Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Żorż Ponimirski Napisano 27 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 à propos TLB, ja dzisiaj puszczam zajączki lusterkami... 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 27 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 Prawidła + gruba wilgotna skarpeta na 2 noce i buty leżą idealnie Berwick 4171:Gdzie wymagały rozciągnięcia?Dla mnie były zbyt wąskie w palcach, choć wersja Penny Loafers leżała dobrze. Ale jednak tassel > penny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 27 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 Saint Crispin’s 6 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phantom Napisano 27 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 4 godziny temu, michau napisał: Gdzie wymagały rozciągnięcia? Dla mnie były zbyt wąskie w palcach, choć wersja Penny Loafers leżała dobrze. Ale jednak tassel > penny Rozciągnięcia wymagały właśnie w palcach i minimalnie na długość. Dziś po całym dniu stwierdzam, że nawet chyba za bardzo je rozciągnąłem i będę potrzebował minimalnej wkładki i/lub zapiętka😀Uroki zamszu... A jeśli chodzi o penny to doszły Crownhill model Porto via @poszetka.com: 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 27 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2019 Panowie... sandały, bardzo proszę, na innym forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarecki70 Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 CS pierwsze wyjście do pracy. 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żorż Ponimirski Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 @jarecki70 to u mnie negatyw 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bratdominik Napisano 28 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 Czas na więcej. Time for Moore 8 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 Przyzwyczajamy się do siebie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 28 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 CS 4 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 28 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 Vass 15 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 28 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 Patine 9 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 @Tanatos70 "Jakie tło kot ma dziś za sobą" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 28 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2019 21 minut temu, Xune napisał: @Tanatos70 "Jakie tło kot ma dziś za sobą" Carlos Santos dla Herringa 🙂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Paweł Kupras Napisano 29 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2019 Grensony 10 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 29 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2019 VASS, rocznik 2011: 8 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kanapa Napisano 29 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2019 Podeszwa jeszcze oryginalna czy zmieniałeś?Aktualny koszt wymiany został zadeklarowany na 200 Euro. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 29 Czerwiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2019 59 minut temu, kanapa napisał: Podeszwa jeszcze oryginalna czy zmieniałeś? Aktualny koszt wymiany został zadeklarowany na 200 Euro. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Pro Oryginalna poza flekami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. piotr26 Napisano 30 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2019 Na początek chciałbym się przywitać, bo to mój pierwszy post na forum. Dzień dobry! Pierwsze "lepszejsze" buty tj Berwick 4170. 13 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wodzu Napisano 30 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2019 Modnie i sartorialnie: (Vass) 16 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. blekit Napisano 30 Czerwiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2019 Yanko 9 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 1 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2019 Nigdy nie zapomnę, jak mnie obtarły przy pierwszym wyjściu... Teraz służą już całkiem dobrze, ale i tak są następne w kolejce do wymiany. O ile w końcu uda mi się znaleźć w pełni kompatybilne kopyto i rozmiarówkę dla loafersów Berwick 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 1 Lipiec 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2019 Carmina 9 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 1 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2019 Gwoli ścisłości- jestem na wakacjach, daleko od domu. To nie jest moja kotka. Przypadek ? 😁 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 1 Lipiec 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2019 @Tanatos70 a gdzie to taki elegancki widoki na wodę, światełka i gorę? Małżonka zobaczyła przez ramię i mówi o tammmm o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi