Parmigiano Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 Yanko 306 - Testa de Moro Buty bardzo ładne ale długość spodni woła o pomstę do nieba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 eeee... ekwilibrystyka z użyciem teczki i telefonu w rękach spowodowała nienaturalną postawę i nie pozwoliła mi podciągnąć nogawek do fotografii, jak się często spotyka na forum i chyba język wystawiałeś z emocji bo coś pokapało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 @Parmigiano - nogawki są dość szerokie i niespecjalnie zależało mi na ich zwężaniu (średnio lubiany garnitur z Vistuli) - przyjrzę się im, bo na zdjęciu wygląda tak sobie, a w rzeczywistości załamują się na raz. @Krzysiek_W niestety trudno mi polemizować z tak przenikliwym umysłem chylę czoło z zaciśniętymi ustami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzps Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Pomimo pogady, dzisiaj takie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Podwójne monki. Barker dla Tyrwhitta. Bardzo ładne kopyto, szerokie w śródstopiu proporcjonalne zwęża się ku czubkowi. Czubek jest wydłużony, ale nie przesadnie. Przyjemna skóra w typie museum calf. Wykonanie cholewki - bez większych baboli. Duży minus za podeszwę - papierowa i cienka jak dupa węża. Moim zdaniem nie są warte regularnej ceny 200Ł, natomiast w cenie 125Ł, po kursie funta z czerwca - ok. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 13.03.15 Sergio Rossi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Berwick 3561 Tan RS -podeszwa dainate 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzps Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Hix-y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Ponownie Yanko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Podwójne monki. Barker dla Tyrwhitta. Bardzo ładne kopyto, szerokie w śródstopiu proporcjonalne zwęża się ku czubkowi. Czubek jest wydłużony, ale nie przesadnie. Przyjemna skóra w typie museum calf. Wykonanie cholewki - bez większych baboli. Duży minus za podeszwę - papierowa i cienka jak dupa węża. Moim zdaniem nie są warte regularnej ceny 200Ł, natomiast w cenie 125Ł, po kursie funta z czerwca - ok. Ciekawe monki. Był moment, że również się nad nimi zastanawiałem. Gratuluję świetnego zakupu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 14 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2015 Zdjęcie bardziej pasuje do wpisu "Jakie buty będę miał od jutra na sobie", jednak takiego nie mamy. Właśnie wrzuciłem do walizki Herringi, a do samolotu ubieram Yanko. Mam nadzieję, że w nadchodzącym tygodniu ,uda mi sie strzelić kilka fotek butów w akcji. Yanko są już sprawdzone. Natomiast Herring Morriarty by AS będą testowane w terenie pierwszy raz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2015 G&B William raz jeszcze, tym razem udało się zrobić zdjęcia w lepszym świetle, co by ciemnobrązowym zamszu było dla mnie dość trudne. Kończą pierwszy sezon zimowy, używane 2-3 razy w tygodniu przez 10-12 godzin. Regularnie szczotkowane i zabezpieczane nano-protectorem. Tylko i aż tyle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 @fan_dobrego_buta Rewelacyjne są te AS. Gratuluję i mam nadzieję, że będą się dobrze nosić. Ileż już razy przymierzałem się do ich zakupu... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawowy_Michał Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 Nie mogę się zdecydować... Czerwone, żółte? A może błękitne lub różowe? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 Czarne? (Na moim monitorze buty wyglądają na czarne). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kawowy_Michał Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 To są czarne kielmanki, ale pytałem o kolor sznurówek Wybrałem błękitne, będą pasowały do niebieskich chinosów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzps Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 CT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Wiosna przyszła 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Trochę popłynąłem, ale to buty "biurowe" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Ferragamo "Caesy" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_old Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Bexley 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Marcin,miło popatrzeć na ładne buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
superjinx Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Pierwszy wpis. Proszę o wyrozumiałość. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 17 Marzec 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 Przepraszam za kiepskie zdjęcia, niestety sztuczne światło w hotelu nie pomaga - wczoraj Herring Morriarty - dziś Yanko 659 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 @superjinx - nie przepraszaj tylko lepiej pokaż zegarek w dedykowanym wątku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi