blekit Napisano 23 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2017 Barker 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dunlop Napisano 23 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2017 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 23 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2017 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 23 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2017 ( Cheaney Hubert ) 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol G. Napisano 24 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2017 Właściwie to wczoraj. Miało być formalne, więc poczciwe Berwicki 3488 poszły w ruch. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JDC Napisano 24 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2017 @dunlop bardzo ladne derby! Zdradzisz co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 24 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2017 @JDC dziękuję. Buty to Berwick 3566 Saddle Brown po małych modyfikacjach czubków, które zostały przyciemnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziko Napisano 24 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2017 Opalanie na Mazurach. Doucal's. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 25 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2017 Wczoraj 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 25 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2017 Bardzo polubiłem te swoje "strusie" od vassa kupione zupełnie przypadkowo i trochę okazyjnie od ascotshoes na ebayu (mieli jakąś taką akcję wyprzedaży z licytacji zaczynających się od niższych pułapów iż zwyczajowe "kup teraz"). Trochę specyficzny zapach skóry, która za to jest niebywale miękka i plastyczna. Pomimo swojego idealnego vassowego kopyta- new peter,w rozm. 42 nie obyło się bez zgrzytów i pomocy niezawodnego shoe eze od @saphir.pl. New peter to bardzo komfortowe kopyto z wysokim podbiciem jednakże w przypadku loafersów okazało się, że ten pasek na pensówki został przyszyty dość ciasno. Bardzo niekomfortowe uczucie- ucisk naczyń krwionośnych na podbiciu. Pomogło praktycznie jednorazowe spryskanie butów założonych na stopy i kilka dni na za dużych o numer prawidłach. Teraz jest już perfekcyjnie. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 25 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2017 3 godziny temu, Zajac Poziomka napisał: Wczoraj Ooooo, kol. Zającowi coś się w łapkę stało. Mam nadzieję, że nic poważnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milten Napisano 25 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwiec 2017 Yanko 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dunlop Napisano 26 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2017 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sztokens Napisano 26 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 26 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2017 AS- moje pierwsze monki rocznik 2015 : 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 27 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2017 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 27 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2017 Crownhill Leipzig 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 27 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2017 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Beny23 Napisano 27 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2017 Krystyny 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 27 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2017 Carlos Santos 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 27 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Czerwiec 2017 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Who wore it better? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profumo Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Dnia 24.06.2017 o 15:45, dunlop napisał: @JDC dziękuję. Buty to Berwick 3566 Saddle Brown po małych modyfikacjach czubków, które zostały przyciemnione. Tez mi się podobają , mam słabość do split toe. Jak oceniasz jakość skóry, warta tych pieniędzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 28 Czerwiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 @Beny23 schowałbyś język poniedziałkowo 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunlop Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 @Profumo tego dnia miałem je pierwszy raz na nogach. Odebrałem je ze sklepu po zamówionym przyciemnieniu czubków i od razu założyłem. Po 10 godzinach na nogach nie miałem żadnych otarć, ucisków itp. co chyba pozwala na stwierdzenie, że skóra nie jest twarda i dobrze się układa na moich stopach. Buty dostały dawkę kosmetyków w sklepie przy okazji przyciemnienia czubków i skóra wygląda w moim odczuciu bardzo dobrze. Czas pokaże jak się starzeją. Generalnie nie mam zastrzeżeń do Berwicków, a użytkuję łącznie z tymi 4 pary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi