blaxploitation Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Dzisiejsze buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 @Jan - mistrz ciętej riposty! prawie spadłem z krzesła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 @Jan - mistrz ciętej riposty! prawie spadłem z krzesła Również muszę pogratulować. Najpierw zdębiałem widząc buty, a potem niemal herbatę rozlałem widząc odwiedź Jana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Dzisiejsze buty.Norwegian double split toe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 A podobno PU miało uczyć wszystkich tolerancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 A podobno PU miało uczyć wszystkich tolerancji. Wszystkich czy tylko tych co tam byli? Poza tym to w zasadzie powinienem sie spytac czy te buty to swiadomy wybor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Człowiek z małym stażem, przemógł się, zadał sobie trud - zrobił zdjęcia - wkleja... ...a tu od razu takie bęcki Panowie - 'shame on you' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Poza tym to w zasadzie powinienem sie spytac czy te buty to swiadomy wybor... + Dajcie spokoj, nikt sie nad kolega nie zneca tylko troche zartujemy, bo te buty nie sa najzgrabniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 W sumie kiedy wklejałem pierwsze zdjęcie to dokładnie przestudiowałem forum, zresztą czytałem je już naprawdę długo zanim się zarejestrowałem. Wiedziałem jakie buty są "mile widziane" a mimo wszystko oberwało mi się w CMDNS właśnie za buty . A myślałem wtedy, że pierwsze budżetowe Loake to szczyt marzeń. Jak widać człowiek uczy się cały czas i staram się to wykorzystywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Buty jak buty , wczoraj w Intercity połowa byłą w takich a druga połowa w "traperach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Buty jak buty , wczoraj w Intercity połowa byłą w takich a druga połowa w "traperach".Panie Kolego, właśnie wsiadam do pociągu w traperach bo w końcu jakie buty mogę mieć o tej porze roku na rubieżach Rzeczypospolitej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jabbero Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Buty jak buty , wczoraj w Intercity połowa byłą w takich a druga połowa w "traperach".Panie Kolego, właśnie wsiadam do pociągu w traperach bo w końcu jakie buty mogę mieć o tej porze roku na rubieżach Rzeczypospolitej No tak, Intercity Intercity nie równe. Ja wracałem w tłumie biznesmenów ze stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 A pirat intercity jedzie do Komańczy na trekking, stąd trapery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Pln wsch rubieze, czyli nad wigry, na biegowki (mam nadzieje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemau Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Muszę teraz zmienić paletę barw garderoby, bo właśnie zzieleniałem z zazdrości :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Poza tym to w zasadzie powinienem sie spytac czy te buty to swiadomy wybor... + Dajcie spokoj, nikt sie nad kolega nie zneca tylko troche zartujemy, bo te buty nie sa najzgrabniejsze. Witam Was Kazdemu co innego sie podoba i mysle ze nalezy to uszanowac (sprawa gustu). Dziwi mnie natomiast, ze nikt nie zwrocil uwagi na skarpetki, ktore zupelnie nie pasuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Z tego co widze to najwieksza popularnoscia ciesza sie buty angielskie, mi natomiast podobaja sie bardziej wloskie Pozdrowienia, Buzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Można wiedzieć co to za buty? Osobiście uważam, że są dość straszne, ale cóż, kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Kozlow Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 +1 Jedyne co mi się w nich podoba to zielona patyna - przynajmniej tak to wygląda na zdjęciu:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Hmmm czy straszne?? nie wiem. Jednak na pewno co najmniej dziwne.... Patyna faktycznie intryguje. Lepiej oddałoby to zdjęcie w dziennym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 19 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2012 Myślę, że to nie patyna, ale poczekam na odpowiedź właściciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Witam Was Kazdemu co innego sie podoba i mysle ze nalezy to uszanowac (sprawa gustu). Dziwi mnie natomiast, ze nikt nie zwrocil uwagi na skarpetki, ktore zupelnie nie pasuja. Z dwóch powodów: (i) to wątek o butach, (ii) w kwestii skarpetek jesteśmy bardziej tolerancyjni niż w przypadku butów (to drugie to chyba ważniejsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Tak to sa straszne buty włoskie w dodatku w nich chodze. Prawde mowiac wiekszosc moich butow jest dosyc straszna generalnie podobaja mi sie buty ktore barwione sa dopiero po wykonaniu a barwa nie jest rownomierna, na przyklad jak w takich butach (noski troche ciemniejsze a reszta jasniejsza): Nie wiem co to ma byc patyna (patyna jest na miedzi) moje buty kolor jaki maja, maja od nowosci. Nie wiem czy o to chodzilo w pytaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2012 Tutaj o patynie, repatynacji: viewtopic.php?f=9&t=608&hilit=repatynacja Ralph Lauren/Santoni które wrzuciłeś są świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi