Krzysiek_W Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 @Krzysiek_W Można wiedzieć co to za buty? Przypadły mi do gustu. To mało doceniane na forum Gordon&Bros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max.zedernholz Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Model Levet. Tak myślałem. Jak się spisują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2015 Model Levet. Tak myślałem. Jak się spisują?Jak na buty noszone raz na tydzień po dwóch latach wyglądają i zachowują się bardzo dobrze, podeszwa nie zelowana, nic nie obciera, nie są krzywe z profilu (omawiane na forum). Ponieważ jestem z nich zadowolony, kupiłem rok temu wersję zamszową której też nie mam nic do zarzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shinobi Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Scarosso Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 28 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Herring Fencote 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Herring Fencote Buty są niesamowite! Też za mną chodzą od jakiegoś czasu. Na razie powstrzymują mnie wątpliwości, czy będę umiał je czyścić... Próbowałeś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 28 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2015 Herring Fencote Wpisane na listę zakupów na przyszłą wiosnę, jeszcze nie wiem czy wersja blue/tan czy grey/brown ale będą moje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 Shoepassion 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
molik.pawel Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 Shoepassion Czy to jest normalna szerokość, czy poszerzane kopyto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Odie111 Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 Czy to jest normalna szerokość, czy poszerzane kopyto ? Normalna. Rozmiar 8.5 UK. Na moja stope pasuja bardzo dobrze. Na poczatku nieco uwieraly z boku w maly palec ale po kilku wyjsciach sie rozeszly i teraz jest bardzo dobrze. Mam nawet lekki luz boczny - tak jak lubie Aha, z angielskich butow kupuje szerokosc F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 29 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2015 Maciato - polecam. Na zywo buty prezentuja sie rewelacyjnie. Piekne I wygodne kopyto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 30 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2015 Na mojej liście też są. Zastanawiam się tylko czy najpierw kupić monki czy powyższy model. Na jeden i drugi model mam niesamowitą ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Breslauer Napisano 30 Maj 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2015 Januszkiewicze w fazie testów po domu. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 31 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2015 Shoepassion w czasie testów na balkonie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 31 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2015 nietypowo posadowione lustro w lokalu, nie mogłem sobie odmówić (aby się przejrzeć trzeba kucnąć) Velasca - trombee tassel loafers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 31 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2015 Januszkiewicze w fazie testów po domu. Rewelacyjne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 1 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Herring Drake by AS EDIT: jak tafi się okazja to skuszę się również na Drake w kolorze AntiqueChestnut 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Prawie 3-letnie loafersy Bass. Chyba najwygodniejsze buty do pracy i po pracy jakie kiedykolwiek miałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Herring Charles II. Czysta przyjemność 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Whitesnake Napisano 2 Czerwiec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Gdybym mógł zabrać tylko jedną parę butów uciekając z płonącego domu… Kielman. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 @Krzysiek - jak Ci się noszą te MD? Moje strasznie się rozciągnęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 Yanko 545 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 3 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2015 @Krzysiek - jak Ci się noszą te MD? Moje strasznie się rozciągnęły. O dziwo bardzo dobrze:) przez zimę leżakowały na prawidłach, ale w poprzednim sezonie trochę je nosiłem. Jedynie potraktowałem je nanoprotektorem i kilka razy machnąłem szczotką do zamszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi