Łukasz_ Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Vistula na 3 Stawach ma mały wybór w porównaniu ze sklepem internetowym i sklepem na Korfantego. Są za to lniane spodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fikander Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Czy Koledzy byli na wczorajszej nocy wyprzedaży w P&K ? Ja odwiedziłem galerię krakowską,a wrażenia mieszame wyniosłem.Świetnie,że takie imprezy są,potwierdza to tłum przybyłych.Merytorycznie jednak gorzej.Obniżki skromne,a rozmiarówka już przebrana.Na okrasę miła atmosfera,napoje bez i nisko alkoholowe,czekoladki,urocze hostessy i didżej na każdym piętrze (wolałbym kwartet smyczkowy ).A gorąco było okropnie ! Konkluzja:lepiej i taniej w Berlinie.Tyle,że dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Ja odwiedziłem P&C w godzinach 17-19, po czym wyszedłem z 3 koszulami i żona coś też sobie nabyła. Zniżki z nocy wyprzedaży oczywiście zostały mi doliczone No i nie przedzierałem się przez tłumy. Szkoda, że dzień wcześniej nie poszedłem, bo np. koszule Laurenta i JOOP'a w rozmiarze 41 slim fit były mocno przebrane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jouka Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Promocje w vistuli, przykład: http://sklep.vistula.pl/product-pol-100 ... ntier.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Odnośnie Vistuli i Wólczanki to tak patrzę, że mają następujący system: przełom maj/czerwiec : - 30% końcówka czerwca : - 50% pewnie w lipcu : - 70% Także warto jeszcze poczekać te dwa, może trzy tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 I wtedy atakować poszetki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 na dress for less 50% off na wszystko. Dawno już nie było 70% off http://www.dress-for-less.de/tmpl/de/index.tmpl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexonariusz Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Odnośnie Vistuli i Wólczanki to tak patrzę, że mają następujący system: przełom maj/czerwiec : - 30% końcówka czerwca : - 50% pewnie w lipcu : - 70% Także warto jeszcze poczekać te dwa, może trzy tygodnie tak tylko że wówczas pewnie już nie będzie interesujących nas rozmiarów. Ja wolę dodać te 30 zł i zakupić koszule w dobrym rozmiarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 23 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2011 Odnośnie Vistuli i Wólczanki to tak patrzę, że mają następujący system: przełom maj/czerwiec : - 30% końcówka czerwca : - 50% pewnie w lipcu : - 70% Także warto jeszcze poczekać te dwa, może trzy tygodnie tak tylko że wówczas pewnie już nie będzie interesujących nas rozmiarów. Ja wolę dodać te 30 zł i zakupić koszule w dobrym rozmiarze To niekoniecznie, bo np. oferta sklepów internetowych jest uzupełniana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barmhartig Napisano 24 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2011 Czyli jak rozumiem, Wólczanka&Lambert nie powiedzieli jeszcze swojego ostatniego słowa i można liczyć (w lipcu?) na jeszcze jakąś obniżkę (70%?). Jeśli tak wynika z Waszego doświadczenia, to poczekam z zakupami (głównie chodzi mi o koszule). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szafir Napisano 24 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2011 salamander w CH Malta w Poznaniu. Minus 30% m.in. na buty marki Lloyd (po obniżce od 525PLN) i Magnanni (od 650PLN po obniżce). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 30 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2011 TKMaxx w Czeladzi: - ładne lniane marynarki Cardina (jasny beż, mięciutkie, ale z podszewką na całości) rozm. 48 i 50 -249zł, - trochę niebieskich/navy marynarek z bawełny (głównie Feraud), - świetne navy chinosy Feraud (sam jedne nabyłem) -99zł, - mnóstwo beżowych lekkich kurtek oraz trenczy (te głównie Bugatti, są również jakieś z windstoperem), - trochę przecenionych swetrów -tylko wełna, bawełna, bez kaszmiru -różne style i kolory, - sporo dżinsów T. Hilfigera (klasyczny krój)- bodajże 199zł, - sporo szortów, - na butach kompletne dno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 bardzo ciekawa przecena: http://www.savilerowco.com/products/men ... ple-shirts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ninka Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 Słyszałam,ze krawcy z Savilerow robią wielkie przeceny bo tam też kryzys ,ale zeby az tak? Moze to jakies podróbki??)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 1 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 tak, tak, podróbki sprzedają przez własną stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryjek Napisano 2 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2011 Dobre ceny w salonach Bytom - nie wiem czy w każdym ale dziś w Płocku kupiłem garnitur wełna100% 120s za 599zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 2 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2011 W warszawskim outlecie Royal Collection przy Marszałkowskiej niektóre koszule 100% bawełna two ply w kratki w fantastycznych cenach 14-18zł za sztukę (głównie własne marki RC i kołnierzyki od 43). Oprócz tego inne koszule i spodnie taniej o 30-50%, trochę jesienno-zimowych marynarek, dwie piękne czerwone (prawie bordowe/bull red) marynarki - jedna z nich sztruksowa (dla mnie za małe - rozm 50) i b. ładne czerwone sztruksy, ciekawe krawaty (także tkane) i z jedwabiu wyglądającego na shantung. I bardzo dużo przecenionych koszulek polo i szortów. Pozdr, wojvv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 2 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2011 W warszawskim outlecie Royal Collection przy Marszałkowskiej niektóre koszule 100% bawełna two ply w kratki w fantastycznych cenach 14-18zł za sztukę (głównie własne marki RC i kołnierzyki od 43). Stadion Dziesięciolecia przeniesiono do RC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuaD Napisano 2 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2011 Rok temu były tam podobne ceny, trzeba znów się wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 2 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2011 W warszawskim outlecie Royal Collection przy Marszałkowskiej niektóre koszule 100% bawełna two ply w kratki w fantastycznych cenach 14-18zł za sztukę (głównie własne marki RC i kołnierzyki od 43). Oprócz tego inne koszule i spodnie taniej o 30-50%, trochę jesienno-zimowych marynarek, dwie piękne czerwone (prawie bordowe/bull red) marynarki - jedna z nich sztruksowa (dla mnie za małe - rozm 50) i b. ładne czerwone sztruksy, ciekawe krawaty (także tkane) i z jedwabiu wyglądającego na shantung. I bardzo dużo przecenionych koszulek polo i szortów. Pozdr, wojvv W krakowie podobnie... dziś zakupiłem kilka koszul i knicik za naprawdę śmieszne pieniądze Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 3 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2011 type, w którym RC? muszę się w pon. wybrać ile za knit dałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 3 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2011 Z tego co się orientuje w Krakowie jest tylko jeden RC (w plazie) Knity były w cenach (50-140). Jednak muszę Cię zmartwić - wykupiłem już wszytskie sztuki, które mieli (nawet te które plątały się po zakurzonym magazynie). Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 3 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2011 W Warszawie ceny były podobne. Nie widziałem wszystkich knitów, głównie zwróciłem te w stonowanych kolorach: beżowe, srebrno-szare. Pozdr, wojvv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 3 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2011 Z tego co się orientuje w Krakowie jest tylko jeden RC (w plazie) Knity były w cenach (50-140). Jednak muszę Cię zmartwić - wykupiłem już wszytskie sztuki, które mieli (nawet te które plątały się po zakurzonym magazynie). Pozdrawiam, o nieee... moze jeszcze jednak sie cos zawieruszylo. koszule mam nadzieje jakies zostawiles? RC sie juz tylko w plaźmie ostał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 3 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2011 Le Mac w Blue City 40% na cały asortyment (camel active, hattrick). Można tam nabyć spodnie w męskich a nie tylko chłopięcych rozmiarach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi