Tanatos70 Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Meerminy w cordovanie ? Źle się zachowują w niepogodę ? W niepogodę (deszcz mam na myśli) ich nie zakładam . Pisząc o problemach myślałem o słynnej "latającej pięcie", z którą również się borykam. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Marchewkowe Yanko Niektóre zdjęcia tych trzewików nie zachęcają do ich zakupu . Można i tak jak w tym wpisie z marchewkowymi EG. Zachęcają do zakupu, tylko nasuwa mi się pytanie, jak autor w nich wszedł do tego lasu, że tak dziewiczo wyglądają? http://thesartorius.blogspot.de/2016/04/marynarka-w-krate.html#more Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Można i tak jak w tym wpisie z marchewkowymi EG. Zachęcają do zakupu, tylko nasuwa mi się pytanie, jak autor w nich wszedł do tego lasu, że tak dziewiczo wyglądają? http://thesartorius.blogspot.de/2016/04/marynarka-w-krate.html#more Btw, bardzo ciekawy blog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 tylko nasuwa mi się pytanie, jak autor w nich wszedł do tego lasu, że tak dziewiczo wyglądają? Na moich trzewikach Yanko Cuero w pełnym słońcu również niespecjalnie widać załamania. Może być też tak, że autor założył trzewiki już w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midlife-Crisis Napisano 26 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2016 Może być też tak, że autor założył trzewiki już w lesie Być może, że je nawet tam rozpakował. Kończąc: to jak najbardziej buty, jakie chciałbym mieć dzisiaj na sobie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Można i tak jak w tym wpisie z marchewkowymi EG. Zachęcają do zakupu, tylko nasuwa mi się pytanie, jak autor w nich wszedł do tego lasu, że tak dziewiczo wyglądają? http://thesartorius.blogspot.de/2016/04/marynarka-w-krate.html#more Btw, bardzo ciekawy blog Moim zdaniem ciekawy z jednego powodu - prezentowanych we wpisach butów. Kliknąłem kilka wpisów i z prawdziwym zaskoczeniem zaobserwowałem brak Yanko Prawdziwy unikat w naszej blogosferze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 27 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Przed deszczem... (Jan Kielman) 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 27 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Żeby nie było, że wśród moich trzewików Yanko brak : Edit: Jak patrzę na zdjęcie powyżej, na którym kol. Whitesnake prezentuje swoje przepiękne lotniki, to dochodzę do wniosku, że... trotuary mamy wszędzie podobne 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 @Whitesnake, a spodnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beny23 Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Foster & Son Chelsea boots Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. eustachu Napisano 27 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 28 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 eustachu: o ile dobrze pamiętam, to kiedyś pokazywałeś już te buty i są to G&B za około 300 złotych. Jeżeli dobrze pamiętam, to są to w mojej opinii najładniejsze "tanie" buty jakie się pojawiły na forum. Wyglądają naprawdę dobrze. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 28 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Zamszowo... (T.Januszkiewicz) 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kreatywny Napisano 28 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Shoepassion 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hush Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Większość dziś w czerni od rana Carlos Santos: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 @Whitesnake, a spodnie? A co ze spodniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Wszystko bardzooo dobrze. Jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Herring Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eustachu Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 @Zajac Poziomka Gdyby nie Szewc24, tak by nie wyglądały. Po rekoloryzacji apgrejdowały i to dość mocno Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Aha, to trochę tłumaczy. Podejrzanie dobrze wyglądają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Przygotowane do założenia,połączenie Shoepassion z Prada. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Wszystko bardzooo dobrze. Jakie? Brooks Brothers 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Jak czarne, to czarne 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Sperry Gold Cup - przewygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Jak czarne, to czarne Ostatnio był dzień split-toe, dzisiaj czarne oksfordy... to co jutro Panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi