Murs Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Misza, nie wiem ale nie mogę pisać PW więc napiszę tutaj. Mógłbyś mi przesłać real foto tych chukka co kupiłeś (foto na nodze itp)? poszukuję takich butów za niewielką cenę i zależy mi na Clarksach (których nie mogę dorwać nigdzie za rozsądną cene) więc szukam czegoś zbliżonego, chodzi mi o kształt itp bo wiem że desert boot są różne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Już możesz. Po co Ci real foto moich? viewtopic.php?f=1&t=572&p=73520&hilit=massimo+dutti#p73520 Te Clarksy na stronie jakieś nieładne takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsieur Michał Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Misza, nie wiem ale nie mogę pisać PW więc napiszę tutaj. Mógłbyś mi przesłać real foto tych chukka co kupiłeś (foto na nodze itp)? poszukuję takich butów za niewielką cenę i zależy mi na Clarksach (których nie mogę dorwać nigdzie za rozsądną cene) więc szukam czegoś zbliżonego, chodzi mi o kształt itp bo wiem że desert boot są różne Używam tych chukka z MD jako codziennych butów - praktycznie nie wykazują oznak zużycia, a pielęgnuję je tylko zwykłą szczotką do zamszu. Kilka razy przemoczone, zasolone, zabłocone - nic im nie jest, wyglądają podobnie jak nowe. Szczerze polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murs Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 dziękuje Wam za odpowiedzi !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 W Fasion House w sklepie Bytom - pikowane granatowe kurtki po 199pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 do kiedy trwają wyprzedaże w stacjonarnych sklepach Massimo Dutti ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 O właśnie. Jest jeszcze opcja na dostawę nowych rozmiarów? Czy to już raczej resztka resztek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 3 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Luty 2013 do kiedy trwają wyprzedaże w stacjonarnych sklepach Massimo Dutti ??? Prawdopodobnie w tym tygodniu schowają resztki i będzie wyłącznie nowa kolekcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quezacotl Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Panowie czy jest szansa na jeszcze większe przeceny w Vistuli czy to raczej finish w tym roku? Podoba mi się jeden garnitur z wełny 120`s. Jest bardzo miękka, ale w dotyku przypomina raczej wełnę w mojej budrysówce niż gładką wełnę w innych garniturach. Czy ktoś użytkuje garnitur z takiej wełny, bo zastanawiam się nad jego trwałością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 5 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Luty 2013 Ehh, marketing. http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... 2BW%2BKRATĘ "MARYNARKA Z KASZMIRU W KRATĘ" "utrzymana w szarej tonacji marynarka z czystego kaszmiru" WARSTWA WIERZCHNIA 4% KASZMIR 96% WEŁNA LULz! (no właściwie ten kaszmir może być czysty...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 Do momentu aż się nie zabrudzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 4% to i tak, czasem potrafi być 1%, mnie osobiście najbardziej fascynują te sweterki w MD, skład fajny, są i z kaszmirem są i wełniane ale ich grubość jest na prawdę nie przyzwoita. No jest to sweterek, ale materiał jest cieńszy niż papier, czasem prześwitują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R0bert Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 4% to i tak, czasem potrafi być 1%, mnie osobiście najbardziej fascynują te sweterki w MD, skład fajny, są i z kaszmirem są i wełniane ale ich grubość jest na prawdę nie przyzwoita. No jest to sweterek, ale materiał jest cieńszy niż papier, czasem prześwitują...Nie wiem jak te z MD, ale mam kilka kaszmirowo-welnianych [10-90 odpowiednio %] z Uni Qlo i są o dziwo bardzo ciepłe, nie wiem jak te z MD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 6 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Luty 2013 4% to i tak, czasem potrafi być 1%, mnie osobiście najbardziej fascynują te sweterki w MD, skład fajny, są i z kaszmirem są i wełniane ale ich grubość jest na prawdę nie przyzwoita. No jest to sweterek, ale materiał jest cieńszy niż papier, czasem prześwitują... Większość sweterków mam z MD i jestem BARDZO zadowolony. Mam grubsze i jeden cieniutki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 Dzięki śliczne za wypowiedzi, w takim razie sam się skuszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 7 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2013 4% to i tak, czasem potrafi być 1%, mnie osobiście najbardziej fascynują te sweterki w MD, skład fajny, są i z kaszmirem są i wełniane ale ich grubość jest na prawdę nie przyzwoita. No jest to sweterek, ale materiał jest cieńszy niż papier, czasem prześwitują... Większość sweterków mam z MD i jestem BARDZO zadowolony. Mam grubsze i jeden cieniutki. Potwierdzam słowa Miszy. Również mam sweter z MD i nie mogę na niego złego słowa powiedzieć. Nie skurczył sie zbytnio po praniach, nie zmianił koloru ani się nie rozciągnął. Robiony z grubej włóczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Za 89 zł r. 40, 42. http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... o%2Bzamszu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 8 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2013 Dzięki Misza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 W sklepie Bytom.com.pl są nawet fajne chino po 80pln http://bytom.com.pl/spodnie,spodnie-bb2 ... 274-2518-p oraz melanżowe po 130 http://bytom.com.pl/spodnie,spodnie-bb2 ... 320-2244-p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 dzięki! jutro pójde zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 dzięki! jutro pójde zobaczyć Byłbym wdzięczny jakbyś zmierzył dla mnie te melanżowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Byłem w dwóch stacjonarnych i tego brązowego modelu nie było - były podobne oliwkowe i brązowe po 150pln. Te ze sklepu on-line brązowe przyszły do mnie wczoraj. Melanż w stacjonarnych jest - fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 te brązowe chino ma mój brat od 3 miesięcy jakoś - jest zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Melanż w stacjonarnych jest - fajne Jak oceniasz ich szerokość u dołu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 9 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2013 Melanż w stacjonarnych jest - fajne Jak oceniasz ich szerokość u dołu? nie przymierzałem bo mam już takie, tylko oglądałem je na wieszaku, wyglądały po prostu ładnie, materiał przyjemny, ale nie przyglądałem się nogawką/nogawkom? na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi