iceBear Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 Buty Conhpol zakupione jeszcze przed "uświadomieniem" ale moim zdaniem nie są aż takie złe. Mimo tego czekam na gromy z jasnego nieba i konstruktywną krytykę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 Mam takie same(również kupione przed tym jak posiadłem jakąkolwiek wiedzę) i nie uważam żeby warto było się nimi chwalić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceBear Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 Jestem początkujący więc wyrzucić jeszcze nie mogę bo nie miał bym w czym chodzić na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 Oj, nie przesadzajcie. Trochę za długi nakładany nosek ale bywają koszmarniejsze buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 Nie są koszmarne, po prostu nie warto się nimi chwalić. A czymże innym jest wstawianie tutaj ich zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Matty Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 nowy nabytek na nadchodzącą porę roku =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 Spodnie psują efekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 Zawsze mam problem z czym łączyć takie beżowe buty. W końcu nie wytrzymałem i swoje przefarbowałem na średni brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 Brąz (tylko odcień trzeba dobrać), błękit królewski, bordo. A ja dzisiaj odkurzyłem swoje stare Ryłko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 White Haven - jakże by inaczej niż niebieskie buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 28 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2014 Wbrew pozorom mam tylko trzy pary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacho Napisano 29 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2014 Nielubiane przez niektórych Wittcheny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 29 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marzec 2014 Wittcheny to nie są ogólnie złe buty, tylko należy je kupować po cenach z outletów. Oto moje woły robocze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadeusz W. Fita Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Przyda Ci się lektura: http://www.fieggen.com/shoelace/tying.htm Dzień dobry, i kto by pomyślał. Nr 1. to poczciwy „węzeł płaski” zawiązany na kokardę. To jest podstawowy węzeł dla żeglarzy, harcerzy, „przetrwaniowców”, etc. No i oczywiście dla butofilów. :-P Miłego porannego wiązania. Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacho Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Przyda Ci się lektura: http://www.fieggen.com/shoelace/tying.htm Przyznaje, zaprezentowane przeze mnie zasznurowanie nie jest najwyższych lotów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Po spacerze siła nieczysta: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsieurMouchoir Napisano 30 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2014 Wczoraj, Moreschi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drtulp Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Przestrzeliłem rozmiar (jadą na przymiarkę numer mniejsze), śliskie i twarde jak diabli - rozchodzenie będzie dłuższym procesem niż zakładałem i mam nadzieję, że nie stracę w tym czasie zębów. Szewc z zelówkami poszukiwany. Ogólne wrażenie mimo to - jak najbardziej pozytywne. Czytelnikom należą się dalsze informacje - rozmiar mniejsze (czyli 42, inne marki noszę 42 lub 43) okazały się wygodne jak domowe pantofle. Nie spodziewałem się tak wielkiej różnicy w komforcie noszenia. Stopa przykładnie wypełnia but, zgięcie buta nie stanowi problemu - polecam ten model (Gordon&Bros Levet) z całą pewnością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierogiruskie Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 dzisiaj mam na sobie zamszowe lotniki z pracowni B. Kurkus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Czy w lotnikach nie jest obowiązkowe wiązanie na drabinkę, aby przszwa ładnie się zeszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierogiruskie Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Obowiązkowe? na pewno nie. Myślę, że to nie ma wielkiego znaczenia. Przynajmniej ja nie naciskam na to, żeby buty wyglądały na nodze jak zapięte na zamek błyskawiczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 Każdy wiąże jak lubi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał-91 Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 I te buty na drewnianej podeszwie... http://jacobsdresscode.blogspot.com/2014/01/buty-na-dzis-mango.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qwertasdf Napisano 1 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2014 CSI: BWB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bluetake Napisano 2 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2014 tutaj chyba lepiej zastosować takie wiazanie, nie wygina nam skory i ładniej to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi