pol606 Napisano 27 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2014 Zaprzeczaj tak długo aż stanie się to prawdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luca Napisano 27 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2014 Albo schowaj do szafy i przeczekaj jakiś czas po czym powiesz ze stare. Tak robią kobiety:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolo Napisano 27 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2014 Panowie, wielkie dzięki za wszystkie podpowiedzi. Będę je stosował w zależności od okoliczności przyrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 27 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2014 Monki Yanko już pokazywałem, ale ostatnio postanowiłem podjąć próbę zrobienia bardziej wyraźnego lustra: Wybaczcie, że nie lepszej jakości ale w miejscu, w którym je robiłem, wyglądałbym idiotycznie robiąc sobie zdjęcie w większym przybliżeniu i pod innym kątem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 27 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Wrzesień 2014 Wybaczcie, że nie lepszej jakości ale w miejscu, w którym je robiłem, wyglądałbym idiotycznie robiąc sobie zdjęcie w większym przybliżeniu i pod innym kątem Wystarczyło pokazać ludziom powód robienia zdjęć i już by zdziwienia nie było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Monki - bardzo eleganckie buty. Już dawno wpisane na listę przyszłych zamówień. Gratuluję zakupu ! Monki Yanko już pokazywałem, ale ostatnio postanowiłem podjąć próbę zrobienia bardziej wyraźnego lustra: Wybaczcie, że nie lepszej jakości ale w miejscu, w którym je robiłem, wyglądałbym idiotycznie robiąc sobie zdjęcie w większym przybliżeniu i pod innym kątem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Monki to dobry but-wytrych. W dobrym kolorze sprawdzają się do sporej ilości garniturów, zestawów smart i business casual, a nawet do zestawów typowo casualowych. Jedyny warunek to trzeba lubić klamry w bucie Dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xyz Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Uległem, kupiłem, założyłem 1 x. Chętnie odsprzedam... PM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 28 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2014 Sobotni spacer w białych skarpetkach Church's Downtown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2014 Shoepassion 546-8 navy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHOEPASSION.com Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2014 Shoepassion 546-8 navy Moje Ci one! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2014 Shoepassion 546-8 navy Bardzo ładne buty. Również zastanawiam się nad zakupem. Czy możesz porównać rozmiarówkę Sp do innych marek, np Loake, Meermin, Cheaney lub Yanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 Fan Dobrego Buta, Oxfordy z Shoepassion mają rozmiar 8. Mam też w rozmiarze 8: lotniki Yanko. zamszowe derby CT (produkowane chyba przez Loake). zamszowe derby Gordon & Bros. także rozmiarówki tych firm wydają się spójne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 dziękuję za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 Fan Dobrego Buta, Oxfordy z Shoepassion mają rozmiar 8. Mam też w rozmiarze 8: lotniki Yanko. zamszowe derby CT (produkowane chyba przez Loake). zamszowe derby Gordon & Bros. także rozmiarówki tych firm wydają się spójne. Yanko Lotniki - na jakim są kopycie i jaką mają tęgość? 961 G? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 Zależy, który konkretnie model. Yanko 14201 / kopyto 915 F http://patine.pl/yanko-style-201-goodyear-welted.htmlhttp://patine.pl/yanko-style-201-goodyear-welted-419.html Yanko 14549 / kopyto 961 G http://patine.pl/yanko-style-549-goodyear-welted.html Czarne, pierwsze od lewej to 14201 / Jasny brąz 14549 to drugie od lewej Yanko 14201 Burdeos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 Zgodnie z tym co Daniel napisał, ja mam Yanko 14549 / kopyto 961 G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 OK dziękuje. W taki przypadku muszę przemyśleć rozmiar, gdyż w Yanko następujące rozmiary są dla mnie idealne: 962 G rozmiar 7, natomiastw przypadku 960 G rozmiar 7.5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 Właśnie sprawdziłęm rozmiar przy pomocy "narzędzi" shoepassion i wychodzi mi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 To nie dziwne, kopyto 962 jest znacznie dłuższe niż 960 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2014 To nie dziwne, kopyto 962 jest znacznie dłuższe niż 960 Nie tylko dłuższe. W rzeczywistości 962 jest delikatnie szersze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafus Napisano 4 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2014 Septieme Largeur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
narcissism Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 Gordon & Bros. Świeżutkie, strasznie obtarły. I każdy kamyczek pod butem dziwnie chrobotał. To moje pierwsze na skórzanej podeszwie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 5 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2014 Nie ma zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi