Krzysiek_W Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 @Ataman ładne, w końcu monki @eustachu znienawidzone G&B Levet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 2 godziny temu, Ataman napisał: Carlosy kup mówili, monki mówili, bo przyszwa mówili, ale jesień idzie trzewiki muszą być mówili. No i wyszło takie coś. Carlos Santos, monki, trzewiki. Bardzo ładnie się prezentują. Czy to ze sklepu Którego Nazwy Nie Można Wymieniać Albowiem Ma Bana i Bardzo Denerwuje Pana Administratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 Nie wiem jaki sklep i kogo denerwuje, ale ten jest w Gdańsku, dokładniej we Wrzeszczu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 20 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 Kolejna porcja Vass'a. Skora ziarnista czyszczona kremem bordo, a lustro robione czarnym woskiem. Lustro trzyma sie od zeszłego roku. 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 20 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kreatywny Napisano 20 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Październik 2016 Yanko 49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tadam Napisano 21 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Herring i próba znanej pozy Nawet udało mi się je w miarr rozczesac z białych zalaman 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 21 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 W przeciwieństwie do @xkoziol ja nikomu nie oddam moich czarnych kaloszków! 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Widać, że jesień. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 24 minuty temu, Ataman napisał: Widać, że jesień. Carlos Santos? Przyciemniałeś je jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 @eustachu Przestań proszę w cytatach umieszczać zdjęcia! @Ataman Ładne buty i ładne zdjęcie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Carlos Santos? Przyciemniałeś je jakoś? Nie. Krem i pasta średni brąz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kyle Napisano 21 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Próba zestawienia krawat plus skarpetki a'la późny Adamski, w rzeczywistości bardziej udana niż na zdjęciu, kolory na krawacie wyszły trochę prześwietlone 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 8 godzin temu, Zajac Poziomka napisał: @eustachu Przestań proszę w cytatach umieszczać zdjęcia! Przestań proszę na mnie krzyczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 21 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2016 Panowie spokojnie. @eustachu obiecał, że podziała z tapatalkiem, żeby mu się zdjęcia z automatu nie cytowały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 22 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 ...są takie dni, do których pasuje jedynie zgniła zieleń. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milten Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 ...są takie dni, do których pasuje jedynie zgniła zieleń. Piękne buty, ale według mnie w tym świetle bliżej im do butelkowej zieleni, niż zgniłej. Zgniła zieleń podchodzi bliżej w brązowe klimaty np. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. D.T. Napisano 22 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 Dzisiaj zamszowo. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 Whitesnake "pod spodem" masz gumę czy skórę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 6 godzin temu, spiryt napisał: Whitesnake "pod spodem" masz gumę czy skórę? Skórę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 Co tu tak cicho? Whitesnake i reszta szanownych Panów ze stolicy! ostatnie zdjęcia - petarda! Powiem szczerze - ktoś jest spoza "grona" i od razu widać, że ma mniejsze "poparcie" na forum", takie jest moje skromne wrażenie. Fajne ujęcia (z ulicy - szczególnie, i zupełnie brak reakcji. Naprawdę fajne buty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 Milten - wygląda mi na Budapeszt i Vassa, pewnie się mylę...klasowe obuwie...to mało powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 4 minuty temu, Michał Gdańsk napisał: Milten - wygląda mi na Budapeszt i Vassa, pewnie się mylę...klasowe obuwie...to mało powiedziane. To raczej dzieło jakiegoś Japończyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 9 godzin temu, Milten napisał: Piękne buty, ale według mnie Myślę, że pojęcie "zgniła zieleń" jest bardzo pojemne i mieści się w nim zarówno kolor moich butów, jak i twoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Gdańsk Napisano 22 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2016 buty Miltena - robię od razu rekomendację. Coś niesamowitego. Co to w ogóle jest?::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi