Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bardzo polubiłem te swoje "strusie" od vassa kupione zupełnie przypadkowo i trochę okazyjnie od ascotshoes na ebayu (mieli jakąś taką akcję wyprzedaży z licytacji zaczynających się od niższych pułapów iż zwyczajowe "kup teraz"). Trochę specyficzny zapach skóry, która za to jest niebywale miękka i plastyczna. Pomimo swojego idealnego vassowego kopyta- new peter,w rozm. 42 nie obyło się bez zgrzytów i pomocy niezawodnego shoe eze od @saphir.pl. New peter to bardzo komfortowe kopyto z wysokim podbiciem jednakże w przypadku loafersów okazało się, że ten pasek na pensówki został przyszyty dość ciasno. Bardzo niekomfortowe uczucie- ucisk naczyń krwionośnych na podbiciu. Pomogło praktycznie jednorazowe spryskanie butów założonych na stopy i kilka dni na za dużych o numer prawidłach. Teraz jest już perfekcyjnie. 

594fb51ef4155_stru.thumb.jpg.effd6762d38d70f35261d19af0aab56d.jpg

• Oceniam pozytywnie 9
Opublikowano
Dnia 24.06.2017 o 15:45, dunlop napisał:

@JDC dziękuję. Buty to Berwick 3566 Saddle Brown po małych modyfikacjach czubków, które zostały przyciemnione.

Tez mi się podobają , mam słabość do split toe. Jak oceniasz jakość skóry, warta tych pieniędzy ?

Opublikowano

@Profumo tego dnia miałem je pierwszy raz na nogach. Odebrałem je ze sklepu po zamówionym przyciemnieniu czubków i od razu założyłem. Po 10 godzinach na nogach nie miałem żadnych otarć, ucisków itp. co chyba pozwala na stwierdzenie, że skóra nie jest twarda i dobrze się układa na moich stopach. Buty dostały dawkę kosmetyków w sklepie przy okazji przyciemnienia czubków i skóra wygląda w moim odczuciu bardzo dobrze. Czas pokaże jak się starzeją. Generalnie nie mam zastrzeżeń do Berwicków, a użytkuję łącznie z tymi 4 pary.