Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 18 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2019 również TLB. Awansowały ostatnio do rangi ulubionych loafersów : 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 18 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2019 @Tanatos70 a jak z rozmiarówką względem butów sznurowanych? Ja od dwóch sezonów przymierzam się do nowych loafersów, ale akurat ten rodzaj butów sprawia mi duże problemy w dopasowaniu rozmiaru (w międzyczasie przymierzałem m.in. Meermin i Velasca, ale w obu przypadkach czegoś zabrakło) i ciągle odkładam temat na później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 18 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2019 @blekit. Tlb mam tylko 2 pary. Oksfordy zamszowe zamawiałem w swoim normalnym rozmiarze, ale w tegosci G. Losfersy brałem z „magazynu” w tym samym rozmiarze, ale tegość standardowa. Są bardzo wygodne i raczej lekko luźne niż ciasne. Używam w związku z tym „nieinwazyjnych” 3- częściowych prawideł CT, aby uniknąć niepotrzebnego rozciągnięcia zamszu. Tak czy siak warto przymierzyć. Poza tym jestem bardzo zadowolony. Jakość zamszu i wykonanie na poziomie podstawowej linii c&j. Edit: rozmiarowo te TLB są luźniejsze od moich loafersów ze strusia VASS (masz kilka par) na kopycie P2 w takim samym rozmiarze. W dużej mierze to zasługa większej ilości miejsca w podbiciu (lepiej zorganizowana przestrzeń przy pasku na pensówkę. ). Vassy musiałem w tym miejscu rozciągnąć shoe- strechem, tutaj od razu było wygodnie. To moje pierwsze loafersy, z którymi niczego nie musiałem kombinować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysztof G Napisano 18 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2019 Podobno tutaj są same odpicowane buty *Yanko 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 19 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2019 Loake Cannon polo suede 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 20 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2019 jedyny słuszny kolor 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 20 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2019 Yanko 11 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 20 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2019 Loake 9 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_wujek Napisano 20 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2019 jedyny słuszny kolor Świetne są. Szkoda że za długo sam się zastanawiałem...Sent from my SM-A750FN using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 20 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2019 Meermin w wiśniowym kordowanie: 11 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 21 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2019 Loake Cannon 10 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2019 Nie spodziewałem się wyciągać tej pary w sierpniu... Alfred Sargent X Dagestad 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 21 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2019 Dzisiaj premierowe wyjście. Tak bardziej „technicznie” w celu dopasowania 🙂. Patine TJ w barwach @arsen 20 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 21 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpień 2019 Alden 6 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kamil.M Napisano 22 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 Loake 6 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. adamW Napisano 22 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 Trickers (kupione na forum) 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 22 Sierpień 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 @adamW - jeśli mógłbym coś zasugerować - czy mógłbyś robić zdjęcia butów z mniejszej odległości? Na aktualnych ujęciach niezbyt dużo widać, a to ładne egzemplarze które warto pokazać z bliska U mnie ostatnio było bardziej casualowo: Yanko 5 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamW Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 32 minuty temu, blekit napisał: @adamW - jeśli mógłbym coś zasugerować - czy mógłbyś robić zdjęcia butów z mniejszej odległości? Na aktualnych ujęciach niezbyt dużo widać, a to ładne egzemplarze które warto pokazać z bliska Postaram się w takim razie wstawiać dwa zdjęcia- mi podobają się bardziej takie z perspektywy jak obecnie wstawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 4 minuty temu, adamW napisał: Postaram się w takim razie wstawiać dwa zdjęcia- mi podobają się bardziej takie z perspektywy jak obecnie wstawiam. Przychylam się do petycji @blekit-a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Umberto Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 W dniu 20.08.2019 o 15:07, Paweł Kupras napisał: Loake Czy mógłbyś podzielić się jaki to konkretnie model - nie wyglądają mi na etony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kupras Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 Godzinę temu, Umberto napisał: Czy mógłbyś podzielić się jaki to konkretnie model - nie wyglądają mi na etony Pewnie, to żaden sekret 😉 to model 256ds z kolekcji L1. Kopyto last saddle, jedyne lofersowe kopyto które pasuje mi idealnie. Bez problemu do zamówienia w jakimkolwiek salonie Loake. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wihajster Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kupras Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 Dzisiaj lekkie szaleństwo. 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 CS dla Herringa + epizodycznie buty motocyklowe, które motocykla nigdy nie widziały. Pomysł był (tutaj więcej: https://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dziś-casualowego-na-sobie/?do=findComment&comment=246162), ale ... zostały butami na wykop: 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruut Napisano 22 Sierpień 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2019 (edytowane) Floris van Bommel: -> opis i zdjęcia na stronie producenta. Przymierzyłem w sklepie i okazały się bardzo wygodne oraz dość dobrze dopasowane. Mam trochę mieszane uczucia przez te niebieskie wstawki i niebieskie sznurówki oraz laserowe nacięcia (widać je właściwie tylko z bliska i przy dobrym świetle). Niebieskie zelówki na podeszwach nie rzucają się w oczy. Założyłem na próbę brązowe sznurówki (niestety nie miałem cienkich woskowanych) - żona upiera się, że niebieskie lepsze. Co sądzicie, zostawić te buty? Edytowane 22 Sierpień 2019 przez Bruut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi