kanapa Napisano 11 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2021 VASS Oslo Nie mogę ich zlokalizować w sklepie. Jakie to kopyto.Ogólnie to Norvegery?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 12 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 Mam ostatnio trochę więcej wolnego czasu i funduję kolejnym parom wizyty w Saphir'owym SPA. TLB Mallorca Czasem na warsztat zaplącze się też coś w mniejszym rozmiarze 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 12 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 @kanapa model Oslo, kopyto P2. To nie są typowe „norwegi”, przeszycie na nosku to imitacja/ozdoba. Edit: zestawienie w ramach MTO- antic cognac (gładka/groszkowa). Pewnie w sklepie będzie ciężko upolować. Wypadałoby do nich napisać w tej sprawie (mto). Nie wiem jak w tej chwili, ale jeszcze niedawno komunikacja z supportem to było spore wyzwanie 🙂. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablocito Napisano 12 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 U mnie kolejne trzewiki wywędrowały z szafy. NPS 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 12 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 Fajne, tez mam takie😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bratdominik Napisano 12 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 w NPS siła jest 9 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pawcio Napisano 12 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 Potwierdzam. Ja swoje zostawiłem 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 12 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 Moim zdaniem buty z tego zagłębia obuwniczego Nothhampton poza (małymi wyjątkami) to nic szczególnego . Pamietam polskie buty z czasów słusznie minionych , które jakością skóry musiałyby być wycenione dzis na circa 500 funtów. Oczywiście stylistyka była kiepska, ale trafiały się świetne pary z exportowych odrzutów , szczególnie z Chełmka. Próbuje także zrozumieć fenomen tzw monków i nie potrafię niestety . Buty w swojej brzydocie, wręcz ordynarne. Szczególnie w wersjach zamszowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 12 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 A jaka jest konkluzja tego wywodu? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 12 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 Konkluzja jest już zawarta w wywodzie.😀 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 12 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 @Czarrek jednemu się podoba, innemu nie. Piękno jest w oku patrzącego. Ja z czasów słusznie minionych nie mam super wspomnień co do jakości butów, dla mnie buty z UK leżą mi na stopie lepiej niż te z większości np.hiszpańskich firm, więc mi to odpowiada. Tak czysto subiektywnie. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarrek Napisano 12 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2021 Ależ oczywiście Bracie!!! Moja opinia jest również subiektywna. Tylko stare przysłowie pszczół mówi, „ze nie wszystko złoto co się swieci” Lub „nie to ładne co ładne , tylko to ładne co się komuś podoba. Znalazłem w archiwum Allegro buty robocze z Chełmka. Bardzo podobne dostawałem w pracy ( całe życie pracowałem na stanowiskach robotniczych - fizycznych w warunkach ( wg dzisiejszej eufemistyczne nowomowy) szczególnych, a kiedyś nazywanych po prostu szkodliwymi. To są buty , w których mógłbym dzis bez obciachu wyjść na ulicę. I wrzucić fotkę do działu JBMDNS. A gdybym ściemniał ze nazywają się z anglosaska na T, C, lub L , z pewnością dostałbym mnóstwo polubień . Porównajcie z czego wykonywane są obecne buty robocze. A czy ktoś z Was pamięta buty nazywane filcami? Nie mylić z gumofilcami 😀Takie filce widzę dzis szczególnie na skandynawskich stronach w granicach 600 - 1000 euro. A to kiedyś były buty robocze dla kadry kierowniczej i dozoru w terenie , na warunki zimowe. https://archiwum.allegro.pl/oferta/buty-robocze-meskie-z-chelmek-rozm-40-s1040-i6388923709.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 14 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2021 Officine Creative 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 14 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2021 W dniu 12.11.2021 o 15:40, Pawcio napisał: Potwierdzam. Ja swoje zostawiłem @Pawcio różnie zawiązane sznurówki to celowy zabieg czy przeoczenie ?😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 14 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2021 Kombinowałem z różnymi wiązaniami, ale zdecyduję się na jedne chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 14 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2021 😁ja też tak robiłem 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 15 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2021 Vass 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. john220 Napisano 15 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2021 Paraboot 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kichanadeta Napisano 15 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2021 Officine Creative 11 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 15 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2021 U mnie też kolejne trzewiki wywędrowały z szafy. Meermin 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 15 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2021 HD w koninie 21 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 16 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2021 Edward Green 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 16 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2021 Jesienne liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 16 Listopad 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2021 Yohei Fukuda 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Velahrn Napisano 17 Listopad 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2021 W dniu 15.11.2021 o 22:33, Tanatos70 napisał: HD w koninie Te przejścia kolorystyczne na cordovanie są obłędne. Wiem, że często wrzucasz tu te buty, ale za każdym razem patrzę z przyjemnością. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi