Miro Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Czy w realu kolor 114 wpada w niebieski/gołębi, a kolor 122 jest czysto szary czy nieco niebieskawy? Dwa moje kolory przeszły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Zapytam bardziej doświadczonych kolegów. Do tego typu koszuli który kołnierzyk najlepiej wybrać z tych dostęnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Godzinę temu, Miro napisał: Czy w realu kolor 114 wpada w niebieski/gołębi, a kolor 122 jest czysto szary czy nieco niebieskawy? Dwa moje kolory przeszły 114 to jasny niebieski, 122 jest niebieskawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Godzinę temu, FONos napisał: Zapytam bardziej doświadczonych kolegów. Do tego typu koszuli który kołnierzyk najlepiej wybrać z tych dostęnych? Ten ze stylizacji to L011, wybrałem go bo chciałem by przy rozpiętym guziku koszuli, wyłogi chowały się pod klapy marynarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 a jak czytać tę tablę? https://poszetka.iai-shop.com/data/include/cms/koszule/KOLNIERZ_STRONA.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 22 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2017 Podejrzewam, że to możliwe długości wyłogów kołnierzyków (lub wysokość stójki dla mandaryńskiego kołnierzyka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 15 godzin temu, poszetka.com napisał: Ruszamy z przedsprzedażą popovera: Nareszcie po polsku a nie jakiś preorder ... jest jeszcze jakaś "nasza" nazwa na popover ? 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 7 godzin temu, FONos napisał: Nareszcie po polsku a nie jakiś preorder ... jest jeszcze jakaś "nasza" nazwa na popover ? Polo + koszula = poszula! 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TourDePrzem Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Wybrałbym A0112, A0114 i A0116 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Dnia 22.03.2017 o 09:40, poszetka.com napisał: Przewidujecie opcję MTM? W tabeli rozmiarów nie odnajduję swoich, przynajmniej nie w tej samej kolumnie, a chętnie zakupiłbym takie poszule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 23 godziny temu, Hargin napisał: a jak czytać tę tablę? https://poszetka.iai-shop.com/data/include/cms/koszule/KOLNIERZ_STRONA.jpg wysokość stójki / długość wyłogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 1 godzinę temu, Whitesnake napisał: Przewidujecie opcję MTM? W tabeli rozmiarów nie odnajduję swoich, przynajmniej nie w tej samej kolumnie, a chętnie zakupiłbym takie poszule. Wprowadziliśmy jeszcze dwa typy sylwetki, do niedzieli można zamawiać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 1 minutę temu, poszetka.com napisał: Wprowadziliśmy jeszcze dwa typy sylwetki, do niedzieli można zamawiać: Dziękuję za szybką reakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Friedman Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Szkoda, że tak obszerne mankiety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 22 minuty temu, Friedman napisał: Szkoda, że tak obszerne mankiety... O ile dobrze się orientuję to będą regulowane. Na zdjęciach są po dwa guziki na mankiecie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 2 minuty temu, Victor napisał: O ile dobrze się orientuję to będą regulowane. Na zdjęciach są po dwa guziki na mankiecie. tak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Lepsze zdjęcie próbnika: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Droga Poszetko , a co z MTM ?Czy jest taka opcja ?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 17 minut temu, Adi78 napisał: Droga Poszetko , a co z MTM ? Czy jest taka opcja ? Wg wpisu na FB jest, cena +100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi78 Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Wg wpisu na FB jest, cena +100 No właśnie widziałem na FB , a tutaj ani słowa. Chętnie zamówię , ale w opcji MTMWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 23 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2017 Dnia 20.03.2017 o 20:37, poszetka.com napisał: ciachCena koszuli w opcji RTW: 399 zł, MTM: 499 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 Dnia 23.03.2017 o 14:45, Whitesnake napisał: Dziękuję za szybką reakcję. Hmm ten wide to szczerze mówiąc dalej nie nadaje sie do sylwetki z brzuchem - wymiary klatki i talii powinny być odwrócone, a teraz jest szeroka klatka, talia zwężana Przy aktualnym wyborze to będę mieć spadochron na plecach i zapewne rękawy przy paznokciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 16 minut temu, Caporegime napisał: Hmm ten wide to szczerze mówiąc dalej nie nadaje sie do sylwetki z brzuchem - wymiary klatki i talii powinny być odwrócone, a teraz jest szeroka klatka, talia zwężana Przy aktualnym wyborze to będę mieć spadochron na plecach i zapewne rękawy przy paznokciach Ja dla odmiany musiałbym mieć mix rozmiarów wide i slim: mały kołnierzyk, więcej na torsie i w plecach oraz dłuższe rękawy. Nie da sie stworzyć standardowej tabeli na niestandardowe sylwetki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 @poszetka.com Mógłbyś wrzucić jakieś zdjęcie popovera bez marynarki, ew. napisał, jak się on układa bez niej. Do tej pory byłem zdecydowany na projekt jak w Twoim prototypie, ale przed kliknięciem "kup" naszły mnie wątpliwości, czy aby kołnierzyk LO31 nie lepiej by się prezentował niż L011 bez marynarki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 24 Marzec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2017 Godzinę temu, bodzixon napisał: @poszetka.com Mógłbyś wrzucić jakieś zdjęcie popovera bez marynarki, ew. napisał, jak się on układa bez niej. Do tej pory byłem zdecydowany na projekt jak w Twoim prototypie, ale przed kliknięciem "kup" naszły mnie wątpliwości, czy aby kołnierzyk LO31 nie lepiej by się prezentował niż L011 bez marynarki... Dołączam się do prośby. Mam ten sam dylemat mimo że już zamówiłem Zwłaszcza że ciekaw jestem czy lniany kołnierzyk nie będzie się źle układał i czy nie lepiej wziąć L071. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi