Zajac Poziomka Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 @ Zając P. - co to za obuw zacny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Wuj: Meermin Dark Brown Lama Calf - https://meermin.es/articulo.php?idArt=4482 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Crownhill - The Reims 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Debiut z Yanko Buty jak to Yanko, świetne, wiadomo. Natomiast spodnie - rewelka. Napisz coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Patrząc po trzech kolejnych wpisach widac, że krata rządzi Musze chyba i ja zaopatrzyć się w tego typu spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Buty jak to Yanko, świetne, wiadomo. Natomiast spodnie - rewelka. Napisz coś więcej. Te spodnie to chyba SuitSupply, a przynajmniej taki sam materiał: http://eu.suitsupply.com/en/trousers/grey-trousers/B715.html?cgid=Trousers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Patrząc po trzech kolejnych wpisach widac, że krata rządzi Musze chyba i ja zaopatrzyć się w tego typu spodnie.Przypadek? Nie sądze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Pstrokato z lustrem jeszcze z zeszłego sezonu. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Świetne Vass'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrP. Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Potwierdzam:) Link zamieszczony przez @ Aron prowadzi dokładnie do tych spodni. Skusiła mnie fajna krata, zaszewki i ciekawe wykończenie góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Sorry, za pyt w tym wątku, ale rzeczywiście tendencja wzrostowa jeżeli chodzi o zdjęcia ze spodniami w kratę. Gdzie poza SuSu można dostać podobne spodnie? (chciałbym kupć przynajmniej 2 pary, a jednak cena powyżej 500 zł lekko zaporowa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Gdzie poza SuSu można dostać podobne spodnie? (chciałbym kupć przynajmniej 2 pary, a jednak cena powyżej 500 zł lekko zaporowa) Jeśli szukasz czegoś w odpowiedniej jakości materiale i w równie dobrym kroju to marnie to widzę. Na tym polega siła SuSu. Zamówienia bespoke z dobrych wzorników, to koszt przekraczający 1000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tadam Napisano 28 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2015 Ok, w sumie spodziewałem się takiej odpowiedzi, a to właśnie Twoje spodnie Whitesnake szczególnie mi się podobają (te zaprezentowane razem z trzewikami bodajże c&j) No trudno, szkoda, że nawet jedna rodzima marka nie idzie w tę strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aron Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Jakieś spodnie w kratę z flaneli będą dostępne w benevento.pl, ale cena nie jest jeszcze znana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Enzo777 Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Wczoraj poinformowali mnie, że będą w sprzedaży do 2 tygodni (benevento). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Poranne chłody wywołały z szafy moje Kemptony. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Poranne chłody wywołały z szafy moje Kemptony. Nick zobowiązuje. Twardo wszedłeś z butami w rozmowę o spodniach. Tak trzymać! Aha, czuki bardzo ładne, mam podobne i bardzo sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Nick zobowiązuje. Twardo wszedłeś z butami w rozmowę o spodniach. Tak trzymać! Aha, czuki bardzo ładne, mam podobne i bardzo sobie chwalę. Ktoś musiał skierować wątek na właściwe tory Buty są jednymi z moich ulubionych, w zeszłym roku od (Edyta) Grudnia do Marca, nie było tygodnia, żebym ich nie założył... a pomyśleć, że chciałem się ich pozbyć po zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 od jesieni do Marca, nie było tygodnia, żebym ich nie założył... nienaganny stan, jak na ok. 30 wyjść zakładasz i przez cały dzień stoisz w miejscu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 nienaganny stan, jak na ok. 30 wyjść zakładasz i przez cały dzień stoisz w miejscu? Taaaaak... jestem z zamiłowania mimem-rzeźbą... Poruszam się głównie samochodem, pracuję w biurze, chodzę przeważnie krótkie dystanse i dbam o buty do przesady. Jakość zamszu w tych butach jest wg mnie rewelacyjna... ale na świetny stan raczej przełożenie miały zabiegi renowatorem koloryzującym (przynajmniej 2 plus początkowe przyciemnianie takowym). Edyta: Hargin, przepraszam, zerknałęm w historii postów i rzeczywiście, buty nosiłem od połowy grudnia... więc wyjdzie pewnie około 20 razy na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Bardzo ładnie wyglądają. Byłem już prawie zdecydowany na Loake Pimlico, ale chyba będę się jeszcze musiał poważnie zastanowić czy nie brać Kempton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Bardzo ładnie wyglądają. Byłem już prawie zdecydowany na Loake Pimlico, ale chyba będę się jeszcze musiał poważnie zastanowić czy nie brać Kempton Pamiętaj tylko, że moje po przyciemnianiu nie są już w swoim oryginalnym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 Kolejna kratka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 29 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2015 @alabuz - jaka marka spodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi