adamW Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Mój debiut, proszę o wyrozumiałość. Gordon & Bros William w kolorze tan. Moje pierwsze buty GYW. Kopyto dość obszerne ale akurat mi to odpowiada (szeroka stopa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Mój debiut, proszę o wyrozumiałość. Gordon & Bros William w kolorze tan. Moje pierwsze buty GYW. Kopyto dość obszerne ale akurat mi to odpowiada (szeroka stopa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 dzisiaj oficjalniej 20150226_084117.jpg Co to za buty? (ładne). Ps. Dodatkowy plus za skarpetki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 dzisiaj oficjalniej 20150226_084117.jpg Ładne i dobrze dopasowane. Skarpetki - rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 dzisiaj oficjalniej [url=https://forum.butwbutonierce.pl/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&atta Czy to Barker Nevis? A skarpetki mogę wiedzieć z jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 Dziś Barker Norton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 26 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2015 John White Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 dotarły wczoraj jeszcze na dwór nie wyszedłem po domu była próba zdjęcia na szybko telefonem zrobione ale buciki pierwsza klasa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Y915F? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Aron Napisano 27 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Yanko 435, kopyto 915F 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 27 Luty 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Do mnie również dziś dotarła przesyłka. Herring Fencote - zakup w fabryce Cheaney jako seconds. Tylko mierzone i noszone przez 30 min w domu. P.S. Prawa noga, wyglądająca jak proteza, to przekłamanie aparatu i skarpetek w paski 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Świetne buty, rewelacyjne połaczenie dwóch rodzajów i kolorów skór! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 fan dobrego buta to Yanko 306 Testa de Moro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 fan dobrego buta to Yanko 306 Testa de Moro Piękny model w najlepszym kolorze. Gratuluje zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Świetne buty, rewelacyjne połaczenie dwóch rodzajów i kolorów skór! Dziękuję. Planowałem tez zakup od kilku miesięcy polojąc na parę z małym defektem. W końcu się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 fan dobrego buta to Yanko 306 Testa de Moro Bardzo ładne są te monki!!! Tak jak napisał Whitesnake - rewelacyjny kolor. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 dotarły wczoraj jeszcze na dwór nie wyszedłem po domu była próba zdjęcia na szybko telefonem zrobione ale buciki pierwsza klasa Świetne Igor, gratuluję. Wczoraj akurat mierzyłem monki Berwicka i Loake ale myślę, że do tych twoich Yanko nie mają startu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Do mnie również dziś dotarła przesyłka. Herring Fencote - zakup w fabryce Cheaney jako seconds. Tylko mierzone i noszone przez 30 min w domu. H1.jpg H2.jpg P.S. Prawa noga, wyglądająca jak proteza, to przekłamanie aparatu i skarpetek w paski Rewelacja, normalnie zatkało mnie Tak z ciekawości, jaki koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Przepraszam że to powiem xkoziol ale za te skarpety czerwona kartka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Przepraszam że to powiem xkoziol ale za te skarpety czerwona kartka Wręcz przeciwnie. Trochę luzu i dystansu. Wszystko musi być od tzw. linijki? Co złego jest w tych skarpetach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Ja również nie mam zastrzeżeń do skarpetek, wręcz mi się podobają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 proki - Herring Fencote w I gatunku kosztują 275 GBP - ja zapłaciłem w fabryce Cheaney za II gatunewk 140 GBP. Wada to czarna plama na wewnętrznej stronie prawego buta. Plama nie jest dużym problemem - albo zostanie tak jak jest, albo postaram się troszkę przyciemnić za pomocą kremu, lub drastycznie odplamiacz i patynowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Cena świetna, nie dziwię się, że kupiłeś nawet z ta plamą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 27 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2015 Wręcz przeciwnie. Trochę luzu i dystansu. Wszystko musi być od tzw. linijki? Co złego jest w tych skarpetach??? Nie mam oczywiście nic przeciwko kolorowym skarpetkom, ale odnoszę wrażenie, że wśród forumowiczów bwb przyjęło się, że skarpetka wręcz musi być w stylu Happy Socks, inaczej jest be. Zwróćcie uwagę, że wszystkie niemal zdjęcia pokazują kolorowiaste skarpetki, taki jakiś owczy pęd do urozmaicania... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi