Whitesnake Napisano 11 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 11 Czerwiec 2014 Gdyby garnitur nie był z lnu...nie wyszedłbym bez skarpet:) W takim razie muszę zmienić zdanie... to genialny garnitur! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2014 19 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcissism Napisano 19 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2014 Nie bardzo "widzę" kant do sportowych butów. Spodnie z Marynarką też mi nie grają kolorystycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seromontis Napisano 19 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2014 tragedia moim zdaniem 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 19 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2014 Brak zgrania kolorystycznego totalnie, spodnie w kant bez wątpienia nie do new balanców, materiał marynarki również zbyt formalny, w żadnym wypadku niepasujący do tego co na nogach. Co do okularów, to idealnie nadają się do hawajskiej koszuli i szortów, a nie do takiego zestawu. Ogólnie odnoszę wrażenie ze powinieneś pozostać przy bardziej formalnych zestawach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 20 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Kolegę Seromontisa prosimy o pokazanie własnych zestawów i tym samym wskazanie światełka w tunelu. Co do zestawu Constantina - moje osobiste zdanie jest takie, że trzeba było pójść na całość z prowokacją i założyć njubalansy o mocno kontrastowym kolorze. Zgrywanie kolorystyczne butów sportowych z resztą to niekonsekwencja, która stawia całość pod znakiem zapytania (o co chodzi?). 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 20 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Podstawowym celem kontrowersyjnych zestawów jest wzbudzanie kontrowersji, wiec ogólnie brawo! Ja natomiast poszedłbym w biała koszule... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 20 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Moda na buty z "N" znoszone do marynarki i spodni w kant zupelnie do mnie nie przemawia, natomiast poza tym zestaw fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Moda na buty z "N" znoszone do marynarki i spodni w kant zupelnie do mnie nie przemawia, natomiast poza tym zestaw fajny. Do mnie także nie przemawia, ale buty są mega wygodne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 20 Czerwiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Contastin, zestaw jakby z przypadku, za dużo wszystkiego - tak kolorów, jak i gryzących się faktur. Może gdybyś wybrał inną marynarkę, koszulę, krawat, a także spodnie, skarpetki, poszetkę i okulary to te NB by bardziej pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Contastin, zestaw jakby z przypadku, za dużo wszystkiego - tak kolorów, jak i gryzących się faktur. Może gdybyś wybrał inną marynarkę, koszulę, krawat, a także spodnie, skarpetki, poszetkę i okulary to te NB by bardziej pasowały. Marynarka bez konstrukcji, wełna 150, spodnie i koszula to len. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 20 Czerwiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Constantin, jesteś ogarniętym gościem i nie zarzucam Ci niewiedzy wiem, że nie założyłbyś tweedu do krótkich spodenek. Po prostu zestaw mi się nie podoba, ale to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 20 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Constantin, jesteś ogarniętym gościem i nie zarzucam Ci niewiedzy wiem, że nie założyłbyś tweedu do krótkich spodenek. Po prostu zestaw mi się nie podoba, ale to kwestia gustu. Oczywiście, że tak prawda jest taka, że eksperymentuje ....bardziej formalne zestawy ciut mnie już nudzą, większość wydaje się "zwykła"...mam nadzieję, że to chwilowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 20 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2014 Moim zdaniem fajnie ze eksperymentujesz i pokazujesz takie zestawy na forum. Jednakże odformalizowalbym troche całość np. krótsza nogawka z maknkietem, brak krawata, za to rozpieta koszula bardziej by pasowały do całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcissism Napisano 20 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2014 [...]ale buty są mega wygodne:) Co do tego nie ma dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 21 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2014 Panowie, tylko proszę bez prowokacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 21 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 21 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2014 Tło odwraca uwagę od stylizacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarek Napisano 21 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2014 Fajny X1/9 eye_lip byłeś obserwatorem czy uczestnikiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 21 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2014 Filip, przecież miałeś kupić inny samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daddy cool Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Świetna marynarka, sam szukam czegoś podobnego już od dłuższego czasu niestety z marnym skutkiem. Wracając do zestawu, dla mnie bomba - ciekawa inspiracja na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 22 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Byłem w muzeum Dulag 121: http://www.dulag121.pl/ .. i miał tam miejsce mały zlocik aut, mój Saab jeszcze się nie kwalifikuje na youngtimera, więc tylko jako obserwator Wrzucę zaraz parę fotek do tematu o autach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Czerwiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2014 Light wash w akcji. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secondhand Dandy Napisano 1 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2014 Kiedyś nosiłem je do rozpiętej czarnej kamizelki, czarnego śledzia, koszuli i jeansów, dziś występują w zestawie koordynowanym. Kiedyś były one śnieżnobiałe, teraz mienią się intensywnymi kolorami. Nie zmieniło się w sumie tylko jedno - nadal są mega wygodne i stanowią miłą odmianę po brogsach, oksfordach i monkach. Chodzi o głównych bohaterów najnowszego wpisu - sportowe buty http://secondhanddandy.pl/2014/07/sportowa-elegancja.html 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ri¢hie Ri¢h Napisano 2 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2014 Moim zdaniem przydałoby się zaprasować spodnie w kancik. Ten szczegół dodałby dolej części zestawu należnego szyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi