Kyle Napisano 16 Grudzień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2017 Z wczoraj Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 3 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2018 Na nowojorski polar vortex i -15 stopni Celsjusza tylko uszanka z bobra od Paula Stuarta 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 15 Styczeń 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2018 Bóbr i norka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 Dziś nowy nabytek od Sterkowskiego. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 Od kliku dni testuję kolejny nabytek od Sterkowskiego - kaszkiet a`la Peaky Blinders, jodełka z Harris Tweedu. Cokolwiek specyficzny look, bardzo mocno retro (przywodzi mi na myśl widziane ostatnio zdjęcie Fryderyka Jarossego w podobnym naleśniku, tylko letnim :)) ale mi się podoba - naleśnik zostaje u mnie. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 Czy gdzieś w Warszawie jest jakiś konkretny wybór ich produktów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 Mają bodaj coś w rodzaju sklepu firmowego przy swojej manufakturze w Falenicy. Poza tym, o ile mi wiadomo, chyba żadnego stałego punktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najmniejszy Napisano 4 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2018 Jak się daszek spisuje? Ja mam praktycznie identyczną czapkę od Zaręby i daszek wydaje siębyć zbyt ,,płaski" i torchę za szeroki na moją głowę, a delikatne wygięcie go, po czym jest idealnie, nie utrzymuje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Czapkę mam dopiero od piątku, więc ciężko mi jeszcze oceniać, ale co do kształtu i rozmiaru daszka to wydaje się być ok. Jest dobrej szerokości, nie sprawia wrażenia zbyt dużego. Jest delikatnie wygięty w łuk - na oko słabiej niż np. w kaszkietach z ich oferty (no i na pewno nie jest to tak wyraźny łuk jak w Stetsonie mrV), ale to na pewno nie jest płaska "deska", jak w kolarce, którą też mam. Nie wiem, jak z trwałością gięcia - nie próbowałem, aktualny fason mi wystarcza absolutnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 MrV chyba trochę dogina daszek swojego Stetsona, przynajmniej takie wrażenie odnosi się przeglądając zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 Mam takiego Stetsona, daszek jest "fabrycznie" wygiety, co mi bardzo odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 11 godzin temu, kichanadeta napisał: MrV chyba trochę dogina daszek swojego Stetsona, przynajmniej takie wrażenie odnosi się przeglądając zdjęcia. Potwierdzam. Tak lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 5 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2018 5 godzin temu, kolekcjoner21 napisał: Mam takiego Stetsona, daszek jest "fabrycznie" wygiety, co mi bardzo odpowiada. Też mam takiego Stetsona, mam - li tylko w innym kolorze i daszek nie jest "fabrycznie" wygięty, co niniejszym potwierdził "PanVintdż" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 6 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 Mam dokładnie w takim kolorze i takie "fabryczne" wygięcie jest dla mnie wystarczające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 Panowie, poradnia stylistyczna. Jak to wyglada? Pomijam kwestie wyprofilowania ronda. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Retrato1989 Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 Ota ja i mój pierwszy kapelusz. Duplex w kolorze 8428. Serdecznie dziękuję @waski za porady i pomoc w wyborze. Zamierzam go nosić głównie w zestawieniu z płaszczem. Nosi się bardzo dobrze, z początku wydawało mi się że jest nieco ciasny, ale okazało się, że zbyt mocno go naciągnąłem. Przepraszam za jakość zdjęć. Chętnie wysłucham wszelkich uwag, szczególnie w kwestii formowania. Pozdrawiam. Janusz. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Retrato1989 Napisano 7 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2018 5 minut temu, adamW napisał: Panowie, poradnia stylistyczna. Jak to wyglada? Pomijam kwestie wyprofilowania ronda. Myślę że bardzo schludnie. Dobre zestawienie kolorystyczne. W kwestii wyprofilowania nie wypowiem się, ponieważ sam się uczę. Masz pociągłą twarz, więc myślę, że wysoka główka Ci pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 18 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2018 Farmer z mirabelką .. 1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2018 I do pudła... 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 28 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2018 @omsosnicki Colmar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omsosnicki Napisano 29 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2018 [mention=13810]omsosnicki[/mention] Colmar?Yep Wysłane z mojego SM-N950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 15 Październik 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2018 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi