Milimetr Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 18 godzin temu, kichanadeta napisał: Yanko. Parę słów z mojej strony. Buty wygodne od pierwszego założenia. Co mnie razi, o czym już chyba w innym wątku wspomniałem to zbyt obszerne cholewki, jakość sznurówek -tragedia , jak widać na zdjęciu zostały wymienione - po dwóch wyjściach zaczęły się "supełkować". Ja swoje kupiłem w cenie promocyjnej z 20% zniżką. Nie mniej dziś kupiłbym miast trzewików krótkie brogsy z zamkniętą przyszwą. Który to dokładnie model Yanko i na jakim kopycie? Dziękuję. Cytuj
Milimetr Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 18 godzin temu, kichanadeta napisał: Yanko. Parę słów z mojej strony. Buty wygodne od pierwszego założenia. Co mnie razi, o czym już chyba w innym wątku wspomniałem to zbyt obszerne cholewki, jakość sznurówek -tragedia , jak widać na zdjęciu zostały wymienione - po dwóch wyjściach zaczęły się "supełkować". Ja swoje kupiłem w cenie promocyjnej z 20% zniżką. Nie mniej dziś kupiłbym miast trzewików krótkie brogsy z zamkniętą przyszwą. Który to dokładnie model Yanko i na jakim kopycie? Dziękuję. Cytuj
Milimetr Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 Trzewiki od Zack Roman. Szyte ramowo, skóra groszkowa. Na górze metalowe oczka zamiast haczyków. Cholewka z bardzo miękkiej i przyjemnej w obyciu skóry. Yanko mnie wczoraj skatowały. Dziś w Zacku dużo wygodniej. 3 4 Cytuj
Midlife-Crisis Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 Godzinę temu, Milimetr napisał: Yankee mnie wczoraj skatowały. Dziś w Zacku dużo wygodniej. Pobrzmiewa trochę„ ... z ojcowskiej ręki nie boli” ale buty ładne. Jakby tym Yankom powyżej lepsze zdjęcie zrobił, toby też lepiej wyglądały. ? Cytuj
Milimetr Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 30 minut temu, Midlife-Crisis napisał: Pobrzmiewa trochę„ ... z ojcowskiej ręki nie boli” ale buty ładne. Jakby tym Yankom powyżej lepsze zdjęcie zrobił, toby też lepiej wyglądały. ? Rozchodzą się jedne i drugie, nie mam wątpliwości. Cytuj
kichanadeta Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 9 godzin temu, Milimetr napisał: Który to dokładnie model Yanko i na jakim kopycie? Dziękuję. 653VH 960 G / Yes Testa De Moro Cytuj
Milimetr Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 10 minut temu, kichanadeta napisał: 653VH 960 G / Yes Testa De Moro Dzięki. Na stronie Patine ten kolor wygląda na jaśniejszy. Mnie się to kopyto podoba. Sam mam brogsy na tym kopycie. Cytuj
adamW Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2020 2 godziny temu, Milimetr napisał: Dzięki. Na stronie Patine ten kolor wygląda na jaśniejszy. Mnie się to kopyto podoba. Sam mam brogsy na tym kopycie. Ciężko mi uwierzyć, że to TdM. Mój egzemplarz był bardzo jasny, z widocznymi prześwitami charakterystycznymi dla skóry Yes. Zawsze przed zakupem można poprosić obsługę sklepu o zdjęcie egzemplarza, który zamierzasz kupić. Zostałem poinformowany, że ta skóra wygląda bardzo różnie, co jest niejako zaletą. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Milimetr Opublikowano 24 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2020 Dziś trzewiki od Yanko. Bardzo lubię kształt tych bucików. 14 5 Cytuj
blekit Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 W mieście i w terenie Vass 5 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Xune Opublikowano 25 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Niedawno Lotniki Vass na F, museum calf, goyser 360. Spodniom w rzeczywistości nie brakuje aż tyle - nogawki podniosły się przy robieniu zdjęcia. I dziś: Balmorale Yanko na 915, uratowane przez @arsena, po jednej imprezie wyglądały tak: 19 5 Cytuj
jacekzx Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Pokaż jak teraz wyglądają Cytuj
bulyt50 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 1 minutę temu, jacekzx napisał: Pokaż jak teraz wyglądają Widać je na zdjęciu powyżej. Cytuj
Xune Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Drugie zdjęcie to one po renowacji. Cytuj
jacekzx Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Ok. słaby internet.Pozdrawiam mam zamiar je kupić Cytuj
Milimetr Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Co im się stało, że tak wyglądały? Cytuj
Xune Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nie wiem. Podejrzewam że szpilki. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. kichanadeta Opublikowano 25 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 13 3 Cytuj
Milimetr Opublikowano 25 Stycznia 2020 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 37 minut temu, Xune napisał: Nie wiem. Podejrzewam że szpilki. Gratuluję imprezy ? 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Opublikowano 25 Stycznia 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2020 Nie wiem. Podejrzewam że szpilki. 10 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi