bulyt50 Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2014 Te Barkery są piękne,jest na czym oprzeć wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2014 Tutaj w lepszym świetle i niezielonych skarpetach. Jasne szycia jakoś same utrzymują się w czystości, specjalnie ich nie szczotkuję. https://imageshack.com/i/p9xoiCWxj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 19 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2014 Wincenty - rewelacyjne buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drtulp Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2014 Półroczne G&B Levet - wszystkim, którzy wtedy odciągali mnie od Ecco bardzo dziekuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Awopiotr Napisano 20 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2014 Bardzo ładne buty, świetnie zestawione z szarościami. Dodatkowo mój ulubiony wzór na skarpetach! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbysluch Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2014 Po namowie WhiskeyPapa wrzucam zdjęcie mojego nabytku od Pana Januszkiewicza. Buty mają ok 5 miesięcy i póki co nie mogę na nic narzekać. Jedynym poważniejszym problemem był wybór koloru pasty - próbnik z Saphir'a wskazywał na dwa zbliżone ale żaden praktycznie nie pasował idealnie. Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2014 Shoepassion 544 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2014 @Zbysluch: Dzięki. Bardzo spoko. (Mówi się tak jeszcze?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2014 Na dworcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2014 Na dworcu image.jpg A co to za torba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2014 Wyslużony, bordowy KAZAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2014 Świetne te buty vcore Trafiłeś dobrze z rozmiarem ? Jak oceniasz skóre? Jak z ich obszernością ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 22 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2014 Prezentują się zacnie!!!!! Na dworcu image.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2014 w końcu Barkery doczekały się premiery 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2014 Prezentują się zacnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2014 Świetnie wyglądają na nodze wally ( ile cm ma nogawka? )! Wiesz może jakie to kopyto czy to jest to 024 podobnie jak zamszowe vcore ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2014 026 to kopyto Loake, a wally śmiga w Barkerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2014 Świetnie wyglądają na nodze wally ( ile cm ma nogawka? )! Wiesz może jakie to kopyto czy to jest to 024 podobnie jak zamszowe vcore ? Dzięki nogawka ma 19 cm i jest to dla mnie szerokość optymalna (w poprawnym tego słowa znaczeniu ) Nie wiem mam niestety żadnej wiedzy o opycie 024. Model tych Barkerów to Lambourn, rozmiar 10 UK, rozmiarówka podobna jak Yanko. Więcej informacji jest w odpowiednim wątku na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2014 Barkery Barkerami, ale krata piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1988 Napisano 23 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Październik 2014 Pierwszy powiew zimy, czyli Herring Stratford + gumowe zelówki od Kielmana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 Alden cordovan 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 25 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2014 Tomek1988 - buty fajne, ja się od jakiegoś czasu przymierzam do podobnego koloru. Jedna uwaga - mam wrażenie, że przy tej szerokości nogawki i tak wąskiej nodze niepotrzebnie podwinąłeś te jeansy. Spokojnie mogłyby zejść na buty i nie załamywałyby się. Tanayos70 - takie zdjęcia jak to sprawiają, że człowiek po prostu nie może się doczekać na swoje cordovany. Klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Tomek 1988 - mam wrażenie (może to tylko złudzenie optyczne), że buty są troszkę za duże - szczególnie prawy but. Jeżeli się nie mylę, to wkładka profilująca może rozwiązać problem, podnosząc stopę i jednocześnie wypełniając lepiej but. Tanatos70 - bardzo ładne te Twoje trzewiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss11 Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 U mnie dzisiaj tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 26 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2014 Wyslużony, bordowy KAZAR dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi