RadekM Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2014 Static87, próbowałeś zadzwonić do sklepu stacjonarnego i poprosić, żeby Ci sprawdzili czy mają tą kurtkę (każdy sklep może sprawdzić dostępność w innych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 W trakcie wyprzedaży to nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 Koval, jesteś pewny? Osobiście nie kupuje w MD, ale w sklepach w których kupuje nie ma z tym problemu podczas wyprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 No nic, w sklepach "raczej na 100%" nie znajdzie się s-ka, tak usłyszałem od kilku ekspedientek, sklepy obdzwonione, wszędzie "Niestety M-ki na sklepie to najniżej co miewamy". Przegapiłem on-line, za błędy się płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 xkozioł, nie ma problemu. Doceniam czyiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2014 Czy Tommy to marka premium? Niezależnie od odpowiedzi, w outletach w Warszawie są spore przeceny, m.in. różowe chinosy po 69 i ogólnie trochę sensownych spodni w rozsądnej cenie (często taniej, niż na Allegro). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadW Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 ...jeżeli Tommy'iego do takowych marek można zaliczyć to w Royal Collection w SSC w Katowicach przeceny koszul na 149 - 199 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Mosze, w jakichś konkretnych outletach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 6 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2014 Factory Ursus und Factory Annopol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 http://www.reiss.com/eu/mens/reiss-sale/shoes/samson/ox-blood/# Nie znam firmy, nie wiem kto robi dla nich buty, ale może warto zaryzykować w tej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Panowie, jak ktoś wyczai tę kurtkę: http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/duttipl/pl/30220004/724535/3057507/Skorzana%2Bkurtka%2Bpilotka%2Bz%2Bfutrzanym%2Bkołnierzem W rozmiarze S, to dopłacę 100 zł za jej zakup w moim imieniu. On-line nie ma jej już dawno, z kolei w stacjonarkach które obskoczyłem rozmiaru niżej niż M nie mają. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? Zamykając temat. Zmierzyłem cztery M-ki szukając najwęższej - ostatnia z nich była wprost idealna. Aż sprawdziłem na płasko - różniła się o ~3 cm w torsie i ~4 cm na długość, rękawy sporo krótsze. W efekcie kupiłem ją. Generalnie czy to błąd produkcyjny, czy błąd jakiegoś Hindusa przy wszywaniu metek - jakimś cudem wyszło na moje Dziękuję osobom, które oferowały mi pomoc, bardzo mi miło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Na stronie Vistuli pojawiły się znowu monki w dwóch kolorach z kolekcji jesiennej. Aktualna cena 299 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 W Bytomiu (byłem w sklepie w Warszawie, Galeria Mokotów) mają promocję 50% na drugą rzecz nabytą z przecenione już kolekcji. Tym sposobem, po nabyciu bosmanki nabyłem tam też golf (100% wełna) za 55 zł. Oryginalnie kosztowal ponad 200, przeceniony na 110, kupiony jako drugi produkt za 55. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JD! Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Na stronie Vistuli pojawiły się znowu monki w dwóch kolorach z kolekcji jesiennej. Aktualna cena 299 zł. Warte są tyle? :S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa000 Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Na stronie Vistuli pojawiły się znowu monki w dwóch kolorach z kolekcji jesiennej. Aktualna cena 299 zł. Nie widzę żeby były one dostępne w brązie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Może zostały już wykupione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 A w znanej sieci księgarni Lidl... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Książka to książka, jakie znaczenie ma to gdzie ją kupiłeś? Wiele moich ulubionych książek kupiłem na straganach gdzie poszczególne pozycje sprzedawane są za "piątaka". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Jak dla mnie super - na poprzedni nakład się nie załapałem, a Lidla mam za rogiem Dzięki za info Olgierd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olgierd Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Książka to książka, jakie znaczenie ma to gdzie ją kupiłeś? Wiele moich ulubionych książek kupiłem na straganach gdzie poszczególne pozycje sprzedawane są za "piątaka". Nawet przez myśl by mi to nie przeszło: "książka to książka", z czym się zgadzam. Inna sprawa, że chciałbym zobaczyć jak wygląda kosz z tymi książkami. Nie żebym był zwolennikiem tezy, że do książki tylko na klęczkach, ale wizja przemieszanych, zmasakrowanych, powyciąganych, walających się po koszach szortów... pfuj książek... PS ja od jakiegoś czasu praktycznie tylko elektronicznie książki kupuję (i czytam). W papierze tylko takie o historyjki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 <p>W Bytomiu (byłem w sklepie w Warszawie, Galeria Mokotów) mają promocję 50% na drugą rzecz nabytą z przecenione już kolekcji. Tym sposobem, po nabyciu bosmanki nabyłem tam też golf (100% wełna) za 55 zł. Oryginalnie kosztowal ponad 200, przeceniony na 110, kupiony jako drugi produkt za 55. </p> zamiast " " wpisuj spację (taki długi przycisk na klawiaturze) - będzie czytelniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Inna sprawa, że chciałbym zobaczyć jak wygląda kosz z tymi książkami. Nie żebym był zwolennikiem tezy, że do książki tylko na klęczkach, ale wizja przemieszanych, zmasakrowanych, powyciąganych, walających się po koszach szortów... pfuj książek... Z tego co pamiętam to Lidl umieszcza książki na metalowych stojakach z półeczkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 nie ma się co bać wyprzedaży książek, ja dzisiaj w carrefourze kupiłem 6 książek w z tego 4 w stanie idealnym a 2 w bardzo dobrym za 39.94, jak wróciłem do domu sprawdziłem na stronach empiku że taki zestaw kosztowałby 190pln, jest różnica, więc warto poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 11 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 Krzysiek_W, nie wiem czemu taki miszmasz w moim poście wyszedł, oczywiście pisałem ze spacją, zaraz edytuje post. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 16 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2014 Bytom od lutego zmienił politykę co do przeróbek krawieckich zakupionych u nich rzeczy. Przeróbki pozostają bezpłatne tylko w stosunku do rzeczy zakupionych po cenie wyjściowej. W innym wypadku niestety trzeba za nie zapłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi