eye_lip Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Bardzo ładna. To flanela?Na taką wygląda, opisana jako 100% wełna owcza.
Adam Granville Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Wzorowa pod każdym względem. Biorąc przykład z księcia Karola, zapinałbym dolny guzik, gdyż to nie jest jednorzędówka.
eye_lip Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Wzorowa pod każdym względem. Biorąc przykład z księcia Karola, zapinałbym dolny guzik, gdyż to nie jest jednorzędówka. Może poza brakiem drugiej butonierki. A propos rodziny królewskiej, w książce Roetzla na 105 stronie jest zdjęcie księcia Windsoru z dwurzędówką która ma górny guzik rozpięty, a dolny zapięty.
David Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Bardzo ładna, do mnie dzisiaj też dotarła dwurzędówka ale skromniejsza bo z Suit Supply .
mr.vintage Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 A jak oceniasz rozmiarówkę Suit Supply w stosunku do znanych marek dostępnych w kraju (Massimo Dutti, Vistula)?
eye_lip Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 To pewnie podobny poziom cenowy jeśli mówimy o cenach sugerowanych. Wrzuć proszę zdjęcia swojej.
mr.vintage Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ale ja o rozmiarówce, a nie o cenach
eye_lip Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 A ja do Davida bez cytowania i tak wyszło
Kyle Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Też poproszę o refleksję nad rozmiarówką Suit Supply w porównaniu do np. Vistuli .
David Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 A jak oceniasz rozmiarówkę Suit Supply w stosunku do znanych marek dostępnych w kraju (Massimo Dutti, Vistula)? Moim zdaniem ich rozmiarówka jest bardziej logiczna i łatwiej jest znaleźć ubranie pod sylwetkę typu V, skok długości rękawa też jest bardziej przystępny i przede wszystkim podany dla każdego rozmiaru z dokładnością do mm. Gdybym chciał taką długość rękawa mieć w marynarce z Vistuli to musiał bym kupić za krótką marynarkę. Z Vistuli posiadam marynarkę w rozmiarze 176/100 Super Slim i o ile fit jest bardzo dobry to mam w niej za długie rękawy o jakieś 3cm. (według strony Vistuli rękaw ma 63 (+/- 1)cm W dwurzędówce z SS rękawy mają idealną dla mnie długość (według producenta 61,2 cm), leży jak druga skóra. Jutro postaram się o lepsze zdjęcia, na tym można ocenić najwyżej dopasowanie:
mr.vintage Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Spodnie slim by się przydały
David Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Spodnie slim by się przydały Spodnie to szare Wranglery do tego dzwony , no i bez butów byłem. Zamierzam ją nosić ze szarymi wełnianymi spodniami w kratę księcia Walii zamówionymi w MD.
mr.vintage Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 zamówionymi w MD. Te z kaszmirem z kolekcji NYC?
David Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 zamówionymi w MD. Te z kaszmirem z kolekcji NYC? Niestety już nie załapałem się na mój rozmiar, te: http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... TAILORING#
Clovis Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Niestety, MD ma tylko dziecięce rozmiary Ja potrzebuję 106...
wojvv Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2013 Kilka słynnych myśliwców na krawacie: http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/28/61/02/67/2861026749 Gdyby ktoś wyprodukował krawat z PZL P-1, P-6 czy P-11, Łosiem albo challange`owymi RWD bardzo chętnie bym taki nabył. A tu zwierzyna płowa w ogrodzie różanym: http://img13.allegroimg.pl/photos/oryginal/27/94/69/90/2794699062 Wzór na drugim krawacie moim zdaniem jest podobny do wzorów na perskich pasach noszonych jako pasy kontuszowe i to mi się w nim spodobało. Pozdr, wojvv
Misza Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ręcznie robiona, własnie zakupiona w sieci. Na sklep natknąłem się w komentarzach na blogu MR. V. Zobaczymy, jak będzie się prezentowała na żywo... http://www.robotyreczne.com/ Poniżej prezentuję zdjęcie zamówionego produktu. Wybrałem opcję opakowania ekologicznego. Zabójczo złota koperta, kartonowe opakowanie z logo producenta. Na metkach "Luxury & premium quality hand knitted in Poland". Fajnie, że się chwalą Polską . Ostatnia pozycja w info o użytkowaniu i praniu: "Kochaj mnie". Czapka kupiona na te momenty w polskiej zimie, kiedy odpadają uszy i kaszkiet, to za mało. Trudno mi ocenić jakość, ale jak miałbym sobie wyobrazić premium quality, to chyba tak właśnie by wyglądała .
Krzysiek_W Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 a mógłbyś wrzucić zdjęcie z założoną na głowę?
Misza Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 Jak tylko będzie okazja - wrzucę fotkę .
Misza Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 Wełna owcza. http://www.robotyreczne.com/115-neveren ... -blue.html Swoją drogą właśnie zwróciłem uwagę na to, że podnieśli cenę. Kilka dni temu kupiłem ją po 160 zł. Teraz 180. Czas wyprzedaży...
mr.vintage Opublikowano 3 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2013 albo przeczytali na blogu narzekania na czapki sklepowe:)
Rekomendowane odpowiedzi