Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
14 godzin temu, bodzixon napisał:

To są wiejskie trepy. O ile do jeansów z reguły bardziej pasują derby, niż oksfordy, to w przypadku tych barkerów i stroju @Tanatos70 wyjątek potwierdza regułę ;) 

Dobre zestawienie.

Też tak uważam. Zresztą Tanatosowi zazwyczaj wychodzi zestawienie. 

Opublikowano
4 minuty temu, Hargin napisał:

@Beny23 w konkurencji, które buty dostały najwięcej punktów reputacji, te Krystyny będą nie do pobicia przez lata :D 

Wydaje mi się, że kilka ulubionych (w sensie najczęściej pokazywanych w tym wątku) par @Whitesnake, @Tanatos70 i moich mogłoby powalczyć o ten tytuł :) Strzelałbym chyba, że najwięcej w historii forum mają bezszwowe lotniki @Whitesnake

• Oceniam pozytywnie 1
Opublikowano
Teraz, Zajac Poziomka napisał:

Wydaje mi się, że kilka ulubionych (w sensie najczęściej pokazywanych w tym wątku) par @Whitesnake, @Tanatos70 i moich mogłoby powalczyć o ten tytuł :) 

Na przestrzeni ostatnich 2 miesięcy jesteście niestety koledzy bez szans :D może w rankingu "buty roku 2017" walka byłaby bardziej wyrównana :) 

Opublikowano
6 godzin temu, Beny23 napisał:

W sumie to ładne są ;) co ciekawe wyglądają tak bez żadnych kosmetyków. Do tej pory przecierałem je tylko szmatką od wyjęcia z pudełka. 

Też staram się od pewnego czasu jak najrzadziej używać kosmetyków na butach (między innymi na Westonach które dziś w ten wątek wrzuciłem), skóra dzięki temu o wiele szybciej nabiera ładnej, naturalnej patyny. Co świetnie widać na przykładzie Twoich Saint Crispin :) 

• Oceniam pozytywnie 1