Krzysiek_W Napisano 6 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2012 czy szukając butów widzieliście kiedyś może bardzo ciemno zielone (butelkowe) brodżesy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 czy szukając butów widzieliście kiedyś może bardzo ciemno zielone (butelkowe) brodżesy?Off topic - Nie ma czegoś takiego jak brodżesy. Jest /brəʊɡ/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 ok, kajam się za pomyłkę. Chodzi mi o Brogue. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prokrust Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 czy szukając butów widzieliście kiedyś może bardzo ciemno zielone (butelkowe) brodżesy?Takie mogą być? http://www.carmina.telemaco.es/articulo.asp?idarticulo=3857026 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 czy szukając butów widzieliście kiedyś może bardzo ciemno zielone (butelkowe) brodżesy? http://shop.markmcnairy.com/collections ... o-problems ya, mo money, mo problems Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 Kupić w miarę jasne golfy, zestaw do patynowania Saphira (około 60-100zł w zależności od ilości odcieni) i samemu je pomalować na wybrany kolor. To naprawdę nie jest trudne, wymaga jednak butów ze skórą o jakości przynajmniej Bexley'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emvoo Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 Witajcie, Jakie firmy z nazwy przychodzą Wam do głowy odnośnie klasycznych butów na sportowej (air max etc) podeszwie? Nie mogę tu znaleźć wątku o tym, a wiem, że był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 O ten temat chodzilo? viewtopic.php?f=7&t=2720 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 dzięki bardzo panowie! carmina to nie ten kształt, ale markmcnairy już dużo lepiej Capore, osobiście wolałbym kupić gotowe, bo znając moje szczęście farbowałbym je na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emvoo Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 Dzięki Misha! przychodzą Tobie (Wam) jakieś nazwy marek? Spróbowałbym sobie coś takiego kosmicznego kupić. najchętniej na całej długości air. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubao Napisano 7 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2012 Chcesz system widoczny czy ukryty w podeszwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emvoo Napisano 8 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2012 Cześć, Pojęcia nie mam- korci mnie odkryty, ale jednak wole piękno nad funkcjonalność więc ukryty, też może stanowić wyjście;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 8 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2012 Cole haan. To chyba o tym mowa. Szukałem, ale jak na razie tylko w USA znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alex Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Witam Waham się między zamówieniem czarnych oxfordów u Wielądka a kupnem takich samych butów Church ponieważ na Herring Shoes są w podobnej cenie.Czy któryś z forumowiczów ma porównanie między nimi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Odpowiedź jest bardzo prosta. Między Churchami, a Wielądkiem, wybierz Januszkiewicza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Nie miałem church'sów nigdy, ale buty od JW szczerze polecam. Plusem RTW jest to,że buty możesz wcześniej przymierzyć, ale raczej z rozmiarem nie miałem większych problemów u JW. Na te kilka (większe kilka) par, które mam z dwóch nie jestem superzadowolony i są po prostu dobrymi butami, które rzadziej noszę/mniej lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Nie miałem church'sów nigdy, ale buty od JW szczerze polecam. Plusem RTW jest to,że buty możesz wcześniej przymierzyć, ale raczej z rozmiarem nie miałem większych problemów u JW. Na te kilka (większe kilka) par, które mam z dwóch nie jestem superzadowolony i są po prostu dobrymi butami, które rzadziej noszę/mniej lubię Widziałem niedawno czarne lotniki z ażurem od JW na stopach Skara. Jednym słowem: wybitne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 9 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2012 Kamil usuń to proszę szybko, bo mi się czas oczekiwania zwiększy )) Ale dziękuję w imieniu swoim i Pana Jana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 12 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2012 A ja bym poprosił o podzielenie się zdjęciami swojej kolekcji w wątku poświęconym Wielądkowi Im więcej tym lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 13 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2012 Hiszpańskie "Cafeina" czy "Energie" nie wiadomo skąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metius Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 Dzień dobry! Zastanawiam się nad kupnem takich oto butów http://shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/vasto_472626/472635?navId=216 stąd pytanie do Szanownych Forumowiczów: Czy ktoś z Państwa miał okazję oglądać te buty "na żywo"? Zastanawia mnie przede wszystkim jakość ich wykonania, ocena ich wyglądu już niekoniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 Ecco udało się wyprodukować całkiem ładne bootsy. Normalnie cud nad Wisłą... Tych konkretnie butów na żywo nie widziałem, natomiast miałem do czynienia z butami Ecco (znosiłem ogółem dwie pary w ciągu studiów) i jakość skóry jest w moim odczuciu nieadekwatna do ceny. Jeżeli i tak masz zamiar kupować buty wysyłkowo, nabyłbym na twoim miejscu zamiast nich któryś z modeli oferowanych przez Bexley. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 Ecco dwa razy do roku mialo promocje bodajze -30% i jesli juz kupowac to wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stw Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 Dzień dobry! Zastanawiam się nad kupnem takich oto butów http://shopeu.ecco.com/pl/pl/ecco/vasto_472626/472635?navId=216 stąd pytanie do Szanownych Forumowiczów: Czy ktoś z Państwa miał okazję oglądać te buty "na żywo"? Zastanawia mnie przede wszystkim jakość ich wykonania, ocena ich wyglądu już niekoniecznie Dokładnie do Ecco Vasto (tylko że w jaśniejszej kolorystyce) przymierzałem się w zeszłym sezonie. Byłem wtedy wiernym klientem tej marki i prawie kupiłem ten model wysyłkowo. Na szczęście trafiła się okazja zobaczenia butów na żywo i przymiarki, dzięki czemu zaoszczędziłem na przesyłce w dwie strony. Czemu? Po pierwsze, były niedokładnie wykończone. Na tyle niedokładnie, że po obejrzeniu dwóch butów z wystawy (jeden w kolorze jak poniżej na zdjęciu, drugi czarny) poprosiłem o przyniesienie całkowicie nowej pary, tylko po to, żeby sprawdzić czy to wyjątkowy pech czy po prostu jest aż tak źle. Byłem wtedy całkowitym laikiem - z resztą niewiele się zmieniło od tamtej pory - i zwracałem uwagę na naprawdę podstawowe rzeczy: * przeszycia oznaczone na czerwono były nierówne - nić była w widocznie różnej odległości od krawędzi skóry; * w miejscu oznaczonym na zielono ktoś robiący przeszycie mocno ułatwił sobie pracę całkowicie ścinając ten "ostry" kawałek skóry. W modelu czarnym było to jeszcze do przeżycia (dawało się "przygiąć" niedoszyty trójkącik, żeby nie odstawał), w modelu brązowym - już nie; * podeszwy były nierówno odlane w części zaznaczonej błękitnym kółkiem (ale tylko od strony wewnętrznej). Po drugie, buty były naprawdę bardzo szerokie. Wcześniej rozmiar "42" w Ecco mogłem w zasadzie kupować w ciemno, pasowały zawsze. W przypadku Vasto o ile długość wciąż była "akurat" o tyle na szerokość były po prostu nieakceptowalnie (a moja stopa szczupła nie jest). Wrażenie "pływania w bucie" potęgowała śliska wkładka (no ale ta akurat może się wyrobić lub można ją wymienić). Najśmieszniejsze było to, że wchodziłem do sklepu tylko w celu potwierdzenia rozmiaru (to miał być pierwszy "wysyłkowy" zakup obuwia), a co do jakości i wygody Ecco nie miałem żadnych wątpliwości. Z drugiej strony dzięki tej przypadkowej wizycie w Galerii Mokotów w Warszawie poszerzyłem swoje horyzonty i wyszedłem w poszukiwaniach poza markę Ecco, więc narzekać nie powinienem Szczerze życzę Ci, aby moje doświadczenia z tymi trzema parami Vasto były jednostkowe, dotyczyły tylko zeszłorocznej kolekcji lub tylko tego sklepu itp., ale jednak odradzam zakupy w miejscu, gdzie zwroty są niemożliwe lub nieopłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LooQ Napisano 15 Październik 2012 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2012 Witam. Zależy mi na kupnie brązowych butów, pasujących do garnituru, ale też do np. zwykłych t-shirtów itp. Nie znam się w ogóle na rodzajach butów, dlatego uznałem że zanim dokonam zakupu, to się spytam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi