spiryt Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 wiosny czas - pierwszy całodniowy pobyt za domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 ze zdjęciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 Ładne! Poproszę o markę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 20 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2014 church`s sahara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil_D Napisano 23 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2014 Deszcz i błoto, to nie było łatwe wyzwanie dla zamszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Buty na niedzielę. Spodnie miały być jasne, ale w ostatnim momencie pogodę oceniłem jako niestabilną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Buty na niedzielę. Spodnie miały być jasne, ale w ostatnim momencie pogodę oceniłem jako niestabilną. ładny kolor butów, ale zapomniałeś wymienić sznurowadła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Świetne te czarnule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Buty na niedzielę. Spodnie miały być jasne, ale w ostatnim momencie pogodę oceniłem jako niestabilną. niedziela-buty.jpg Co to za buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 24 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2014 Co to za buty? Barker Black, piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drtulp Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 Posiniaczony po walce z myślami Ecco Dixon czy Gordon&Bros przedstawiam najnowszy nabytek - Levet! Dziękuję za forumowe podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 I brawo; niech się noszą! Ps. Jak pierwsze wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drtulp Napisano 26 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2014 I brawo; niech się noszą! Ps. Jak pierwsze wrażenia? Przestrzeliłem rozmiar (jadą na przymiarkę numer mniejsze), śliskie i twarde jak diabli - rozchodzenie będzie dłuższym procesem niż zakładałem i mam nadzieję, że nie stracę w tym czasie zębów. Szewc z zelówkami poszukiwany. Ogólne wrażenie mimo to - jak najbardziej pozytywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceBear Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Gordon&Bros Levet 2318 Tan. Dzień 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Pierwsze i zdecydowanie nie ostatnie broguesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nytalith Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 ładne, co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 http://www.zalando.pl/river-island-rodeo-sznurowane-sportowe-brazowy-ri912a00e-o11.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wally Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 No proszę proszę, ładne, klasyczne i w dodatku niedrogie. A jak z rozmiarówką wygląda sprawa? Masz jakieś porównanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bażant Napisano 27 Marzec 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drtulp Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 But żywcem z logo stowarzyszenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 No proszę proszę, ładne, klasyczne i w dodatku niedrogie. A jak z rozmiarówką wygląda sprawa? Masz jakieś porównanie? Noszę na co dzień buty o długości wkładki 26,5 i 27 (te trochę luźniejsze), Odsyłałem rozmiar 42 na rzecz 41. Tamte były dużo za luźne, a 41 trzeba będzie odrobinę rozchodzić. Na zalando nie ma problemu ze zwrotem, przysyłają na własny koszt kuriera w ustalonym terminie. Oprócz pieniędzy, odesłali mi nawet kupon rabatowy, którego użyłem przy zakupie, tak więc z czystym sumieniem polecam ten sklep internetowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 Spodnie Gant? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 To flanelowe spodnie nieznanej mi marki "Germano Classic", według metki made in Italy z tkaniny Lessona Lambswool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 27 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2014 vcore - Piękne! Spodnie również bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi