Kyle Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2017 Z wczoraj Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 4 4 Cytuj
Beny23 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2018 Na nowojorski polar vortex i -15 stopni Celsjusza tylko uszanka z bobra od Paula Stuarta 3 1 Cytuj
O.v.K. Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 Dziś nowy nabytek od Sterkowskiego. 4 1 Cytuj
O.v.K. Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2018 Od kliku dni testuję kolejny nabytek od Sterkowskiego - kaszkiet a`la Peaky Blinders, jodełka z Harris Tweedu. Cokolwiek specyficzny look, bardzo mocno retro (przywodzi mi na myśl widziane ostatnio zdjęcie Fryderyka Jarossego w podobnym naleśniku, tylko letnim :)) ale mi się podoba - naleśnik zostaje u mnie. 2 2 Cytuj
eye_lip Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2018 Czy gdzieś w Warszawie jest jakiś konkretny wybór ich produktów? Cytuj
O.v.K. Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2018 Mają bodaj coś w rodzaju sklepu firmowego przy swojej manufakturze w Falenicy. Poza tym, o ile mi wiadomo, chyba żadnego stałego punktu. Cytuj
Najmniejszy Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2018 Jak się daszek spisuje? Ja mam praktycznie identyczną czapkę od Zaręby i daszek wydaje siębyć zbyt ,,płaski" i torchę za szeroki na moją głowę, a delikatne wygięcie go, po czym jest idealnie, nie utrzymuje się. Cytuj
O.v.K. Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 Czapkę mam dopiero od piątku, więc ciężko mi jeszcze oceniać, ale co do kształtu i rozmiaru daszka to wydaje się być ok. Jest dobrej szerokości, nie sprawia wrażenia zbyt dużego. Jest delikatnie wygięty w łuk - na oko słabiej niż np. w kaszkietach z ich oferty (no i na pewno nie jest to tak wyraźny łuk jak w Stetsonie mrV), ale to na pewno nie jest płaska "deska", jak w kolarce, którą też mam. Nie wiem, jak z trwałością gięcia - nie próbowałem, aktualny fason mi wystarcza absolutnie. Cytuj
kichanadeta Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 MrV chyba trochę dogina daszek swojego Stetsona, przynajmniej takie wrażenie odnosi się przeglądając zdjęcia. Cytuj
kolekcjoner21 Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 Mam takiego Stetsona, daszek jest "fabrycznie" wygiety, co mi bardzo odpowiada. Cytuj
mr.vintage Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 11 godzin temu, kichanadeta napisał: MrV chyba trochę dogina daszek swojego Stetsona, przynajmniej takie wrażenie odnosi się przeglądając zdjęcia. Potwierdzam. Tak lubię. Cytuj
kichanadeta Opublikowano 5 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2018 5 godzin temu, kolekcjoner21 napisał: Mam takiego Stetsona, daszek jest "fabrycznie" wygiety, co mi bardzo odpowiada. Też mam takiego Stetsona, mam - li tylko w innym kolorze i daszek nie jest "fabrycznie" wygięty, co niniejszym potwierdził "PanVintdż" Cytuj
kolekcjoner21 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 Mam dokładnie w takim kolorze i takie "fabryczne" wygięcie jest dla mnie wystarczające. Cytuj
adamW Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Panowie, poradnia stylistyczna. Jak to wyglada? Pomijam kwestie wyprofilowania ronda. 3 Cytuj
Retrato1989 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 Ota ja i mój pierwszy kapelusz. Duplex w kolorze 8428. Serdecznie dziękuję @waski za porady i pomoc w wyborze. Zamierzam go nosić głównie w zestawieniu z płaszczem. Nosi się bardzo dobrze, z początku wydawało mi się że jest nieco ciasny, ale okazało się, że zbyt mocno go naciągnąłem. Przepraszam za jakość zdjęć. Chętnie wysłucham wszelkich uwag, szczególnie w kwestii formowania. Pozdrawiam. Janusz. 1 2 Cytuj
Retrato1989 Opublikowano 7 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2018 5 minut temu, adamW napisał: Panowie, poradnia stylistyczna. Jak to wyglada? Pomijam kwestie wyprofilowania ronda. Myślę że bardzo schludnie. Dobre zestawienie kolorystyczne. W kwestii wyprofilowania nie wypowiem się, ponieważ sam się uczę. Masz pociągłą twarz, więc myślę, że wysoka główka Ci pasuje. 1 Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 18 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2018 Farmer z mirabelką .. 1 5 Cytuj
omsosnicki Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2018 [mention=13810]omsosnicki[/mention] Colmar?Yep Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Tomasz.Godziek.Poszetka Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2018 4 5 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi