pomeranus Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Proponuję skontaktować się z odpowiednią placówką muzealną. Odradzam Muzeum Marynarki Wojennej i proponuję zgłosić się do Muzeum Wojska Polskiego. Jeśli chodzi o mundury to każdy drobiazg jest określony przepisami. O jakie mundury chodzi, Marynarki Wojennej czy cywilne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Dziękuję za podpowiedzi. Dokładnie chodzi o Marynarkę Wojenną, element był noszony do munduru oficerskiego w Szkole Morskiej w Gdyni. To właśnie muzeum zleciło mi uszycie muszek, przygotowują postać Tadeusza Ziółkowskiego i Antoniego Garnuszewskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomeranus Napisano 18 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Październik 2013 Szkoła Morska powstała w Tczewie w 1920 roku, po przeniesieniu jej Gdyni nazwę nieco zmieniono na Państwowa Szkoła Morska. Kształciła nawigatorów i mechaników dla floty handlowej. Udział w jej tworzeniu brali udział oficerowie Marynarki Wojennej chociażby jak ci dwaj. Lecz warto podkreślić, że na ilustracjach mamy Garnuszewskiego w mundurze komandora podporucznika oraz Ziółkowskiego (najpewniej) w mundurze kapitana żeglugi wielkiej. Kształceniem oficerów morskich dla Marynarki Wojennej zajmowała się Oficerska Szkoła Marynarki Wojennej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 21 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2013 Zapraszam do działu z krawatami z grenadyny wzbogaconego o nowe kolory garza grossa oraz garza fina. Pod koniec tygodnia do oferty dojdzie czerwony krawat garza fina. Nowością jest grenadyna pasiasta. http://www.poszetka.com/pol_m_KRAWATY_GRENADYNA-166.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2013 Dobry wieczór! Trzecia i ostatnia część kolekcji jesień/zima jest już dostępna. Tym razem zapraszamy na typowo jesienne matowe krawaty bez podszewki charakteryzujące się ciepłym, casualowym wyglądem. Nonszalancki i wygodny włoski styl hand made in Poland:)http://www.poszetka.com/pol_m_KRAWATY-150.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 9 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2014 Chciałbym zapytać czy planujecie wprowadzenia stonowanych jedwabnych much (granatowe, bordowe, burgundowe)? Mam na myśli coś w takich wzorach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Jakiś czas temu odebrałem zamówienie. Nie chciałem psuć interesu i zamieszczać na Państwa stronie opinii niezbyt pochlebnych (powiedzmy na ocenę dostateczną), ale zauważyłem, że krawaty luxury (classic nie zamawiałem to nie wiem, grenadyna bardzo ładna i dobrze się sprawuje) kiepsko pracują, są stosunkowo sztywne, materiał nie układa się dobrze tj. gładko z góry na dół, a momentami faluje. Na pewno rozważę zakup gdy będzie więcej modeli z grenadyny garza grossa, ale zwykłe jedwabne nie przypadły mi do gustu (mogą być, ale nie powalają na kolana). Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Hmmm... dobrze zrozumiałem, że nie chciałeś psuć interesu, dlatego zamieściłeś komentarz na forum, a nie na stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luc Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Tak. Bo nie każdy klient sklepu czyta forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 21 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2014 Fakt, tu jest kilka tysięcy potencjalnych klientów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Chciałbym zapytać czy planujecie wprowadzenia stonowanych jedwabnych much (granatowe, bordowe, burgundowe)? Mam na myśli coś w takich wzorach: Przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi. Właśnie szyjemy nową kolekcję much. Na stronie dostępna będzie za około trzy tygodnie. Zamawiam również drukowany jedwab na muchy oraz fulary. Materiały będą gotowe pod koniec lutego, więc w marcu ukażą się kolejne wzory. Tymczasem zapraszam na nowe muchy aksamitne: http://www.poszetka.com/pol_m_MUCHY_MUCHY-MESKIE-180.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2014 Jakiś czas temu odebrałem zamówienie. Nie chciałem psuć interesu i zamieszczać na Państwa stronie opinii niezbyt pochlebnych (powiedzmy na ocenę dostateczną), ale zauważyłem, że krawaty luxury (classic nie zamawiałem to nie wiem, grenadyna bardzo ładna i dobrze się sprawuje) kiepsko pracują, są stosunkowo sztywne, materiał nie układa się dobrze tj. gładko z góry na dół, a momentami faluje. Na pewno rozważę zakup gdy będzie więcej modeli z grenadyny garza grossa, ale zwykłe jedwabne nie przypadły mi do gustu (mogą być, ale nie powalają na kolana). Pozdrawiam, Dziękuję za uwagi, każda nawet negatywna opinia jest dla nas bardzo ważna i przyczynia się do doskonalenia oferty. Pozwolę sobie dopytać o szczegóły na PW. Jak dotąd nie otrzymywaliśmy negatywnych informacji o krawatach luxury. Być może jest to kwestia pojedynczych egzemplarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 2 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2014 Zapraszam do zapoznania się z nową ofertą lnianych poszetek: http://www.poszetka.com/pol_m_POSZETKI_len-126.html . W sklepie pojawiło się 11 nowych wzorów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Post usunięty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2014 Kolejny post użytkownika Paparazzo usunięty. Czy chcesz jeszcze napisać coś niezwiązanego z tematem lub podważającego pracę moderatorów? Zapraszam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 7 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2014 Czy i kiedy będą krawaty i poszetki z drukowanego jedwabiu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Czy i kiedy będą krawaty i poszetki z drukowanego jedwabiu? Nowa kolekcja poszetek z drukowanego jedwabiu jest w fazie projektu. Nowe wzory krawatów ukażą się na stronie za ok. dwa tygodnie, jednak będą to głównie żakardy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Serdecznie zapraszam na dni darmowej dostawy. Promocja dotyczy wszystkich form dostawy z przedpłatą (kurier, poczta, paczkomaty) oraz obowiązuje od dzisiaj do niedzieli. Wiele produktów zyskało również nowe ceny, nawet do 50% zniżki: http://www.poszetka.com/Przecena-sdiscount-pol.html W sklepie pojawiły się również nowe wzory poszetek, fularów oraz much. Kilka przykładowych wzorów przedstawiam poniżej. Całość można zobaczyć tutaj: http://www.poszetka.com/Nowosc-snewproducts-pol.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 28 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Luty 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 7 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2014 Na zlecenie Narodowej Orkiestry Symfonicznej w Katowicach wykonaliśmy muchy na wymiar z białej piki bawełnianej. Produkt dostępny na indywidualne zamówienie w naszym sklepie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Czy będą jeszcze grenadyny na zamówienie (na wymiar)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Dołączam się do pytania, bo chętnie zakupię jeszcze z 2 krawaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 8 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Dobry wieczór. Tak, będzie taka możliwość. Pod koniec miesiąca mamy nową dostawę materiałów, jeśli ktoś z Panów jest zainteresowany krawatem na wymiar to proszę o informację mailową na adres biuro@poszetka.com. Dostępne będą kolory: Garza fina: 99- jasny granat 50-czerwony 52- burgundowy 9- czarny 489- śliwkowy Garza grossa: 51-głęboka czerwień 337-zieleń 280- niebieski 99-jasny granat 400- jasny brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz.Godziek.Poszetka Napisano 18 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2014 Kolejne nowości spod ręki naszej pracowni: krawaty z surówki jedwabnej. Ręcznie szyte w Polsce, materiały z Włoch, 7 wzorów. Krawat w codziennym stylu, lekka konstrukcja podkreślająca nieformalny charakter. Matowy wielowarstwowy materiał charakteryzuje się nieregularnymi zgrubieniami. Więcej >> http://bit.ly/1nWIafg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smamaj Napisano 19 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2014 zielony piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi