lubo69 Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 A ta jedna para... ktos kupil pochodzil i zwrocil po 2 dniach.Z metką pochodził? Takich z metkami na rękawach marynarek to już widziałem, ale na butach jeszcze nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Klejone, klasyczne desert boots w dwóch odcieniach brązowego zamszu za 137 złotych w kilku rozmiarach na RG UK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 na czym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 na czym? http://lh3.ggpht.com/s-wBJMaI13ir84F-smCrB3BjNyvfMDGCkhz-rkATvXn6NS61wFEWygCVPkcv7JbPxq3HFKMvA9SYdDMQ=s320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 1) Wchodzimy na stronę sklepu Joseph Turner poprzez poniższy link: http://www.halfdiscount.com/redirect-to ... Q=&pv=NjEy 2) Wrzucamy do koszyka dowolny artykuł i wpisujemy kod rabatowy: EASTER10 3) Wpisujemy drugi kod rabatowy: EASTER 4) Mamy 1/3 zniżki na nieprzecenioną kolekcję męską oraz dodatkowe 10 funtów zniżki przy zakupach powyżej 50 funtów, dodatkowy rabat na przecenione artykuły (jeszcze są dostępne) oraz 40% zniżki na kolekcję damską. Polecam bluzy, swetry i polówki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Dzieki piekne za informacje, zamowienie poszlo, jestem ciekaw jak wypadnie rozmiarowka (chociaz jestem raczej pesymistycznie nastawiony). Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Dzieki piekne za informacje, zamowienie poszlo, jestem ciekaw jak wypadnie rozmiarowka (chociaz jestem raczej pesymistycznie nastawiony). Pozdrawiam, dsc. Pochodzisz sezon, może dwa i wyrzucisz. How much worse can it get? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 ciach...jestem ciekaw jak wypadnie rozmiarowka (chociaz jestem raczej pesymistycznie nastawiony). Mógłbyś napisać co jest nie tak z ich rozmiarówką ? Zamówiłem marynarkę w rozmiarze 44 na klatę 115 cm. Zacząłem mieć obawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Podejrzewam ze nic nie jest. Albo inaczej: jest taka jaka jest. Kolega Dsc jest perfekcjonista. Poczekaj az otrzymasz paczke. Przymierz i bedziesz wiedzial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Tak planuję. Dzięki. Również dążę do perfekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 Tak planuję. Dzięki. Również dążę do perfekcjiA ja nie. Jak cos lezy ok to jest ok. Owszem mozna by cos probowac poprawic ale zgodnie z teoria o malejacej krancowej uzytecznosci to nie warto. Moim zdaniem szczegolnie dotyczy to rtw. Nie ma co zwalac na rozmiarowke jesli ta jest powtarzalna. Po prostu zostala zaprojektowana w innej statystyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafZero Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 A ta jedna para... ktos kupil pochodzil i zwrocil po 2 dniach.Z metką pochodził? Takich z metkami na rękawach marynarek to już widziałem, ale na butach jeszcze nie... buty przyjechaly nowe EOT historie ze zwiedzily kilka TK MAxxow to bajki. Wiec jesli but jest zniszczony to ktos w nim chodzil i zwrocil. To nie jest takie trudne do zrobienia a metka... Oddajesz z metka pani pistoletem metkuje ponownie i jest na polce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 1 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2013 Pochodzisz sezon, może dwa i wyrzucisz. How much worse can it get? @dsc - czy nie zamówiłeś przypadkiem butów? Wzialem sweter i polowke, Bartek pisal, ze poleca to zrzucam na niego jak cos bedzie nie tak;) Podejrzewam ze nic nie jest. Albo inaczej: jest taka jaka jest. Kolega Dsc jest perfekcjonista. Poczekaj az otrzymasz paczke. Przymierz i bedziesz wiedzial. Kolega Dsc ma dziwaczna budowe ciala krotki tulow, dlugie rece i szczuply tulow, co w przypadku RTW na ogol oznacza wytluszczony fail:) No ale czekamy z nadzieja. Pozdrawiam, dsc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 2 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2013 dla fanów saint crispin http://leathersoulhawaii.com/2013/03/07 ... sale-lsdt/ wyprzedaż, więc rabaty po 50% tylko jak to przesłać z Hawajów?! ... poniżej kilka modeli dostępnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Czy tylko ja nie wzbudzam zaufania? Właśnie otrzymałem informację na od paypal, że moje zamówienie w Joseph Turner zostało skancelowane, a sprzedawca zwraca z kaskę Po telefonie dowiedziałem się, że otrzymali dużo zamówień z Polski, a w zasadzie to do Polski nie wysyłają Czekam teraz na odpowiedź czy zaproponowane alternatywne rozwiązanie zadziała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 O kurczaczki pieczone. Czekam własnie na marynarkę od nich .Żadnych info nie dostałem, a moje zamówienie ma status: Shipped Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Wydaje mi się, że usunęli wszystkie zamówienia z Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Był już "efekt forum BwB" na Nunes Correa", Gordon&Bros, teraz pora na Joseph Turner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Wniosek jest jeden, trzeba takie publikacje na forum ograniczyć, bo któryś raz z kolei mam problem z n-tym sklepem internetowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Popsułeś internety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stalker Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Wniosek jest jeden, trzeba takie publikacje na forum ograniczyć, bo któryś raz z kolei mam problem z n-tym sklepem internetowym. Jesteś pewien, że to ilość zamówień wpłynęła na anulowanie wysyłki ze sklepu do Polski? Może rzeczywiście w regulaminie promocji kod/wysyłka był ograniczony do poszczególnego kraju/krajów. Wielokrotnie z takim zjawiskiem się już spotkałem. Bardzo fajnie postąpiłeś udostępniając kod na forum. Dzielenie się taką wiedzą jest jedną z istotnych części forumowego świata:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Tak, powodem była ilość zamówień z Polski i jak wyjaśnia sprzedawca - poprzednie złe doświadczenia ze składanymi w tym kraju zamówieniami (ja dokonywałem tam zakpów po raz trzeci). Kiedyś rozmawiałem o tym z przedstawicielem C. Tyrwhitt i dostałem informację, że ilość zwrotów z Polski jest prawie dwukrotnie wyższa niż europejska mediana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 Ciekawe co jest powodem tego zjawiska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 cale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwiecień 2013 cale? CT podaje wymiar nawet na metce wymiar i w calach i w centymetrach ja bym obstawiał na długość rękawów, które są skalowalne, a Polacy mogą być nieprzyzwyczajeni i przy wyborze źle klikają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi