Meechoow Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Które z dżinsów są warte uwagi? Może polecicie jakieś niszowe marki? Zanella ma aktualnie duże przeceny. Ceny niektórych spodni spadły do 17€, a zdarza się to bardzo rzadko.https://www.yoox.com/pl/men/shoponline/zanella_d#/d=4207&dept=men&gender=UCeny najpierw spadły a po południu zniknęła darmowa przesyłka. Stąd nauka, że jak ceny mocno spadają to trzeba brać od razu upatrzone rzeczy. No chyba że ktoś się bawi w januszowanie i dobieranie pow. 150 euro i później zwrot Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Mi się udało kupić kilka par po 13€ (z kuponem) i darmową przesyłką Faktycznie free shipping zniknął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Castorp Napisano 21 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2018 Początki z Yooxem trudne. Piękna marynarka L.b.m. okazała się przykrótka i wąska (mimo postawienia na rozmiar 54). Rekomendowane przez kolegę Dziko spodnie od Zanelli zostają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 21 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2018 COATS Milano - z marką miałem już kiedyś do czynienia (wełniany płaszcz). Dzisiaj oględzinom poddałem bomberkę z tkaniny technicznej. Sama kurtka jest świetnie dopasowana i lekka (podszewka bez ocieplenia). Wykonanie na najwyższym poziomie. Świetnej jakości zamki, wszystkie szwy i zamki wykończone lamówką i stebnowaniem. Może ceny na Yooxie nie należą do ekstremalnie atrakcyjnych (względem innych), ale uważam, że marka jest warta uwagi. https://www.yoox.com/pl/men/shoponline/coats milano_d#/d=38105&dept=men&gender=U&page=1&season=X&sort=3 Harry & Sons - bluzy i swetry z bawełny, bardzo zadowalającej jakości. Ciekawe, lekkie tkaniny (szczególnie te barwione powierzchniowo, które przy rozciąganiu/pracowaniu zmieniają kolor), wykończenie na wysokim poziomie. W okolicach 25-30€ świetny zakup. https://www.yoox.com/pl/men/shoponline/harry & sons_d#/d=25464&dept=men&gender=U&page=1&season=X&sort=3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grafa Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 Podpowiecie jak mam szukać na yooxie spodni flanelowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 27 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpień 2018 48 minut temu, Grafa napisał: Podpowiecie jak mam szukać na yooxie spodni flanelowych? Należy w główną wyszukiwarkę wpisać "flannel" i ENTER (ignorując podpowiedzi). Wyświetli się sporo różnych rzeczy i wówczas w zakładce po lewej wybrać "Trousers" i gotowe Swoją drogą klasyfikacja tkanin przez Yooxa jest uboga i ułomna. W przypadku wzmiankowanej flaneli jest jeszcze OK, ale np. z tkaninami koszulowymi to trzeba zgadywać, np. nie ma kategorii "oxford" i Yoox zależnie od humoru poda wówczas "plain weave" albo "jaquard". Generalnie zresztą, wiele dość wyraźnych i ciekawych splotów, jak cavalry twill, bywa właśnie klasyfikowanych jako "plain weave", trzeba zatem dobrze przyglądać się zdjęciom. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HansLanda Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2018 Wiecie może z jakich powodów zdarza im się anulować zamówienia? Towar widzę nadal w 100% dostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Sierpień 2018 Na pewno w sytuacji, kiedy sporo odsyłałeś i trafiłeś na "czarną listę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 31 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2018 13 godzin temu, mosze napisał: Na pewno w sytuacji, kiedy sporo odsyłałeś i trafiłeś na "czarną listę". Ja odesłałem bardzo dużo rzeczy, na pewno wiele więcej niż kupiłem a wciąż kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 31 Sierpień 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpień 2018 Też od dwóch lat odsyłam mnóstwo rzeczy, więcej niż zatrzymuje, a jakoś mnie nie czarną listę nie wrzucili - z drugiej strony od czasu do czasu o takich przypadkach słychać, więc jest to możliwe, ale trzeba naprawdę przegiąć (bo ja wiem, kilka razy pod rząd zwrócić całe zamówienie czy coś?). A jeśli zamawiana była jedna rzecz, to może powód jest bardziej prozaiczny, np. jednak okazuje się, że jej nie ma w magazynie. Baza danych Yooxa odświeża się z opóźnieniem i ma ewidentne błędy, miałem kiedyś sytuację, gdy w Dreamboxie przez parę dni wisiała jako dostępna fajna kurtka, ale jakoś nie dało się jej kupić - można było dodać do koszyka, ale przy finalizacji zamówienia wyskakiwał błąd. Może to coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 14 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Wrzesień 2018 YOOX ma dzisiaj ostatni dzień „wyprzedaży”, jest ktoś chętny do wspólnych zakupów? Ja mam na oku 3-4 pary spodni za około 80€ łącznie, a darmowa przesyłka jest od 150€. Na miejscu wysyłam paczkę InPostem na paczkomat, wiec dojdzie na drugi dzień przy odrobinie szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2018 Panowie, jakie są koszty zwrotów do Yoox? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 20 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2018 W dniu 18.09.2018 o 23:19, Koval napisał: Panowie, jakie są koszty zwrotów do Yoox? Równe kosztom wysyłki do nas, o ile dobrze pamiętam. Czyli zazwyczaj darmowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 21 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2018 W dniu 14.09.2018 o 14:47, Bażant napisał: YOOX ma dzisiaj ostatni dzień „wyprzedaży”, jest ktoś chętny do wspólnych zakupów? Ja mam na oku 3-4 pary spodni za około 80€ łącznie, a darmowa przesyłka jest od 150€. Na miejscu wysyłam paczkę InPostem na paczkomat, wiec dojdzie na drugi dzień przy odrobinie szczęścia. Ja mogę dołączyć z zamówieniem na 45 Eur, jeżeli temat aktualny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 21 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2018 A taka przesyłka dotarła do mnie z Yooxa.. Myślę, buty i woreczki na nie...Ale gdzie zamówiona marynarka? A jest.. To te "woreczki".. 😁 Okazuje się, że opinie o Tombolini Zero Gravity i jej lekkości nie były przesadzone...😁 Btw, marynarka piękna... 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eduardo Napisano 21 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2018 Po ile ta marynareczka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 21 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień 2018 2 godziny temu, eduardo napisał: Po ile ta marynareczka? Nie sprzedaję... 😁😁😁 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 22 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień 2018 @TomiW01 Tombolini Zero Gravity to moje najlepsze marynarkowe zakupy dotychczas, nie tylko z Yooxa Gdybyś szukał czegoś podobnego u innych marek to jest opisane zawsze jako "Cool wool", Zanella produkuje też spodnie z takich tkanin @astaroth już niestety kupiłem, ale w przyszłym tygodniu będę pewnie zamawiał coś jeszcze, choć do tego czasu prawdopodobnie znowu wpadnie darmowa przesyłka bez ograniczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 16 Październik 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2018 Taka ciekawostka: Yoox planuje wprowadzić nową własną markę, w której projekty będą bazowały na wsparciu sztucznej inteligencji (raczej marketingowy gimmick, czyli ludzie projektują w oparciu o jakieś podpowiedzi z bazy danych, co klienci lubią najbardziej). Minusem całej operacji jest to, że z oferty wyparowała marka własna "8", gdzie było parę fajnych rzeczy: https://thecurrentdaily.com/2018/10/09/yoox-ai-designs/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HansLanda Napisano 14 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2018 W dniu 12.08.2018 o 18:03, Bażant napisał: Gdyby ktoś szukał ultralekkich wełnianych spodni to polecam: https://www.yoox.com/pl/13124659SK/item#dept=men&sts=sr_men80&cod10=13124659SK&sizeId=&sizeName= Tkanina ekstremalnie lekka i przewiewna, lejąca jak jedwab. Spodnie wykonane i wykończone z najwyższą dbałością, a cena śmieszna. Świetne są te spodnie, zwłaszcza w cenie poniżej 20 eur. Tylko jak z praniem ich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 14 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2018 55 minut temu, HansLanda napisał: Świetne są te spodnie, zwłaszcza w cenie poniżej 20 eur. Tylko jak z praniem ich? Ja kupiłem już 3 pary, na wszelki wypadek Szkoda, że nie ma większej ilości kolorów bo to jedne z najlepszych spodni jakie użytkowałem. Jedna z par już dwukrotnie była w pralni chemicznej i dobrze to zniosły - tylko odrobinę pojaśniały, ale to na granicy złudzenia. /// Gdyby ktoś chciał się dołączyć do zamówienia z darmową przesyłką (od 200€) to brakuje do niej jeszcze 100€ Na terenie RP rozsyłam Paczkomatem, wysyłka tego samego dnia gdy odbiorę zamówienie od kuriera. Trwa to chyba do 16 listopada, więc w piątek około północy składam zamówienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Listopad 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2018 W dniu 14.11.2018 o 16:59, Bażant napisał: Ja kupiłem już 3 pary, na wszelki wypadek Szkoda, że nie ma większej ilości kolorów bo to jedne z najlepszych spodni jakie użytkowałem. Jedna z par już dwukrotnie była w pralni chemicznej i dobrze to zniosły - tylko odrobinę pojaśniały, ale to na granicy złudzenia. /// Gdyby ktoś chciał się dołączyć do zamówienia z darmową przesyłką (od 200€) to brakuje do niej jeszcze 100€ Na terenie RP rozsyłam Paczkomatem, wysyłka tego samego dnia gdy odbiorę zamówienie od kuriera. Trwa to chyba do 16 listopada, więc w piątek około północy składam zamówienie. @Bażantaktualne? Chciałbym dolozyc do zestawu marynarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2018 Yooxianie, czy jeśli kupiony został towar za ponad 200EUR (czyli darmowa wysyłka), ale jedna rzecz nie pasuje, to firma zwraca w 100% cenę jaką się zapłaciło za zwracaną rzecz, czy potrącają np. za koszt wysyłki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosiareks Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2018 Mi zawsze zwracali całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 2 Grudzień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2018 Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi