fan_dobrego_buta Napisano 18 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2015 Moja żona mało wydaje na głupoty. Głównie wydaje na pomoc mamie i bratu, i oczywiście ludziom w potrzebie, ale ja nie wnikam, gdyż są to słuszne działania.MDS-znam ilość posiadanych par z dokładnością do 1 pary. Powód-posiadam buty, które z perspektywy czasu wiem, że mogłem sobie darować.MP - w dużym domu nie jest to również łatwe, gdy się celowo nie ukrywa butów. Jeżeli moja żona zechce poznać wszystkie moje buty, to bez problemu może to zrobić. Powód „maskowania” i „mylenia przeciwnika” jest inny-wiele butów, kt posiadam, moja ukochana żona, zwyczajnie nie lubi i uważa, że są brzydkie. Np. - nie cierpi Monków, a mam ich 3 pary. I tu się zaczyna maskowanie:AS i Yanko to jest ta sama para, a Herring Fencote i Herring Ferrington to te same buty. Zwyczajnei nie chce mi się tłumaczyć, czym się one róznią 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 19 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2015 Niedziela 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Poniedziałek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 Loafersy papieskie... ...bardzo jestem ciekawy, jak dobrałeś resztę - na pewno niestandardowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 20 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2015 góra była taka: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Yanko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Podkręciłeś kontrast pierwszego zdjęcia, czy przetarłeś buty renomatem? Ładne, lubię to kopyto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Wtorek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Pierwsze zdjęcie przekłamuje kolory, jednak jaśniejsze duże plamy są orginalne. Bardzo lubię ten model Yanko i kopyto 915 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Mój debiut w temacie Przedstawiać butów chyba nie muszę 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowicjusz Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 @Shenkt Myślę o łączeniu ciemno-niebieskiego z wiśniowymi butami i byłbym wdzięczny za podanie dokładnej nazwy modelu... (obstawiam Yanko 306Y Burdeos) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Patrząc na 'plamy' idę o zakład, że 'Testa de Moro' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 TdM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Trzyokie Vass'y. Bardzo je polubiłem. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Whitesnake - wygladaja rewelacyjnie. Jak nazywa sie kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Whitesnake - wygladaja rewelacyjnie. Jak nazywa sie kolor? Koniakowy brąz . Zdjęcie bez filtrów, więc barwy dość rzeczywiste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Trzyokie Vass'y. Bardzo je polubiłem.Wcale się nie dziwię, są świetne.U mnie: Środa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Jeszcze raz gratulujé! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Dokładnie , TDM potraktowane bordowym kremem i pastą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_old Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Za podrapaną podłogę UW nie odpowiadam Berwick 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Czwartek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Trzyokie Vass'y. Bardzo je polubiłem. vass.jpg Nogawki spodni takie modnie krótkie czy podciągnąłeś do zdjęcia? Jeśli to pierwsze to jaka szerokość nogawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Cheaney 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Nogawki spodni takie modnie krótkie czy podciągnąłeś do zdjęcia? Jeśli to pierwsze to jaka szerokość nogawki? Spodnie na szelki pracują podczas pochylania się do przodu i podchodzą do góry. Ogólnie wysokość spodni z manszetem to dokładnie poziom butów. Szerokość w manszecie to ok 20cm, ale mam ponad 190 cm wiec wydają się zwężane. Wszystko to kwestia sylwetki, wzrostu i proporcji, same miary, jak i zdjęcia detali niewiele mówią o wyglądzie całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 23 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Włochate te Cheaneye. Nie będziesz ich przycinał/golił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi