Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
18 godzin temu, kichanadeta napisał:

Yanko. Parę słów z mojej strony. Buty wygodne od pierwszego założenia. Co mnie razi, o czym już chyba w innym wątku wspomniałem to zbyt obszerne cholewki, jakość sznurówek -tragedia , jak widać na zdjęciu zostały wymienione - po dwóch wyjściach zaczęły się "supełkować". Ja swoje kupiłem w cenie promocyjnej z 20% zniżką. Nie mniej dziś kupiłbym miast trzewików krótkie brogsy z zamkniętą przyszwą.

4AC2171A-9A9B-461F-8D07-2BC3BC60925E.jpeg

Który to dokładnie model Yanko i na jakim kopycie? Dziękuję. 

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
18 godzin temu, kichanadeta napisał:

Yanko. Parę słów z mojej strony. Buty wygodne od pierwszego założenia. Co mnie razi, o czym już chyba w innym wątku wspomniałem to zbyt obszerne cholewki, jakość sznurówek -tragedia , jak widać na zdjęciu zostały wymienione - po dwóch wyjściach zaczęły się "supełkować". Ja swoje kupiłem w cenie promocyjnej z 20% zniżką. Nie mniej dziś kupiłbym miast trzewików krótkie brogsy z zamkniętą przyszwą.

4AC2171A-9A9B-461F-8D07-2BC3BC60925E.jpeg

Który to dokładnie model Yanko i na jakim kopycie? Dziękuję. 

Opublikowano

Trzewiki od Zack Roman. Szyte ramowo, skóra groszkowa. Na górze metalowe oczka zamiast haczyków. Cholewka z bardzo miękkiej i przyjemnej w obyciu skóry. 

Yanko mnie wczoraj skatowały. Dziś w Zacku dużo wygodniej. 

BFF3B092-0EBA-4DD2-8C0D-94EF861B7565.jpeg

• Like 3
  • Oceniam pozytywnie 4
Opublikowano
Godzinę temu, Milimetr napisał:

Yankee mnie wczoraj skatowały. Dziś w Zacku dużo wygodniej. 

Pobrzmiewa trochę„ ... z ojcowskiej ręki nie boli” ale buty ładne.

Jakby tym Yankom powyżej lepsze zdjęcie zrobił, toby też lepiej wyglądały. ?

Opublikowano
30 minut temu, Midlife-Crisis napisał:

Pobrzmiewa trochę„ ... z ojcowskiej ręki nie boli” ale buty ładne.

Jakby tym Yankom powyżej lepsze zdjęcie zrobił, toby też lepiej wyglądały. ?

Rozchodzą się jedne i drugie, nie mam wątpliwości. 

Opublikowano
2 godziny temu, Milimetr napisał:

Dzięki. Na stronie Patine ten kolor wygląda na jaśniejszy. Mnie się to kopyto podoba. 

Sam mam brogsy na tym kopycie. 

Ciężko mi uwierzyć, że to TdM. Mój egzemplarz był bardzo jasny, z widocznymi prześwitami charakterystycznymi dla skóry Yes. Zawsze przed zakupem można poprosić obsługę sklepu o zdjęcie egzemplarza, który zamierzasz kupić. Zostałem poinformowany, że ta skóra wygląda bardzo różnie, co jest niejako zaletą.