Gość DonCorleone Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Prosze się nie obrazić ale jeśli Pan nie będzie dobrze ubrany a piwo nie będzie w kuflu to tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Prosze się nie obrazić ale jeśli Pan nie będzie dobrze ubrany a piwo nie będzie w kuflu to tak.Nie obrażam się, tylko ciekawy sposób znalazł Pan by się nam przedstawić i z nami zapoznać. ... i jeszcze jedno:nie jestem fanem malinek Ja z kolei wieczór zaczynam od: tak, wiem że to nie jest piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DonCorleone Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Nie obrażam się, tylko ciekawy sposób znalazł Pan by się nam przedstawić i z nami zapoznać.Niestety na forum nie ma kategori "Przywitaj się!". Gdyby była lepiej bym się zaprezentował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.z. Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 viewtopic.php?f=1&t=2 drobna podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DonCorleone Napisano 16 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2012 Ja za piwem nie przepadam. Kojarzy mi się z Kiepskimi i pijaczkami na wieśniackich imprezach. Bardzo chciałbym wybrać się do Włoch ale rodzice wolą jachać na nasze polskie góry. Ale za pare lat wyprowadzam się do Toskani, gdzieś niedaleko Florencji. Co to ma spólnego z tematem? Co w tym takiego śmiesznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Że nawet jak się ma 15 lat, nie trzeba tak dobitnie wszystkim o tym przypominać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Ja za piwem nie przepadam. Kojarzy mi się z Kiepskimi i pijaczkami na wieśniackich imprezach. Bardzo chciałbym wybrać się do Włoch ale rodzice wolą jachać na nasze polskie góry. Ale za pare lat wyprowadzam się do Toskani, gdzieś niedaleko Florencji. Co to ma spólnego z tematem? Co w tym takiego śmiesznego? Jeździ się w góry, nie na góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DonCorleone Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Przepraszam za błędy. Poprawiłem. Nie jestem poetą więc nie umiem się jakoś specjalnie wysłowić. A xkoziol tylko czeka aby komuś dokopać i się z niego pośmiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Przepraszam za błędy. Poprawiłem. Nie jestem poetą więc nie umiem się jakoś specjalnie wysłowić. A xkoziol tylko czeka aby komuś dokopać i się z niego pośmiać. Przestań się już mazać. Na początek proponuję żebyś przez parę dni lepiej poznał forum i panujące tu zwyczaje. Nikt się nie będzie z Ciebie nabijał o ile sam się o to nie postarasz (a muszę przyznać że początek miałeś pod tym względem niezwykle udany). Tak na marginesie, Twój wiek naprawdę nie ma tu nic do rzeczy. Nasz drogi Doktor jest równie młody a wszyscy szanują go ze względu na imponującą wiedzę i rozsądne posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 + i umiarkowanie. Dziś kolejne jabłuszko. Znowu w tym temacie gdyż jest to do pewnego stopnia substytut piwa (jak dla mnie) a poza tym angielski czyli wiadomo bardziej dżentelmeński i lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 świetny browar Pinta- świetne, ciemne piwko - Stout owsiany cena 5,3zł ale warto http://www.browarpinta.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DonCorleone Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Przepraszam za błędy. Poprawiłem. Nie jestem poetą więc nie umiem się jakoś specjalnie wysłowić. A xkoziol tylko czeka aby komuś dokopać i się z niego pośmiać. Przestań się już mazać. Na początek proponuję żebyś przez parę dni lepiej poznał forum i panujące tu zwyczaje. Nikt się nie będzie z Ciebie nabijał o ile sam się o to nie postarasz (a muszę przyznać że początek miałeś pod tym względem niezwykle udany). Tak na marginesie, Twój wiek naprawdę nie ma tu nic do rzeczy. Nasz drogi Doktor jest równie młody a wszyscy szanują go ze względu na imponującą wiedzę i rozsądne posty. Koleś sam na mnie wyjechał. Zamiast spokojnie wyjaśnić co mu nie pasuje to się ciska i naśmiewa. A co do piwa to nie może mi się z niczym kojarzyć? Na przykład apaszka kojarzy mi się z cowboy'ami i to nikogo też nie razi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gravis Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 'Lekki wdech i zapominamy o temacie'. Czerp z forum ile 'wlezie' i trochę więcej dystansu miej do wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 @hunter skąd skołowałeś takie cacko? Pinta to moim zdaniem NAJLEPSZY polski browar nie mainstreamowy. Polecam z Pinty również Psze Koźlaka. Miodzio.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Odpowiem za Huntera; natchnął mnie i jutro pomykam na Francuską 49 http://www.browarpinta.pl/kup-pinte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Z pinty najbardziej (całorocznie) lubię te: Imperium Atakuje 19,1°. Ostatnio próbowałem tego PINTA Viva la Wita! 16,5° i może będzie moim ulubionym piwem na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Znalezienie Imperium graniczy z cudem a Viva la Wita po tylu dobrych rekomendacjach mam nadzieję zagości niedługo i umnie : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 O tak, Viva la Wita! to świetne piwo. Psze Koźlaka już nie ma, ale zawsze zostaje A'la Grodziskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Odpowiem za Huntera; natchnął mnie i jutro pomykam na Francuską 49 http://www.browarpinta.pl/kup-pinte Jupii ! Sklep koło mnie ma Pintę - polecę jutro przetestować asortyment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 Pogadam z właścicielem to mi ściągnie i odłoży - jestem raczej stałym klientem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2012 A z tym faktycznie może być problem, ale nie ma co krakać na zapas, a w najgorszym wypadku pocieszę się którymś z Ciechanów EDIT I faktycznie wszystkich nie mieli - póki co kupiłem "dobry wieczór", "atak chmielu" i "dymy marcowe". Pozostałe mają mieć do piątku Cena trochę wysoka (6-7 zł za butelkę) - przy moim dziennym spożyciu z torbami pójdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 jestem właśnie przy denku viva la wita! pinty bardzo rześkie i oryginalne w smaku atak chmielu zostawiam na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 20 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2012 Właśnie "załatwiłem" sobie kilka butelek Pinty Jako, że w mojej najbliższej okolicy piwa rzeczonego browaru nie uświadczę jutro przyjedzie specjalnie dla mnie z odległego o 80 km grodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 21 Czerwiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec 2012 "Atak Chmielu" na prowadzeniu-Mój faworyt od dziś! Żywica...lasy iglaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi