Apatura Iris Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 Czy ruszyła już zimowa wyprzedaż w Marks & Spencer? Warto zajrzeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petrikauer Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 Czy ruszyła już zimowa wyprzedaż w Marks & Spencer? Warto zajrzeć?Wszędzie pełno czerwonych tabliczek z napisem SALE, ale to co mnie interesowało (wełniane swetry i skarpety) było po starych cenach. Byłem tam bardzo krótko, ale zdążył mi wpaść w oko ładny oliwkowy trencz z podpinką i zabawną metką "inspired by Savile Row". Przeceniony z 700 lub 800 zł na bodajże 300. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2011 Czy ruszyła już zimowa wyprzedaż w Marks & Spencer? Warto zajrzeć?Wszędzie pełno czerwonych tabliczek z napisem SALE, ale to co mnie interesowało (wełniane swetry i skarpety) było po starych cenach. Byłem tam bardzo krótko, ale zdążył mi wpaść w oko ładny oliwkowy trencz z podpinką i zabawną metką "inspired by Savile Row". Przeceniony z 700 lub 800 zł na bodajże 300. za tyle to ten trencz był jeszcze przed Świętami . Na solidne wyprzedaże w M&S trzeba jeszcze poczekać, ale byłem dziś w czasie przerwy w pracy i widziałem, że dzieje się niezłe przemeblowanie, więc trzeba czuwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 29 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2011 Niewielka, ale jak co roku jest - wyprzedaż na tie-rack.co.uk. W związku z tym, że interesują mnie jeden, góra dwa artykuły, szukam osoby z W-wy, która byłaby chętna podzielić koszty wysyłki do Polski (16 GBP). Osobiście mogę polecić krawaty z linii Black Label. Zainteresowanych proszę o prywatną wiadomość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barmhartig Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2012 Wyprzedaż w Levi's. Nie dość, że skromnie (najwyżej 30%), to w dodatku usunięto darmową dostawę (a więc dopłata ~40 zł.), a z rozmiarami ubrań jest spory kłopot (wszystkiego najciekawszego brak). Tak więc jedynie w celach informacyjnych. Swoją drogą wstyd. Liczyłem na parę sportowych koszul, a tam brak dostępnego rozmiaru s (w niektórych przypadkach jest koszula w promocji, a nie można wybrać żadnego rozmiaru). Czyżby dla Polski zostały same szmaty, które przymierzane w salonach n-razy, tylko w nich są dostępne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2012 Koszule Levisa to, rozumiem, propozycja na wyjazd na wieś? Ale jeśli już jesteśmy w temacie kowbojskim, to prędzej w Marlboro znajdzie się jakiś godny sweter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barmhartig Napisano 3 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2012 Koszule Levisa to, rozumiem, propozycja na wyjazd na wieś? Na wieś, do lasu, przy pracach w domu i ogrodzie, a może dla syna, którego warto zachęcić do "klasycznej męskiej elegancji" drobnymi kroczkami, a nie z grubej rury. Niektóre z koszul też mają "klasyczne". Nie chodziło mi przecież jedynie o dżinsy czy buty-potworki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wieszti Napisano 10 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2012 Jutro rusza wyprzedaż w Bexley: http://www.bexley.com/Bexley/shoe-ANNSOLDES-EN.htm Ktoś chętny zorganizować zamówienie? Pisałbym się na jedno parę oxfordów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Przypominam, że u Markowskiego wciąż trwa wyprzedaż na kolekcję zimową (do - 30%). Wyprzedażą jest objęta również linia SL: www.markowski-chausseur.fr http://www.septiemelargeur.fr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyck Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Na pl. Trzech Krzyży w Polo przeceny do 60%. Kupiłem buty Ferragamo za 650 zł więc warto. Swetery, koszule -40%, więc ceny robią się akceptowalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Na pl. Trzech Krzyży w Polo przeceny do 60%. Kupiłem buty Ferragamo za 650 zł więc warto. Swetery, koszule -40%, więc ceny robią się akceptowalneJakie buty kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkudlarek Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Jutro rusza wyprzedaż w Bexley: http://www.bexley.com/Bexley/shoe-ANNSOLDES-EN.htm Ktoś chętny zorganizować zamówienie? Pisałbym się na jedno parę oxfordów Ja pisałbym się... p.s. Jakbyście oceniłbyś jakość butów Bexley'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Wyszukiwarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Jutro rusza wyprzedaż w Bexley: http://www.bexley.com/Bexley/shoe-ANNSOLDES-EN.htm Ktoś chętny zorganizować zamówienie? Pisałbym się na jedno parę oxfordów Ja pisałbym się... p.s. Jakbyście oceniłbyś jakość butów Bexley'a? W porównaniu do Loding czy Barker to ciut gorsza skóra i wykonanie. Podeszwa nie była przyszyta po całości, tylko w części. Kupiłem model Langley. Co do rozmiarówki różnie piszą na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trybek Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 Przepraszam za słabą jakość bo taki aparat w telefonie -30%, nowa cena 239 zł, Bata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamyck Napisano 11 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Styczeń 2012 a oto i one. Niestety słabe światło i aparat w iphonie nie oddają całości. piękna ciemna wiśnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 13 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 E.Green, w koncu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hrabja Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 W związku z wyprzedażą w Bexley szukam 1-2 osób z terenu Warszawy lub Trójmiasta chętnych do dołączenia do zamówienia prawideł. Ze względu na rosnące wraz z ilością koszty wysyłki, zamówienie nie przekroczy łącznie 6 par prawideł. Ja planuje zamówić 2 pary. Zgłoszenia proszę na priv. EDIT: Temat zamknięty. Proszę nie przesyłać zgłoszeń. Dziękuję Pzdr hrabja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stw Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 W związku z wyprzedażą w Bexley szukam 1-2 osób z terenu Warszawy lub Trójmiasta chętnych do dołączenia do zamówienia prawideł. Ze względu na rosnące wraz z ilością koszty wysyłki, zamówienie nie przekroczy łącznie 6 par prawideł. Ja planuje zamówić 2 pary. Zgłoszenia proszę na priv. Jeśli można ja bym się podłączył (na 4 pary). Jako, że nie mam jeszcze 5 postów, nie mogę jeszcze wysyłać PW - wyślij mi swój adres email, dogadamy szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 14 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 14 Styczeń 2012 Ja też wziąłbym 2-3, przy czym pięć to chyba optymalna liczba na zamówienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekk Napisano 15 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Styczeń 2012 Ja jestem zainteresowstóany zakupem 2 lub 3 par prawideł z Bexley - proszę o kontakt, nie napisałem minimalnych 5 postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stachu Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Drakes wystartował z wyprzedażą, radzę się pospieszyć jak ktoś na coś polował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikander Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Rzeczywiście,wyprzedaż w Drake's miała zacząć się jutro.Ale wątła jakaś jest.Ceny,na interesujące mnie rzeczy ani drgną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Hudson ma fajne przeceny, ale wysyłają chyba tylko na terenie Wielkiej Brytanii: http://www.hudsonshoes.com/h-mens.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi