Łukasz_ Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 Kappahl na 3 Stawach ma bardzo fajne kamizelki tweedowe za 49zł. Do tego podobne spodnie. W Fashion House w Sosnowcu w salonie Vistuli bardzo fajne granatowe marynarki Lantiera za 349zł (2 szlice, 100% wełna, rozpinane mankiety, ciekawa faktura materiału). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 Mają w Fashion Housie jakieś ciekawe garnitury ? Jeśli tak to w jakich cenach ? Pozdrawiam Marcelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 3 krawaty za 99zł oraz sporo koszul - 70% http://www.wolczanka.com.pl/Promocje-cabout-pol-16.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 @marcelo Dziś byłem tylko za granatową marynarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
style Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tą promocją wólczanki dotyczącą zakupu 3 krawatów ? Czy ona oznacza że kupując 3 dowolne krawaty zapłacę za nie łącznie 99 zł czy że kupując 3 dowolne krawaty zaplacę za każdy z nich po 99 zł ? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tą promocją wólczanki dotyczącą zakupu 3 krawatów ? Czy ona oznacza że kupując 3 dowolne krawaty zapłacę za nie łącznie 99 zł czy że kupując 3 dowolne krawaty zaplacę za każdy z nich po 99 zł ? pozdro Tak, 3 dowolne krawaty za łącznie jedyne 99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
style Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 czyli wychodzi że krawat lambert którego jednostkowa cena wynosi 150 zł bedzie za 33 zl ? Jakoś mi się nie chce w to wierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daivisch Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 czyli wychodzi że krawat lambert którego jednostkowa cena wynosi 150 zł bedzie za 33 zl ? Jakoś mi się nie chce w to wierzyć Możliwe, że zrobiłem coś źle, ale wybrałem trzy krawaty (płatność przelewem, wysyłka gratis) - do zapłaty: ponad 340 zł. Zobaczyłem sumę i wyrzuciłem rzeczy z koszyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 Tutaj są wyjaśnione wątpliwości: http://www.wolczanka.com.pl/data/includ ... _99_90.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
style Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 Tutaj są wyjaśnione wątpliwości: http://www.wolczanka.com.pl/data/includ ... _99_90.pdf mnie za bardzo to nic nie wyjaśnia. Niby przy wyborze przesyłki za pobraniem, rabat ma dopiero zostać naliczony ale dalej jakoś w to nie wierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 Tutaj są wyjaśnione wątpliwości: http://www.wolczanka.com.pl/data/includ ... _99_90.pdf mnie za bardzo to nic nie wyjaśnia. Niby przy wyborze przesyłki za pobraniem, rabat ma dopiero zostać naliczony ale dalej jakoś w to nie wierze Wydaje mi się, że dalsze informacje w zakresie tej promocji są zbędne, a w kwestiach wiary to raczej nie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
style Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 Tutaj są wyjaśnione wątpliwości: http://www.wolczanka.com.pl/data/includ ... _99_90.pdf mnie za bardzo to nic nie wyjaśnia. Niby przy wyborze przesyłki za pobraniem, rabat ma dopiero zostać naliczony ale dalej jakoś w to nie wierze Wydaje mi się, że dalsze informacje w zakresie tej promocji są zbędne, a w kwestiach wiary to raczej nie pomogę Wiem wiem ale jak dla mnie to ta oferta jest sformułowana dwuznacznie. Boje się tego żeby nie być wprowadzonym w błąd. Choć z drugiej strony jest to umowa zawarta na odległość a więc zgodnie z ustawą o ochronie konkurencji i konsumentów mam 10 dni na odstąpienie bez podania przyczyny wiec może warto zaryzykować aby mieć za 33zł krawat warty 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 Dla mnie największym problemem tej promocji jest to, że nie znalazłem tam ani jednego interesującego krawata. W dodatku jedwab inny niż ten użyty do produkcji krawatów Lambert to jakaś pomyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 Dla mnie największym problemem tej promocji jest to, że nie znalazłem tam ani jednego interesującego krawata. W dodatku jedwab inny niż ten użyty do produkcji krawatów Lambert to jakaś pomyłka. O co chodzi z tym jedwabiem? Chodzi o jakaś sytuację gdzie krawat Lambert nie jest w rzeczywistości krawatem Lambert? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 Nie, chodziło mi o to, że moim zdaniem jedynie linia krawatów Lambert (mam podobne zdanie w stosunku do koszul Wólczanki) to dobry wybór w przypadku tej firmy. Opinia jest o tyle subiektywna, że jakiś czas temu (2-3 lata) kupiłem po raz pierwszy i ostatni w życiu kilka krawatów w Wólczance i jedynie 2 z linii Lambert nadawały się do dalszego użytku po kilku założeniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nereusz Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 Nie, chodziło mi o to, że moim zdaniem jedynie linia krawatów Lambert (mam podobne zdanie w stosunku do koszul Wólczanki) to dobry wybór w przypadku tej firmy. Opinia jest o tyle subiektywna, że jakiś czas temu (2-3 lata) kupiłem po raz pierwszy i ostatni w życiu kilka krawatów w Wólczance i jedynie 2 z linii Lambert nadawały się do dalszego użytku po kilku założeniach. Aha, ja zrozumiałem Twój wpis tak jakby tylko nie-Lamberty były w promocji. Natomiast jest ich trochę, a czy ciekawe, czy nie oczywiście rzecz względna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
style Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 oj za 33 zł jakiś się napewno wybierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 oj za 33 zł jakiś się napewno wybierze Właśnie w ten sposób działa ta promocja. Nie potrzebujesz lub fatalna jakość, ale to przecież tylko 33 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
style Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 oj za 33 zł jakiś się napewno wybierze Właśnie w ten sposób działa ta promocja. Nie potrzebujesz lub fatalna jakość, ale to przecież tylko 33 zł. wiem ale za 33 zł to ja płace na pizze na telefon a pizze zjem a krawat zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 oj za 33 zł jakiś się napewno wybierze Właśnie w ten sposób działa ta promocja. Nie potrzebujesz lub fatalna jakość, ale to przecież tylko 33 zł. wiem ale za 33 zł to ja płace na pizze na telefon a pizze zjem a krawat zostanie Krawat fatalnej jakosci mozna wyrzucic, a pizze mozna zjesc Lepiej sie rozejrzec za czyms lepszym jesli masz 100pln na krawat. Poszukaj w necie, moze znajdz cos u Sam Hober, załóż watek w dziale kupie/sprzedam i na pewno kilka osob sie skusi - przesyłka wyjdzie tanio, a bedziesz miał doskonały krawat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parkprawo Napisano 22 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2011 poszukuję ładnej granatowej marynarki, co polecacie? jakieś firmy i za rozsądną cenę. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 22 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2011 oj za 33 zł jakiś się napewno wybierze Właśnie w ten sposób działa ta promocja. Nie potrzebujesz lub fatalna jakość, ale to przecież tylko 33 zł. wiem ale za 33 zł to ja płace na pizze na telefon a pizze zjem a krawat zostanie Krawat fatalnej jakosci mozna wyrzucic, a pizze mozna zjesc . W końcu nawet krawat można zjeść na tym polega w końcu promocja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Dla chętnego dysponuje kodem z magazynu GQ na 100 GBP zniżki na garnitur Jaeger. Szczegóły na pm.http://www.jaeger.co.uk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Ładne nogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi