrzebowałbym jakiś skuteczny poradnik odnośnie wiązania do kołnierza włoskiego. Będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 Tak na serio? viewtopic.php?f=1&t=116&p=20782#p20782 viewtopic.php?f=1&t=23&p=45397#p45397 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 http://www.matras.pl/85-sposobow-wiazania-krawata.html Mam, świetna, oczywiście z 90% węzłów nigdy nie skorzystam, pozostają jako ciekawostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 http://www.matras.pl/85-sposobow-wiazania-krawata.html Mam, świetna, oczywiście z 90% węzłów nigdy nie skorzystam, pozostają jako ciekawostki Hmm czyżby mój link nie działał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 http://www.matras.pl/85-sposobow-wiazania-krawata.html Mam, świetna, oczywiście z 90% węzłów nigdy nie skorzystam, pozostają jako ciekawostki Hmm czyżby mój link nie działał? Działa, ale to link do wątku na forum. A ja pomyślałem, że dam koledze link do księgarni, może będzie chciał kupić książkę. Taki jestem usłużny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 Raczej liczyłem na szybki poradnik internetowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lisciofcb Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 To jeszcze tylko proszę o podpowiedź jakie węzły do kołnierza włoskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 Szeroki - podwójny windsor natenprzykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 1 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2012 link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 5 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2012 z wyprzedaży w drakes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi