Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
3 minuty temu, Zajac Poziomka napisał:

@Whitesnake Piękna patyna!

Naturalna ;) - deszcz, śnieg, mróz, słońce i tysiące kilometrów w bagażnikach i lukach bagażowych zrobiły swoje. Zdjęcie jest lekko rozjaśnione i podkreśla czerwień. W rzeczywistości torba jest trochę bardziej brązowa, a w czerwień wpada w pełnym słońcu.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
5 minut temu, Zajac Poziomka napisał:

... zastanawiam się, czy by jej od czasu do czasu nie odzywić jakimś kremem.  :) 

Też wciąż się nad tym zastanawiam ;) Darek nawet proponował żebym mu ją wysłał - pewnie cierpi widząc jak ją traktuję - ale nigdy nie ma na to czasu. Poza tym, podoba mi się kierunek w jakim się zmienia i obawiam się, że kremami wszystko zepsuję.

• Oceniam pozytywnie 3
Opublikowano
Też wciąż się nad tym zastanawiam  Darek nawet proponował żebym mu ją wysłał - pewnie cierpi widząc jak ją traktuję - ale nigdy nie ma na to czasu. Poza tym, podoba mi się kierunek w jakim się zmienia i obawiam się, że kremami wszystko zepsuję.

Spokojnie możesz od czasu, do czasu wyczyścić universal cleaner-em, a później nałożyć na to albo saphir creme universelle, albo tłuszczu tarrago i to wszystko. Pigmentowych mazideł nie polecam do tej skóry, chyba, że ktoś zakryć rysy.

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
35 minut temu, MH_fan napisał:

@Dan - piękne (jak z resztą chyba wszystkie ich buty...)! A jak z jakością? Warte przyprawiającej o zawrót głowy ceny? :)

Dzięki :) . Niech odpowiedź stanowi fakt, że to druga para, mam jeszcze czarne. Skóra jest moim zdaniem rewelacyjna, taka mięsista. Co do trwałości to czas pokaże. Teraz marzę o czekoladowych za kostkę :)

Opublikowano

Jeżeli nazwa butów sugeruje nazwę użytej skóry, to o jej jakość nie trzeba się martwić. Buttero to flagowy produkt jednej z Włoskiej renomowanej garbarni.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Dnia 28.06.2017 o 10:28, dunlop napisał:

WP_20170628_08_21_40_Pro.jpg

A to co za firma?

podobają mi się buty z takiej skóry.

łamie się niczym gruba pofałdowana tkanina.

ciekawe jak te split toe ci się połamią .

na zdjęciu raczej nie widać żeby w ten sposób. Maja ze zagięcia trochę papierowe.