kormox Napisano 10 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2021 @john220użytkuję ten model Lodingów ze skóry groszkowej już dwa czy trzy sezony i również jestem niezmiernie zadowolony. Dla mnie to buty pierwszego wyboru podczas deszczu. Solidne buciska, powinny posłużyć jeszcze kilka lat. Noski są dosyć wydłużone, ale o dziwo jakoś to nie przeszkadza w codziennej eksploatacji. Także ten tego, POLECAM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablocito Napisano 10 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2021 Mnie właśnie to wydłużenie nosków bardzo odpowiada bo czyni to buty zgrabnymi i świetnie mi się zgrywają z flanelowym garniturem o bardziej każualowych zestawach nie wspominając. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kormox Napisano 11 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2021 Sneakersy od Barkera. Nieco dziwaczne, ale jakość skóry i wykonanie na wysokim poziomie. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 11 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2021 @kormox @pablocito Dziękuję Panowie. Kupiłem, przyjadą do mnie pewnie jeszcze w tym tygodniu. edit: wziąłem je w skórze groszkowej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kichanadeta Napisano 11 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpień 2021 Alt Wien 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 12 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2021 @Tanatos70 ma swoje kocię, więc i ja wrzucę "moje" zwierzę z podwórka/dziedzińca 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 12 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2021 Kapryśne lato TLB Mallorca 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. phantom Napisano 12 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Sierpień 2021 Mahoniowe penny: 13 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 13 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2021 Patine 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostryy111 Napisano 13 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2021 W dniu 12.08.2021 o 16:08, phantom napisał: Mahoniowe penny: Bardzo ładny, głęboki kolor tych loafersów. Mogłbyś zdradzić co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 13 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2021 4 minuty temu, ostryy111 napisał: Bardzo ładny, głęboki kolor tych loafersów. Mogłbyś zdradzić co to? Pewnie, to Crownhill model The New Belfast na kopycie Welseley. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 15 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2021 Cheneye retro: 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paczuch Napisano 15 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Sierpień 2021 W dniu 12.08.2021 o 08:53, Krzysiek_W napisał: @Tanatos70 ma swoje kocię, więc i ja wrzucę "moje" zwierzę z podwórka/dziedzińca Gdzie się kupuje buty w takim kolorze? Jest super👍 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 16 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2021 18 godzin temu, Paczuch napisał: Gdzie się kupuje buty w takim kolorze? Jest super👍 trzeba się cofnąć w czasie z 6 lat, wstąpić do massimo dutti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 16 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2021 Polowa trzeciego, intensywnego sezonu dla nich. Loake. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostryy111 Napisano 16 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2021 52 minuty temu, john220 napisał: Polowa trzeciego, intensywnego sezonu dla nich. Loake. Jak na 3 lata bardzo dobrze się trzymają. A jak wygląda podeszwa, nie starła się znacznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 16 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2021 @ostryy111 Minimalnie na piętach, ale po całej reszcie nie widać śladu zużycia. Podkreślam również, że 3/4 czasu użytkowane w ciężkich warunkach miejskich, na betonie, a do najlżejszych nie należę. Trochę również topione w słonej wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostryy111 Napisano 16 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2021 53 minuty temu, john220 napisał: @ostryy111 Minimalnie na piętach, ale po całej reszcie nie widać śladu zużycia. Podkreślam również, że 3/4 czasu użytkowane w ciężkich warunkach miejskich, na betonie, a do najlżejszych nie należę. Trochę również topione w słonej wodzie. O, to brzmi bardzo dobrze! Chciałem porównać wykonanie do skórzanych tenisówek od Susu gdzie po dwóch latach podeszwa grubością przypomina kartkę papieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
john220 Napisano 16 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2021 @ostryy111 Miej na względzie, że używane są praktycznie tylko w okresie od później wiosny do wczesnej jesieni. Zakładam, że tenisówki mogłeś więcej i dłużej katować. Ogólnie jednak guma jest doskonałej jakości. Cholewka jest zaś z olejowanej skóry, która trzyma się równie dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 19 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2021 9 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoJoe Napisano 19 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2021 41 minut temu, Zajac Poziomka napisał: sól morska im nie jest straszna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 19 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2021 25 minut temu, YoJoe napisał: sól morska im nie jest straszna? Bałtycka napewno nie 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roter6 Napisano 21 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2021 Patine 15 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Szydlowsky Napisano 22 Sierpień 2021 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2021 (Patine) 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeanM Napisano 22 Sierpień 2021 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2021 @roter6@Szydlowsky w loafersach Patine braliście swój standardowy rozmiar czy o połowę mniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi