waski Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 A jakie to buty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Nic specjalnego, Marks and Spencer. Ale były na wyprzedaży i imo są warte o wiele więcej, niż te 110zł, które za nie dałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Zaciekawiła mnie wygoda opisywana przez Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Dobrze okalają stopę, skóra jest miękka i mimo całego dnia na nogach, stopy nie czują specjalnego zmęczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 To dość podstawowe wymaganie jednak dla butów, żeby przez cały dzień za bardzo nie czuć, że się ma je na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Wiesz, gdy kupuje się, tak jak ja, buty z niższej półki, to nie zawsze jest jednak zasadą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Lashen, nie chcę za bardzo robić OT, ale czy możesz ocenić jakość butów Marks & Spencer? Rozumiem, że te masz od niedawna, ale może masz jakieś wcześniejsze doświadczenia z butami tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Wiesz, może napiszę Ci dokładnie na pw za jakiś czas, bo mam je od wczoraj dopiero i na razie sprawiają wrażenie solidnych, chociaż sama skóra nie jest najwyższych lotów. Będę je teraz mocno eksploatował, więc zobaczymy jak będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harris Tweed Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 włoskie brogeus'y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 ładne, ale chyba na sezon jesienny, sądząc po grubości podeszwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harris Tweed Napisano 11 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lipiec 2012 faktycznie podeszwa jest bardziej solidna, ale bez przesady. Nie są to buty z górnej półki, ale produkcja włoskiego "prowincjonalnego rzemiosła" - nabyte przed kilkoma laty w Parmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Dzisiaj zdążyłem już ubrudzić zamszaki CJ: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Są takie nadworne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 To prawda, mają w sobie coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnTheRun Napisano 12 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lipiec 2012 Przepraszam, za fatalną jakość zdjęcia z telefonu. Ale buty z pewnością znane są Szanownym Forumowiczom: Connaught Dark Brown Suede. Mając na uwadze ostatnią dyskusję na Forum, zdaje się, że powinienem też przeprosić za niesymetrycznie ułożone pętelki sznurowadeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Moje ulubione Loake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Moje ulubione Loake Jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Ciężko powiedzieć Taki czerwony brąz - u Saphira kupiłem krem w kolorze mahoniu i komponuje się z nimi bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Lewy na połysk, a prawy na półmat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Prawy but ogólnie jest trochę rozmazany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 Obiektyw komórki źle złapał ostrość, z zasady poleruje raczej oba buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 19 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2012 No a tak to by była "sprezzatura" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 24 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2012 Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Dzisiaj co prawda nie mam ich na nogach ale zaliczam je do ciekawszych w mojej kolekcji obuwia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 26 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2012 Ładne, ale chyba nie dbało się o nie zbyt często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi