dunlop Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackuzzi89 Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Boat Shoes z H&M; któryś z Kolegów pokazywał egzemplarz, ubrane drugi raz, bardzo komfortowe. A cena zjawiskowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 28 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Moje ulubione belgijskie loafersy i genialna torba - protoplasta linii i zapowiedź Mistrzostwa naszego forumowego kolegi. Jestem bardzo dumny z tej torby, a moje dzieci zarobią na niej majątek (VelascaMilano i Niestroj @Skalpel) 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 @Whitesnake Piękna patyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 3 minuty temu, Zajac Poziomka napisał: @Whitesnake Piękna patyna! Naturalna - deszcz, śnieg, mróz, słońce i tysiące kilometrów w bagażnikach i lukach bagażowych zrobiły swoje. Zdjęcie jest lekko rozjaśnione i podkreśla czerwień. W rzeczywistości torba jest trochę bardziej brązowa, a w czerwień wpada w pełnym słońcu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 @Whitesnake A kremujesz ją czasem? Moja teczka od Darka też łapie ładną patynę (potwierdzam - deszcz i śnieg najlepsze ), ale zastanawiam się, czy by jej od czasu do czasu nie odzywić jakimś kremem. Póki co nie widziała jeszcze kosmetyków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 5 minut temu, Zajac Poziomka napisał: ... zastanawiam się, czy by jej od czasu do czasu nie odzywić jakimś kremem. Też wciąż się nad tym zastanawiam Darek nawet proponował żebym mu ją wysłał - pewnie cierpi widząc jak ją traktuję - ale nigdy nie ma na to czasu. Poza tym, podoba mi się kierunek w jakim się zmienia i obawiam się, że kremami wszystko zepsuję. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Dziś sportowo. Buttero. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 @Dan - piękne (jak z resztą chyba wszystkie ich buty...)! A jak z jakością? Warte przyprawiającej o zawrót głowy ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Też wciąż się nad tym zastanawiam Darek nawet proponował żebym mu ją wysłał - pewnie cierpi widząc jak ją traktuję - ale nigdy nie ma na to czasu. Poza tym, podoba mi się kierunek w jakim się zmienia i obawiam się, że kremami wszystko zepsuję. Spokojnie możesz od czasu, do czasu wyczyścić universal cleaner-em, a później nałożyć na to albo saphir creme universelle, albo tłuszczu tarrago i to wszystko. Pigmentowych mazideł nie polecam do tej skóry, chyba, że ktoś zakryć rysy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 35 minut temu, MH_fan napisał: @Dan - piękne (jak z resztą chyba wszystkie ich buty...)! A jak z jakością? Warte przyprawiającej o zawrót głowy ceny? Dzięki . Niech odpowiedź stanowi fakt, że to druga para, mam jeszcze czarne. Skóra jest moim zdaniem rewelacyjna, taka mięsista. Co do trwałości to czas pokaże. Teraz marzę o czekoladowych za kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Jeżeli nazwa butów sugeruje nazwę użytej skóry, to o jej jakość nie trzeba się martwić. Buttero to flagowy produkt jednej z Włoskiej renomowanej garbarni.Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 2 godziny temu, MH_fan napisał: @Dan - piękne (jak z resztą chyba wszystkie ich buty...)! A jak z jakością? Warte przyprawiającej o zawrót głowy ceny? Są wyprzedaże..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 29 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2017 . 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 29 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2017 Jakoś tak poza roboczymi trepami, ostatnio żadnych innych nie wkładam na stopy. Lekko "casualowe" i trochę trudne przez tą "strusią strukturę", ale... co mi tam : 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 29 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2017 Enzo Bonafe 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 29 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 30 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2017 Cheaney 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 30 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2017 Juniorki :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 30 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2017 Długi weekend czas zacząć 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 1 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 Vass kopyto F 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 Dnia 29.06.2017 o 08:08, Krzysiek_W napisał: . Jasny gwint, Krzychu, czy to te Gordony po renowacji? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 1 godzinę temu, MH_fan napisał: Jasny gwint, Krzychu, czy to te Gordony po renowacji? Dokładnie te - niezła zmiana co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 Piorunująca! Zanim skojarzyłem temat renowacji, przyszło mi na myśl, że to buty parę półek nad Gordonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 Choć pogoda nie rozpieszcza i zastanawiam się, czy na wakacje jakichś trzewików nie zabrać : 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi