Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. papiez_ Napisano 4 Czerwiec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec Skolyx runners + wysłużony raw denim Calvin Klein x White Oak 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarkizDeSade Napisano 4 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 3 godziny temu, papiez_ napisał: Skolyx runners + wysłużony raw denim Calvin Klein x White Oak Hej, Jak oceniasz ich całodzienną wygodę w stosunku do jakiś New Balance czy innej masówki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papiez_ Napisano 4 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 4 Czerwiec 12 godzin temu, MarkizDeSade napisał: Hej, Jak oceniasz ich całodzienną wygodę w stosunku do jakiś New Balance czy innej masówki ? Cześć, Miałem je dzisiaj na nogach trzeci raz więc nie są rozchodzone. Na pewno są nieco twardsze od konfekcyjnych brandów. Z drugiej strony myślę, że midsole nie wypaczy się tak szybko jak np. pianka eva. Wynagradza też jakość wykonania, użyte materiały i skórzana podszewka na której mi zależało. W cenie ok 600zł nie znalazłem nic ciekawszego. Samo kopyto przyjemne, wystarczająco obszerne z przodu i opinające w pięcie i śródstopiu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 21 Czerwiec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwiec Berwick: 13 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 23 Czerwiec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec Berwick również: 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Fermiol Napisano 23 Czerwiec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec Patine 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 28 Czerwiec Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec Najlepsze na lato do biura 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. gdynianin Napisano 27 Lipiec Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec Heinrich Dinkelacker 7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień Moorer Roque na Wyspach Owczych (przemoczone) 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 24 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień Forum zamiera. W tym, tak popularnym niegdyś wątku, mamy JEDEN wpis na miesiąc ☹️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 24 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień No no głupio wrzucić espadryle, albo (o zgrozo!) sandały. Przyjdzie jesień to coś się wrzuci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 24 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 1 hour ago, kormox said: Forum zamiera. W tym, tak popularnym niegdyś wątku, mamy JEDEN wpis na miesiąc ☹️ Wrzucam zdjęcie boatshoesów z Decathlon dla poprawienia statystyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 24 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień Sebago wiernie służące od kilku sezonów. Fotka dla poprawienia statystyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wihajster Napisano 24 Sierpień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień Pozdrówki 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 25 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień Wrzucam zdjęcie boatshoesów z Decathlon dla poprawienia statystyk Matko! Naprawdę wolę już pustkę niż skarpetki do boatshoes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień Ja z kolei naprawdę wolę post z butami niż na prawdę bez;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 25 Sierpień Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień Byk poprawiony, a ja zawiodę Cię po raz kolejny, bo sezon ogórkowy, a już prawie zapomniałem o moim hobby:Raz elegant z KrakowaDumę w kieszeń swą schował Na panujące upały Założył do skarpet sandały Gorzko potem żałował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 6 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 6 Wrzesień Sperry na końcówkę lata. Edit Zakupione w tym roku. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gocławianin Napisano 11 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 11 Wrzesień Heinrich Dinkelacker (C) 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CZM Napisano 16 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień Pierwsze wyprowadzenie Grensonów na spacer. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 17 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 17 Wrzesień Przyszły deszcze więc czas na „robociarskie” buty jak mi dopiekł taki jeden mistrz szewski z Florencji Zastanawiam się co zrobić żeby pas mi tak nie odstawał? Edit ze względu na wymagany opis wieku i producenta.U mnie na stanie od 5 lat służą jako zimowe. Wytwór hiszpański z przełomu wieków. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdynianin Napisano 19 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień Loake 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanko Napisano 20 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień W dniu 16.09.2024 o 21:38, CZM napisał: Pierwsze wyprowadzenie Grensonów na spacer. Fajne, nietypowe, spoko kolorek Jeśli kupię, to chyba zostanie mi jeszcze na usuwanie brodawek w Warszawie - https://beauty4ever.pl/warszawa/medycyna-estetyczna/laserowe-usuwanie-brodawek-kurzajek-wlokniakow/ ? Zakładając, że budżet wynosi około 1000 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CZM Napisano 21 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 21 Wrzesień W dniu 20.09.2024 o 12:43, kanko napisał: Fajne, nietypowe, spoko kolorek Kolor sprawdza się podczas zbierania kasztanów. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 22 Wrzesień Zgłoszenie Share Napisano 22 Wrzesień Gordon & Bros 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi