Łukasz_ Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Vistula na 3 Stawach ma mały wybór w porównaniu ze sklepem internetowym i sklepem na Korfantego. Są za to lniane spodnie.
fikander Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Czy Koledzy byli na wczorajszej nocy wyprzedaży w P&K ? Ja odwiedziłem galerię krakowską,a wrażenia mieszame wyniosłem.Świetnie,że takie imprezy są,potwierdza to tłum przybyłych.Merytorycznie jednak gorzej.Obniżki skromne,a rozmiarówka już przebrana.Na okrasę miła atmosfera,napoje bez i nisko alkoholowe,czekoladki,urocze hostessy i didżej na każdym piętrze (wolałbym kwartet smyczkowy ).A gorąco było okropnie ! Konkluzja:lepiej i taniej w Berlinie.Tyle,że dalej.
Marcel Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ja odwiedziłem P&C w godzinach 17-19, po czym wyszedłem z 3 koszulami i żona coś też sobie nabyła. Zniżki z nocy wyprzedaży oczywiście zostały mi doliczone No i nie przedzierałem się przez tłumy. Szkoda, że dzień wcześniej nie poszedłem, bo np. koszule Laurenta i JOOP'a w rozmiarze 41 slim fit były mocno przebrane
Jouka Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Promocje w vistuli, przykład: http://sklep.vistula.pl/product-pol-100 ... ntier.html
Gość Nereusz Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Odnośnie Vistuli i Wólczanki to tak patrzę, że mają następujący system: przełom maj/czerwiec : - 30% końcówka czerwca : - 50% pewnie w lipcu : - 70% Także warto jeszcze poczekać te dwa, może trzy tygodnie
Marcel Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 na dress for less 50% off na wszystko. Dawno już nie było 70% off http://www.dress-for-less.de/tmpl/de/index.tmpl
lexonariusz Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Odnośnie Vistuli i Wólczanki to tak patrzę, że mają następujący system: przełom maj/czerwiec : - 30% końcówka czerwca : - 50% pewnie w lipcu : - 70% Także warto jeszcze poczekać te dwa, może trzy tygodnie tak tylko że wówczas pewnie już nie będzie interesujących nas rozmiarów. Ja wolę dodać te 30 zł i zakupić koszule w dobrym rozmiarze
Gość Nereusz Opublikowano 23 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2011 Odnośnie Vistuli i Wólczanki to tak patrzę, że mają następujący system: przełom maj/czerwiec : - 30% końcówka czerwca : - 50% pewnie w lipcu : - 70% Także warto jeszcze poczekać te dwa, może trzy tygodnie tak tylko że wówczas pewnie już nie będzie interesujących nas rozmiarów. Ja wolę dodać te 30 zł i zakupić koszule w dobrym rozmiarze To niekoniecznie, bo np. oferta sklepów internetowych jest uzupełniana.
barmhartig Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 Czyli jak rozumiem, Wólczanka&Lambert nie powiedzieli jeszcze swojego ostatniego słowa i można liczyć (w lipcu?) na jeszcze jakąś obniżkę (70%?). Jeśli tak wynika z Waszego doświadczenia, to poczekam z zakupami (głównie chodzi mi o koszule).
szafir Opublikowano 24 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2011 salamander w CH Malta w Poznaniu. Minus 30% m.in. na buty marki Lloyd (po obniżce od 525PLN) i Magnanni (od 650PLN po obniżce).
Łukasz_ Opublikowano 30 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2011 TKMaxx w Czeladzi: - ładne lniane marynarki Cardina (jasny beż, mięciutkie, ale z podszewką na całości) rozm. 48 i 50 -249zł, - trochę niebieskich/navy marynarek z bawełny (głównie Feraud), - świetne navy chinosy Feraud (sam jedne nabyłem) -99zł, - mnóstwo beżowych lekkich kurtek oraz trenczy (te głównie Bugatti, są również jakieś z windstoperem), - trochę przecenionych swetrów -tylko wełna, bawełna, bez kaszmiru -różne style i kolory, - sporo dżinsów T. Hilfigera (klasyczny krój)- bodajże 199zł, - sporo szortów, - na butach kompletne dno.
andershep Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 bardzo ciekawa przecena: http://www.savilerowco.com/products/men ... ple-shirts
ninka Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 Słyszałam,ze krawcy z Savilerow robią wielkie przeceny bo tam też kryzys ,ale zeby az tak? Moze to jakies podróbki??))
kset Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2011 tak, tak, podróbki sprzedają przez własną stronę.
ryjek Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Dobre ceny w salonach Bytom - nie wiem czy w każdym ale dziś w Płocku kupiłem garnitur wełna100% 120s za 599zł
wojvv Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 W warszawskim outlecie Royal Collection przy Marszałkowskiej niektóre koszule 100% bawełna two ply w kratki w fantastycznych cenach 14-18zł za sztukę (głównie własne marki RC i kołnierzyki od 43). Oprócz tego inne koszule i spodnie taniej o 30-50%, trochę jesienno-zimowych marynarek, dwie piękne czerwone (prawie bordowe/bull red) marynarki - jedna z nich sztruksowa (dla mnie za małe - rozm 50) i b. ładne czerwone sztruksy, ciekawe krawaty (także tkane) i z jedwabiu wyglądającego na shantung. I bardzo dużo przecenionych koszulek polo i szortów. Pozdr, wojvv
mr.vintage Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 W warszawskim outlecie Royal Collection przy Marszałkowskiej niektóre koszule 100% bawełna two ply w kratki w fantastycznych cenach 14-18zł za sztukę (głównie własne marki RC i kołnierzyki od 43). Stadion Dziesięciolecia przeniesiono do RC?
QuaD Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 Rok temu były tam podobne ceny, trzeba znów się wybrać.
type Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2011 W warszawskim outlecie Royal Collection przy Marszałkowskiej niektóre koszule 100% bawełna two ply w kratki w fantastycznych cenach 14-18zł za sztukę (głównie własne marki RC i kołnierzyki od 43). Oprócz tego inne koszule i spodnie taniej o 30-50%, trochę jesienno-zimowych marynarek, dwie piękne czerwone (prawie bordowe/bull red) marynarki - jedna z nich sztruksowa (dla mnie za małe - rozm 50) i b. ładne czerwone sztruksy, ciekawe krawaty (także tkane) i z jedwabiu wyglądającego na shantung. I bardzo dużo przecenionych koszulek polo i szortów. Pozdr, wojvv W krakowie podobnie... dziś zakupiłem kilka koszul i knicik za naprawdę śmieszne pieniądze Pozdrawiam,
kset Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 type, w którym RC? muszę się w pon. wybrać ile za knit dałeś?
type Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Z tego co się orientuje w Krakowie jest tylko jeden RC (w plazie) Knity były w cenach (50-140). Jednak muszę Cię zmartwić - wykupiłem już wszytskie sztuki, które mieli (nawet te które plątały się po zakurzonym magazynie). Pozdrawiam,
wojvv Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 W Warszawie ceny były podobne. Nie widziałem wszystkich knitów, głównie zwróciłem te w stonowanych kolorach: beżowe, srebrno-szare. Pozdr, wojvv
kset Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Z tego co się orientuje w Krakowie jest tylko jeden RC (w plazie) Knity były w cenach (50-140). Jednak muszę Cię zmartwić - wykupiłem już wszytskie sztuki, które mieli (nawet te które plątały się po zakurzonym magazynie). Pozdrawiam, o nieee... moze jeszcze jednak sie cos zawieruszylo. koszule mam nadzieje jakies zostawiles? RC sie juz tylko w plaźmie ostał?
pirat Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2011 Le Mac w Blue City 40% na cały asortyment (camel active, hattrick). Można tam nabyć spodnie w męskich a nie tylko chłopięcych rozmiarach.
Rekomendowane odpowiedzi