Do_Diabła Napisano 18 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2017 Chyba ten temat najbardziej pasuje. Jakby ktoś się zastanawiał czym się różnią sneakersy marki "premium" od dajmy na to takich Conversów to odpowiedź brzmi niczym Może wkładka jest lepsza natomiast jakość wykonania to klasyczna wietnamska masówka. Szacun dla Kenzo jeśli trochę tego w cenie regularnej (125gbp) sprzedali. 30gbp, które zapłaciłem za buty do katowania w upał jest adekwatna. Rozmiarówka dosyć duża, 42 jest na granicy dla mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryk6 Napisano 19 Sierpień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2017 On 14.06.2017 at 11:17 PM, MH_fan said: Grenson wprowadził pierwszą w historii kolekcję sneakersów: http://www.grenson.com/us/mens-shoes-collection/mens-sneakers.html#index=5&page=1 Nie znam Grensona zupełnie, ale podobają mi się bardzo! Czy ktoś ma może ich parę i może powiedzieć jak z komfortem noszenia oraz ich wytrzymałością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcheweczka Napisano 1 Wrzesień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2017 Dobrze wiedzieć! Może faktycznie warto się nimi zainteresować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 15 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2017 Udało mi się kupić takie oto minimalistyczne sneakersy duńskiej firmy Garment Project. Firma mi nie znana, ale po oględzinach IMO bardzo fajna jakość skóry (nubuck), do tego szyte w Portugalii i atrakcyjna cena w TK 63 zł (po kilku przecenach) w porównaniu do ceny producenta 150 euro, więc się skusiłem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brokat Napisano 19 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2017 Sneakersy z New Balance. Prostota i wygoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 26 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2017 Takie oto Reebok Classic Horween do mnie dotarły. Bardzo mi się podobają. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ph7 Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 20 godzin temu, Rafix napisał: Takie oto Reebok Classic Horween do mnie dotarły. Bardzo mi się podobają. Wielkie dzięki! Jestem biedniejszy o kilka stówek. Oby było warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 4 godziny temu, ph7 napisał: Wielkie dzięki! Jestem biedniejszy o kilka stówek. Oby było warto. Warto warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa000 Napisano 27 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2017 55 minut temu, Rafix napisał: Warto warto Z jakiego zrodla Panowie nabyli te buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ph7 Napisano 28 Październik 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2017 Masz PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fant Napisano 7 Listopad 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2017 Ostatni nabytek NB 420 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 8 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2018 Po długich poszukiwaniach w końcu udało się znaleźć w miarę klasyczne sneakersy, które mi w pełni odpowiadają. Trzy podejścia do rozmiaru i ostatecznie jest w sam raz. Niebywale wygodne już pierwszego założenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldgl Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 Właśnie przyszły, wygodne jak buty do biegania, wciąż na świetnej promocji na zalando za 167zł dla zainteresowanych odsyłam https://www.zalando.pl/onitsuka-tiger-tenisowki-i-trampki-marzipan-ti315o000-b11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 Jak rozmiarówka? Onitsuka Tiger które kiedyś miałem były w rozmiarze 43.5, a normalnie noszę 42. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamizelka Napisano 12 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Luty 2018 Mam ten model https://www.zalando.pl/onitsuka-tiger-gsm-tenisowki-i-trampki-ti315b01l-j11.html w rozmiarze 43,5. Klasyczne buty noszę w rozmiarze 42 i te są ok, tyle że u mnie dochodzi jeszcze kwestia szerokiej stopy i wysokiego podbicia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweldgl Napisano 13 Luty 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2018 no to śmiało możesz brać 43,5 powinny być ok bo mamy podobne rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endi Napisano 1 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2018 Witam forumowiczów, trafiłem tu z nadzieją, że znajdzie się ktoś kto pomoże mi zidentyfikować moje adidaski które kupiłem lata temu, mam do nich wielki sentyment więc nigdy ich nie wyrzuciłem i chciałbym teraz nabyć dokładnie takie same. Być może to banał ale siedzę już 3 godzinę poirytowany przeszukując sieć i już mi czarne Adidasy migają przy zamkniętych oczach oto najwspanialsze klasyczne wzornictwo jakie miałem na nogach, czy ktoś kojarzy jak dokładnie nazywa się ten model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 6 Marzec 2018 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2018 Dzisiaj Diadora Heritage 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 11 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2018 W dniu 6.03.2018 o 14:52, Beny23 napisał: Dzisiaj Diadora Heritage Beny23 jakoś mnie żółte "pepegi" nie pasują do garniturowych spodni; mało tego żadne trampy i sprezzaturra tego nie zmieni; no jeszcze rozumiem "starego dziadka" dla którego liczy się wygoda dla odcisków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 20 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2018 Jest to jakieś wyjście, gdy jesteś zmęczony klasycznym obuwiem (zwłaszcza, gdy akurat próbujesz okiełznać nowe buty) po całym dniu pracy i np. idziesz na zakupy do pobliskiego sklepu tuż po powrocie do domu. Góra zostaje z zestawu z pracy, ale dołączają buty o sportowym rodowodzie. Sam tak czasem robię i wg mnie ma to sens. I chyba to jedyne wytłumaczenie takiej konfiguracji mające coś wspólnego z racjonalnością doboru elementów garderoby. Ale żeby tak specjalnie (sneakersy z kantem) to też nie przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubAnderwald Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2018 Gdzie w Polsce (lub poza Polską jeśli jest darmowy zwrot) można kupić sneakersy skórzane / zamszone, brązowe z białą podeszwą? Noszę rozmiary EU 48-50. Chodzi mi o coś w tylu tego co kolega sprzedaje teraz na forum - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 24 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2018 Sprawdź w Royal Collection. Mają Roy Robson’a i być może Oscar Jacobson. Nie wiem czy będą mieli Twój rozmiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Back Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 Poszukuję sneakersów tego typu, tylko w bardziej przystępnej cenie. Ktoś coś widział? (Reeboki Horween już niedostępne na mój rozmiar :/ (41-44) https://sklep.klasycznebuty.pl/1006,carlos-santos-9094b-braga.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 Godzinę temu, Back napisał: Poszukuję sneakersów tego typu, tylko w bardziej przystępnej cenie. Ktoś coś widział? (Reeboki Horween już niedostępne na mój rozmiar :/ (41-44) https://sklep.klasycznebuty.pl/1006,carlos-santos-9094b-braga.html Bexley ma model w podobnym kolorze https://www.bexley.com/Bexley/en/p/casual_shoes/canberra?coloris=cuir_navy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Back Napisano 25 Marzec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2018 9 godzin temu, Serwacy napisał: Bexley ma model w podobnym kolorze https://www.bexley.com/Bexley/en/p/casual_shoes/canberra?coloris=cuir_navy Zapomniałem o Bexleyu! Dzięki! Póki co niedostępne, ale jak nic innego nie znajdę, to pewnie je wezmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi