Skocz do zawartości

Wyprzedaże

Parmigiano

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ruszyła już zimowa wyprzedaż w Marks & Spencer? Warto zajrzeć?

Wszędzie pełno czerwonych tabliczek z napisem SALE, ale to co mnie interesowało (wełniane swetry i skarpety) było po starych cenach. Byłem tam bardzo krótko, ale zdążył mi wpaść w oko ładny oliwkowy trencz z podpinką i zabawną metką "inspired by Savile Row". ;) Przeceniony z 700 lub 800 zł na bodajże 300.

Czy ruszyła już zimowa wyprzedaż w Marks & Spencer? Warto zajrzeć?

Wszędzie pełno czerwonych tabliczek z napisem SALE, ale to co mnie interesowało (wełniane swetry i skarpety) było po starych cenach. Byłem tam bardzo krótko, ale zdążył mi wpaść w oko ładny oliwkowy trencz z podpinką i zabawną metką "inspired by Savile Row". ;) Przeceniony z 700 lub 800 zł na bodajże 300.

za tyle to ten trencz był jeszcze przed Świętami :) . Na solidne wyprzedaże w M&S trzeba jeszcze poczekać, ale byłem dziś w czasie przerwy w pracy i widziałem, że dzieje się niezłe przemeblowanie, więc trzeba czuwać :)

Niewielka, ale jak co roku jest - wyprzedaż na tie-rack.co.uk.

W związku z tym, że interesują mnie jeden, góra dwa artykuły, szukam osoby z W-wy, która byłaby chętna podzielić koszty wysyłki do Polski (16 GBP). Osobiście mogę polecić krawaty z linii Black Label.

Zainteresowanych proszę o prywatną wiadomość.

Wyprzedaż w Levi's. Nie dość, że skromnie (najwyżej 30%), to w dodatku usunięto darmową dostawę (a więc dopłata ~40 zł.), a z rozmiarami ubrań jest spory kłopot (wszystkiego najciekawszego brak). Tak więc jedynie w celach informacyjnych.

Swoją drogą wstyd. Liczyłem na parę sportowych koszul, a tam brak dostępnego rozmiaru s (w niektórych przypadkach jest koszula w promocji, a nie można wybrać żadnego rozmiaru). Czyżby dla Polski zostały same szmaty, które przymierzane w salonach n-razy, tylko w nich są dostępne?

Koszule Levisa to, rozumiem, propozycja na wyjazd na wieś?

Na wieś, do lasu, przy pracach w domu i ogrodzie, a może dla syna, którego warto zachęcić do "klasycznej męskiej elegancji" drobnymi kroczkami, a nie z grubej rury. Niektóre z koszul też mają "klasyczne". Nie chodziło mi przecież jedynie o dżinsy czy buty-potworki.

Jutro rusza wyprzedaż w Bexley:

http://www.bexley.com/Bexley/shoe-ANNSOLDES-EN.htm

Ktoś chętny zorganizować zamówienie? Pisałbym się na jedno parę oxfordów

Ja pisałbym się...

p.s. Jakbyście oceniłbyś jakość butów Bexley'a?

W porównaniu do Loding czy Barker to ciut gorsza skóra i wykonanie.

Podeszwa nie była przyszyta po całości, tylko w części.

Kupiłem model Langley.

Co do rozmiarówki różnie piszą na forum.

W związku z wyprzedażą w Bexley szukam 1-2 osób z terenu Warszawy lub Trójmiasta chętnych do dołączenia do zamówienia prawideł. Ze względu na rosnące wraz z ilością koszty wysyłki, zamówienie nie przekroczy łącznie 6 par prawideł. Ja planuje zamówić 2 pary.

Zgłoszenia proszę na priv.

EDIT: Temat zamknięty. Proszę nie przesyłać zgłoszeń. Dziękuję

Pzdr

hrabja

W związku z wyprzedażą w Bexley szukam 1-2 osób z terenu Warszawy lub Trójmiasta chętnych do dołączenia do zamówienia prawideł. Ze względu na rosnące wraz z ilością koszty wysyłki, zamówienie nie przekroczy łącznie 6 par prawideł. Ja planuje zamówić 2 pary.

Zgłoszenia proszę na priv.

Jeśli można ja bym się podłączył (na 4 pary). Jako, że nie mam jeszcze 5 postów, nie mogę jeszcze wysyłać PW - wyślij mi swój adres email, dogadamy szczegóły.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.